'70-es születésűek gyertek csevegni! (beszélgetés)
Szép napot neked is!
Mi most pezsgőzünk apával...
Sziasztok!
Szép napot az év első napjára! Elvonult a hadsereg, így magam vagyok!:) Jó ez a kis nyugalom!
De most megyek ,jönnek vendégek,új évet köszönteni,jó játékot délutánra:)!
BUÉK mégegyszer mindenkinek!Pussz...
Igen dolgozom ,megyek reggel 4-re:))))de talán a párom bevisz és nem kell bicajoznom:)
Ma nem érzek olyan hideget,de tegnap majd megfagytam ,fújt a szél,szerintem attól:((
Akkor végülis jól sikerült! Én terveztem a honfogalózást, de ugye nem lett belőle semmi, ezért most délután fogunk játszani, bár a lányok ebéd után még eldőltek "kicsit még pihennénk" felkiálltással. Flóra buliban volt, 4-kor jött haza.
Dolgozol holnap?
Megigérem! Megigérjem?! :)
Próbálok, tényleg! Egészségetekre a pezsgőt!
Hát én még nem igazán...tudnék aludni:)
végül is elmentünk a párom nagylányához...segítetem lefektetni a 2,5 éves kis lurkót és a 4 hónapost:))),ot voltak a másik lányáék(ő babát vár),a párom vezettt ,így én maradtam koccintgatni a maradék két fiúval...jól elbeszélgettünk:)a tv is szólt,de én pl.sosem szerettem ezt a sok szilveszteri hülyeséget...
3 körül értünk haza...aztán 11kor keltem..
Férjem dolgozott tegnap.Most jött be a szobába pezsgővel a kezébe,és közölte:most koccintunk!
Megyek inni!
BUÉK neked is Ritám!
Én aránylag kipihent vagyok..háromnegyed 10-kor keltem...
Ki bizony! Este 10-kor elaludtam, éjfél előtt pár perccel felébresztetta férjem, koccintás, aztán aludtam reggel 9-ig.....hiába, alőtte ugye az éjszakás műszak, napközben meg csak 3-4 órát tudtam aludni....
És te? :))
Jól, köszi! :D
Nálatok mi újság?
Nem nagyon jutottam ide, néha beleolvastam a topikba, de sokszor elvesztettem a fonalat....Talán majd az idén?! :)
Sziiia!
BUÉK neked is!
Jól vagytok?