'70-es születésűek gyertek csevegni! (beszélgetés)
Kicsit! :))
Elbóklásztam olvasgatni más topikokba.....:D
Az angolt biztos fogja választani Cinti,tanulja heti 4 órában és +majd a fakton,de mellé mit nemtom...
Csabinál könnyebb volt őt a biosz érdekelte meg a föci,és ezért választotta bioszt ...2 faktra járt ő is:angol-biosz.De Cinti inkább sportrajongó(ill.foci:)de stereti a tesiórákat is ,ment futóversenyekre is...de nem igazán szeretném ha tesiből érettségizne..valami hasznosabb tárgyra gondoltam..
Nálunk már csak félév után lesz szülői..
Most kell majd faultációs tárgyat választani Cintinek...mi lesz az 5.tárgy amiből érettségizni fog?majd 2010-ben...bár addig még 10xer megváltoztatják gondolom az érettségi szabályokat...
:(néha én is elkeseredem..de aztán látok-hallok sokkal rosszabbakat...csavarognak ,isznak,ciginek,,,stb.
Én meg büszkén kihúzom magam,mert ehhez képest angyalok a gyerekek:)csak ne lenne rendetlen....
Csabi vizsgái sem lettek roszak,pedig alig tanult eddig rájuk,mármint a dec.-iekre..csak azt hiszem ez a dolgunk "jelben hogy noszogassuk őket ,ha nem kell akkor is..
Igen,néha tényleg olyan néha ,mintha "szalajtana" kicsit, de melyik pszichiáter nem? Azt írtam, hogy bírom, de ha engem ordítana le, akkor sikítófrászt kapnék....
Szerintem a neveléssel már én is elkéstem,Flóra eléggé rendben van ilyen szempontból, Laura meg nevelhetetlen a születésétől fogva, azt szoktam mondani, hogy "anyaságom csődje".
Nem olvastam a könyvet ,de kíváncsi lennék,csak szerintem a hivatalos gyerekneveléssel már é elkéstem ,ennyi idős korban esetleg finomítani lehet kicsit rajtuk,de megváltoztatni nem már.
Nemigen láttam a Csernust,de én néha azt gondltam ,nem teljesen 100as...de ki tudja?nem egy hétköznapi ember az biztos!
Pedig most vagyok :-))))
Köszi , jól vagyok , élvezem a hosszú hétvégét :-)
Na most csend van nálunk is, a férjem az előbb benézett hozzájuk és mondta, hogy ülnek az íróasztaluknál és tanulnak, mint a kisangyal, teljesen normális gyerekek módjára.Á, mondtam, hogy menjen vissza nézze meg mégegyszer, mert az kizárt, azok nem a mi csemetéink...
Egyébként megrendeltem Csernusnak az új könyvét a gyereknevelésről, Ki nevel a végén? a címe, kiváncsi vagyok miket ír. Bírom a pasit, a stílusát, de neki nincs gyereke ugye.....
Olvasta valaki a könyvét? Ha igen mi a véleménye?
Sziasztok!
Rita: Na, mintha magamat hallanám.Nálunk is most borult a bili, mert rászóltunk a lányokra, hogy álljanak ma már neki tanulni, átnézegetni a dolgaikat, összepakolni hétfőre stb... Vérig vannak sértődve! Puffognak,minta vipera, húzgálják a szájukat....Laura még bőgni is elkezdett.....
ÁÁááááááá, jó is ha vége már a szünetnek....
Én jól felhúztam magam a gyerekeken ...tanulás téma,vizsga,lecke,házi..stb.már kéne vmit csinálni..
aztánazt hiszem nekiállok levelet írni a barátnőimnek ,el vagyok havazva kkicsit ,külföldieknek nem is írtam karácsony elött,azóta is csak halogatom:(