5 tibeti jógagyakorlat. Aki csinálja, ide! (beszélgetés)
Kacérkodom, igen. Illetve várom, hogy megkapjam a gyakorlatokat. :) Ilyen lelkes dícsérgetések után kedvet kaptam.
De nem vagyok türelmetlen... :)
KeA, megvan a Skype! Hogy hol volt eddig, nem tudom...?
Hát tényleg nem mondtál újat... :D De sebaj.
Esetleg csinálod te is? Vagy kacérkodsz a gondolattal?
Gratula. :)
Olyan emberke is volt.
Én is így vagyok a nadrágjaimmal...
Nahát!!!! Most beleugrottam egy két hete nem használt farmeromba.................éééééééééééééés, másfél centivel eláll a derekamtól :))
Csipkerózsika, mesélj! Lusta vagyok visszalapozni, de ugye te írtad, hogy fogytál? Sőt mintha valaki azt mondta volta, hogy egy év alatt 20 kilót???
Jajjjj, bocsánat, de nagy surmó vagyok :). Természetesen meghatottan köszönöm kedvességét :)))
A többit majd a skype-on :)
Hűűűűhaa... Győzök majd menekülni előle! :)
Szaunázni én is imádok. De az előbb speciel nem arra gondoltam. :D
:))))
majd' elfelejtettem, szaunázni is imádok :)).
Te, én imádok ugrálni, futok, spinningelek, lovagolok, squasholok, teniszezem - de soha semmitől ilyen kellemesen, nyugodtan, energikusan nem éreztem magam :).
Hálám örökké üldözni fog, hogy megnyitottad ezt a topicot :)))
Úgy döntöttem, a reggelit növelem szépen fokozatosan, míg elérem a 21-et, este pedig marad a 7, ennyi épp elég, hogy ellazultan, békésen bujjak az ágyba.
Amúgy én szeretem az ugrálást, izzasztó kemény edzéseket, de ezt a lelki békét nem adnám semmiért, ehhez hű maradok ameddig csak tudok :)
További ajánlott fórumok:
- Szakaszos/átmeneti böjt - aki csinálja, ide!
- Időszakos böjt... ki csinálja? Tapasztalatok?
- Hé, pasik, tudtok Ti szeretni? És ha igen, hogyan csinaljátok?
- Minimálbérből családban egyre nehezebben jövök ki, vagy talán már ki sem jövök.Ti hogyan csináljátok?
- Mit csináljak? A szívemre hallgassak vagy az eszemre?
- Elváltam miatta. Várjak még? Mit csináljak?