5 Mins Shaper fitneszgép tapasztalatokra lennék kíváncsi (beszélgetés)
Jaj, nem úgy értettem! Hanem én is kíváncsi vagyok!
Nem tudok ilyen nagy beruházást megengedni. :-D
Ha csak ennyi a különbség, akkor igazad van.
Csak bepislantottam, hogy használtan mennyiért venni, és ennél is van "alig használt" bőven!
Persze az igaz, a szállítás is sokat számít.
Sajna valóban nem olcsó így egyben...de azért egy bank nem kell hozzá :)
Én a TW shopban néztem, ott 25 e., ingyenes szállítással. Okés, ha 1 hónapot használtam, majd megírom a tapasztalatom :)
Szia!
Igen persze, de ez a vele járója :) Ha másnap rádolgozok, el is múlni az izomláz. Itthon is tornázok 2 naponta, csak azt nem találom olyan hatékonynak :S
De én is nagyon sokat olvastam utána, és végül úgy döntöttem, hogy hétvégén megrendelem :)
Én szintén csak a neten néztem, de német oldalon találtam nagyon jó véleményt róla. Azt mondja az illető, hogy nagyon jól használható.
Arra azért készülj fel, hogy ha jó a gép, akkor rövid idő alatt is jó kis izomlázat szerezhetsz vele. Sokan azért adnak el "alig használt" meg "csak kipróbálva volt" gépeket, mert az izomláz elveszi a kedvüket a további használattól. Holott éppen ez bizonyítja a gép hatékonyságát!
Sziasztok!
Érdekelne, hogy mi róla a véleményetek, de olyan embertől, aki már próbálta is! Nem pedig csak megnézte a neten, hogy miről van szó.
További ajánlott fórumok:
- Profertil-es tapasztalatokra lennék kíváncsi
- Tisztító tampon. Használta már valaki? Ha igen, tapasztalatokra lennék kíváncsi.
- Jutalmazás, büntetés.Kíváncsi lennék arra, ki hogyan jutalmazza és bünteti gyermekék? Szükség van-e rá?
- Véleményekre lennék kíváncsi
- A véleményetekre lennék kíváncsi lakásbérleti szerződéssel kapcsolatban
- És ki miért vállalná 45 évesen a babát, ha véletlen állapotos lenne? Erre is kíváncsi lennék.