Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » 45 évestől 50 évesig Gyertek beszélgetni. fórum

45 évestől 50 évesig Gyertek beszélgetni. (beszélgetés)

2010. máj. 7. 12:21

Hoppá piros lett a betű.

Kedves HOXA, olyat írtam amit nem szabad ???

2010. máj. 7. 12:20

Sziasztok.

Én vidéken élek, 9 éve.

Itt is rosszak a munkakörülmények, sokáig fizikai munkát végeztem, hol itt, hol ott.

Most biztosítózni próbálok, igazából tetszik, de nagyon nehéz munka, ezen a környéken szegény emberek vannak többségben, pedig, nagyon nagy szükség van ezekre a dolgokra, ezt azóta gondolom igy, mióta benne vagyok a sűrűjében, és tudom hogy igazából miről szól.

Van egy férjem, egy majdnem 19 éves nagyfiam, és egy majdnem 6 éves kicsi fiam.

2010. máj. 7. 07:15

Ma tartom a névnapom. Jön a barátnőm meg a párja és a húgomék a gyerekekkel. Nagyon várom őket. Franciasalátát készítek,meg sütök egy boci mobil nevű sütit.

Mindenkinek szép napot! hte23 ne szomorkodj.

2010. máj. 6. 21:48

Hát én egy ideje folyamatosan munkahelyet keresek.

Van egy majdnem 18 éves nagyfiam, és egy majdnem 9 éves kislányom.

Egyébként könyvelek. Ezelőtt (2008 elejéig) volt egy álom munkahelyem. (elköltözött a cég könyvelési osztálya tőlünk sok-sok km-re) Utána depi, pánik és nem találok jó helyet.

2010. máj. 6. 16:48
Sziasztok. Munkahelyet én is most keresek. Remélem találok is. Most végeztem el egy ECDL tanfolyamot talán segítségemre lesz. Ha nem hát az sem baj,marad nálam a tudás:)Van egy 21 éves fiam és egy 17 éves lányom,no meg a párom.
2010. máj. 6. 09:39

Szia, én is 48 vagyok.

Miről szeretnél cseverészni? :D

2010. máj. 5. 19:42
Hát azt gondoltam többen leszünk.De nincsenek ilyen korúak, vagy csak nem érnek rá.De veled is szívesen beszélgetek ha gondolod.Szép estét!
2010. máj. 5. 18:50
48 vagyok! Jöhetek?
2010. máj. 5. 17:03
Láttam van fórum 50 éveseknek . Gondoltam nyitok egyet én is azoknak akik még nem érték el ezt a bűvös határt. Meséljetek,hogy vagytok? Mit csináltok? Hol dolgoztok?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook