40 nap tisztulás! Csatlakozol? (beszélgetés)
Na ezt jól meg aszondtam.
Szóval 6.-ától tart a 40 napos hús és fehérje mentes böjt,egészen húsvétig.
Közben ,már 3 vizes napom volt,és 22 .-étől elkezdtem egy 10 naposat vizen,ami még tart ,vasárnap lesz vége,de utánna még jön 3 hét fehérje mentes életmód:))
Szia
Te milyen böjtöt csinálsz?
Ezt kipróbálom.
Te miket szoktál enni inni? Régóta böjtölsz?
pl ezt:
Sziasztok
Én is szeretnék böjtölni. Most fogyizok is. Szoktam néha folyadék napot tartani. De szeretnék valamilyen drasztikusabb félét. eddig volt hogy heti 1 nap folyadéknap. Tudtok nekem tanácsot adni?
Előre is köszi.
Sziasztok!
A léböjt második napján kicsit fáradt, lelassult és szétszórt vagyok. Ma előbb hazajöttem a munkahelyemről, hogy egy kicsit "ellegyek" itthon. Persze vacsorát azt kell főznöm, de nagyon egyszerűen megoldottam, csak belököm 5-kor a sütőbe.
Egyébként egész jól bírom, a tegnapi nap rosszabb volt. Hullámokban rámtör az éhség, de ilyenkor azzal biztatom magam, hogy ez jó. Ja és meghúzom a répa-,cékla-,zellerlevemet.
Örülök,mert ezt sem szabad fanatikusan csinálni,van úgy ,hogy az ember érzi ,hogy ez most nem jó,és hallgatni kell a saját testünkre.
Aki többször böjtölt,az szerintem megérzi,hogy az agya manipulálja,vagy a teste mondja ,elég:))
Ha az érzéseid úgy diktálták,akkor jól tetted ,hogy hallgattál rájuk:)
Azt meg akartam már kérdezni,hogy ez lett volna az első 3 hetes böjtöd,vagy már végig csináltál párat,mert húúúúúú,azt hiszem az nekem nagyon hosszú lenne:)
Köszönöm aranyosak vagytok.
Most ezt a pár napot is sikernek könyvelem. Egy 3 napos májtisztítós böjtöt tuti beiktatok meg, márciusban, a többi meg majd alakul.
Az érzéseim, is pont azt diktálták, hogy ennek így semmi értelme, ezért is változtattam a korábbi terveimen.
3 hét meló mellett,igen durva lett volna,de még 10 nap is:)
Én háztartásbeli vagyok,teszem a dolgom ,de még ez is sok néha:)
Sziasztok! Este is lemaradtam látom.
Én is módosítok a saját terveimen. nekem ez most csak 7 napos lesz. Nagyon nem vagyok ráhangolódva fejben erre az egészre. Sajnos a munkám miatt most csúcs szezon van és egy soron kívüli külföldi beolvadás miatt már a napi 10 óra munka is kevés. Így úgy érzem, nem érem el azt a célt ami miatt az egésznek értelme van. A lelki része nem működik, mert egész máson agyalok. Nem vagyok levegőn, nem mozgok.
Visszatérek majd a normál tisztulásra sok nyers étellel, és ha így haladok április vége felé kész leszek a munkáim zömével, és akkor ismét belevágok.
Drukkolok nektek!!
Ügyes vagy:)))
Sajnos én is főzök mindennap. Remélem holnap is kibírom.
Oké! :))
Te hogy bírod?
Köszi!:)))
Bár reggel elég sok gyümölcslevet ittam. Tegnap elhoztam a szuper gyümölcsfacsarót.
Arra gondoltam, hogy a gyümölcsös leveket inkább reggel iszom, a zöldségeseket pedig délután. Szerinted ez jó így. A testkontroll is délelőttre rakja mindig a gyümölcsöket.
További ajánlott fórumok:
- Fogyni gyorsan kínzó éhség nélkül. . .?! Régi sikeres fórum-új köntösben. Ha szeretnéd tudni a titkot, csatlakozz, segítünk.
- Ebben az évben szeretnék babát:) Ha te is szeretnél csatlakozz!
- Augusztustól fogyni szeretnél? Csatlakozz ide, együtt könnyebb!
- Norbi Update diéta 2010. október 5-től! Csatlakozik valaki?
- 2010.01.01-től fogyókúra indul! Aki akar csatlakozzon!
- Norbi Update diéta 2010. November 1-től! Csatlakozik valaki?