3D-s mozi? Voltál már? MIlyen? (beszélgetés)
:DDD
Mi is gondolkozunk rajta hogy újra megnézzük.:))
Én anno a Westendben voltam digitális 3d-s vetítésen (Beowulf). Kaptunk csomagolt szemüveget, amit mi bontottunk ki, és nem is kérték vissza.
Holnap megyünk imax 3d-re (Avatar)... Hát, kíváncsi vagyok :))
ha már 3d akkor imax.
egyébként szerintem egyszer-kétszer érdekes, utána már nem annyira.
a szemnek meg fárasztóbb a 3d-t nézni mint a sima mozit... pont ennél az avatarnál néztem, hogy közel három órás, nem biztos hogy bevállalom az imaxban, félek a végére kifolyik a szemem...
ja, és persze csak sor közepéről érdemes nézni, szerintem....
Írd meg mindenképpen! :)
Jó szórakozást! :)
Apropó!Lehet mi is holnap megyünk.Még nem biztos,le kell egyeztetnem a többiekkel.
A bemutatóját leadták 3D-ben.Amikor a Karácsonyi éneket néztük!Fantasztikus volt!!Komolyan! Már akkor eldöntöttük hogy megnézzük!Szerintem nagyon jó lesz!!!!
A szemüveg akkor csak engem lepett meg.:) Mindegy,majd most letörlöm.:)
Köszi!Aranyosak vagytok hogy megírtátok milyen.Gondoltuk ha már adják 3D-be akkor csak úgy kellene megnézni.Én nem rajongok a sci-fi filmekért de ez lehet tetszeni fog,na meg James Cameron,kíváncsi vagyok rá.
Szemüveg...itt vissza kell adni,ha nem kéne az szerintem túl sokba kerülne nekik,azért ez a 350Ft különbség nem hiszem hogy kifutná.
Na de ha már elkérik érte a felárat...fura.De lehet hogy csak nekem.
Pár éve voltunk egy filmen,már nem emlékszek rá mi is volt,de ott nem kellett visszaadni.Azért lepődtem meg most rajta.
Igaz hogy akkor még elég kezdetleges volt,mert papírból volt a szemüveg és a filmnek kb a negyede volt 3 D.
Annyi hogy egy kicsit drágább mint a sima,de megéri!!
Ja!Egy negatívumot említenék.Nem tudom más mozikban is így van-e,de a miskolci moziban(a plázában)a vetítés végén vissza kellett adni a szemüveget.
Na nem a szemüveg kellett volna nekem,csak előtte kitudja kin volt.Szóval most tuti viszek fertőtlenítős kendőt,és áttörlöm.:S
További ajánlott fórumok:
- Milyen régi mozi, színház, utcaneveket ismersz, amelyet azóta megváltoztattak?
- Milyen idős korban vinnétek először moziba a gyerkőcöt?
- Voltál már 3 D Moziban? Milyen?
- Látta valaki a Harry Potter új részét 3d-ben? Milyen? Érdemes vagy inkább sima moziban nézzük meg?
- Mikor nyilik az arena plázában a 3d-s mozi?
- Mozizás, avagy Te milyen mozit ajánlanál?