30 fölött első babatervezők (beszélgetés)
Sziasztok lányok!! évi, Márti mi ujság Felétek?
puszika...:))))
jó éjt...:))
sztem rendelj. mindig jó ha van a háznál ilyen:))
oké, akkor holnap várom a válaszod!!!
millió puszika, jó éjszakát...:)))
sziasztok!!!
igen azért kérdezem, mert megkukkoltam, úgy mint minden nap mert nagyon izgulok érted...
én sem tudom mit csináljak, ma múlt el, szted vegyek azaz rendeljek ovu tesztet???
Jó éjt drágám:)) elteszem magam holnapra:)) pusziii
a naplómban leirtam a fejleményeket:)) magadról mesélj? milyen a munkahely?
igen ugy nézz ki drágám:)
én jól, de te mesélj...:)))))))))))))
Drága Babusom!
annyira örülök, hogy minden jól ment ma nálad, ezekszerint minden sinen van ugye???
sziasztok kislányok...:))
merre vagytok???
Sziasztok lányok!! évi, Márti, merre vagytok?
Hiszem, hogy nem lesz endometriozisod!!! igen, menj el majd a dokidhoz mihamarább!! Nem haragszom, jó éjszakát drága Barátnőm:)) jó éjt!! holnapra kevés munkát!!!!Várlak hétvégén:)) puszi:))
dehogyis...:))
remélem nem lesz baj,de most is elvileg kedd szerda szabadnapos leszek, de kitudja elmúli e addígra, ha igen elmegyek, ha nem akkor marad a hétvége, de az nem lenne jó, hisz akkor nem tudna se rákszűrést csinálni se semmit, mivel csak ügyelet van...
de remélem sikerül mielöbb elérnem hozzá...
jajj nehari drágám, de megyek aludni, dolizok hétvégén is...
puszika, remélem tudok jönni hétvégén...
millió puszika...:))
sziasztok
igen az lenne a legjobb drágám ha megnézetnéd magad!! nehogy rossz néven vedd, hogy ezt irtam Neked, csak anno nekem is ezek voltak a tünetek. Szívből kivánom, hogy téged elkerüljön az a csúnya betegség:))))))) Sajnos a meddőség egyik fő okozója!!!
ja, értem.
ha én görcsölök az a menzesz alatt van azaz az első 2 napban, mikor annyi van, de mondtam apinak, hogy vissza kell menni a dolkinénimhez...
ez nem állapot meg legalább megnéz...
én havi előtt borzasztóan görcsöltem, aznap este amikor majdnem éjfélkor Gyuri bevitt a kórházba, már hánytam, a hasam is ment, annyira sza... voltam. egész éjszaka a sürgőn voltam,infuziót is kaptam, hogy ki ne száradjak. másnap kora reggel a hasi UH mutatta ki, hogy ugyan már mi lehet a bibi. A sok vérnek semmi köze nincs hozzá!
okés...
keresem...
és az mitől lehet?
a sok vértől, vagy a rendszertelen menzesztől?
üsd be a google-ba, hogy endometriozis, ott bőven leirja, hogy mit jelent. hosszu lenne most ecsetelnem, hogy mi az.
az mit is takar pontosan???
azaz mit jelenz???
nehogy félreérts csak anno nekem is igy kezdődött és endometriozis lett a vége:( Jó lenne ha majd nézetnél hasi UH.ot az orvossal.
nem is görcsöltem, csak olyan feszítő érzést érzek... nem olyat mint menzeszkor...
itten vagyok ám drágám:)))))))))))))))
vagyok, csak közben kivettem a jégkrémemet a fagyóbol:)nem tudom, hogy mi lehet! Görcsölsz még?
uhh...
hát vannak darabok is de nem sok, és tegnap elöször barna volt de most szin tiszta vér...
fogalmam sincs, lehet, hogy beágyazódás van:))) kívánom, hogy az legyen:)) milyen a vérzés jellege?
További ajánlott fórumok: