30 éven felüli ferfiak milyen sűrün szexeltek? (beszélgetés)
Jobb ma egy kapufa, mint holnap egy fakupa:)
Ezek szerint a "lyukérzék" rendben....akkor baj csak akkor lehet, ha "kapufát" találsz. :D:D:D
Ha valaki feladja a labdát, akkor én belövöm... :-))
Na, úgy látom itt is mindenki kimerült. Én is kézenfogom magam....Marok Marcsi leszek...és elmegyek lefeküdni. Jóéjt mindenkinek! :D
Már itt is mutogatod a képemet?! :D
Inkább ne beszéljünk ételről, térjünk vissza a bilincshez. :)
Baudelaire-ről már hallottam, no de ez a töltött káposzta?! Zavarba ejt! :D
Még sosem főztem olyat. :)
Mi az a töltött káposzta?! :D:D:D:D
sportospasi lőőőő......góóóóóóóóóóóóól! Hát találkoztam én már itt "hisztis" pasival is....:D
Az Marok MARCSA, Marcsi én vagyok! :D Esetleg Kézi?
Jancsi hazamegy a munkából, leül az asztalhoz és megkérdi:
- Töltöttkáposzta van?
Julcsa elé teszi a töltöttkáposztát, Jancsi megeszi, majd Julcsa eléjetérdel és leszopja.
Így megy ez öt éven keresztül. Egyszer, mikor Jancsi megint hazaér, Julcsa megkérdezi:
- Te Jancsi! Miért van az, hogy hazajössz, mindig megkérdezed van-e töltöttkáposzta, megeszed, én leszoplak, de soha sem beszélgetünk?
- Jó - mondja Jancsi, és hátradől. - Mi a véleményed Baudelaire költészetéről?
- Ki az a Bódler?
- Töltöttkáposzta van?
Elég csúnya dolog a szexxel zsarolni a másikat. Lett légyen akár férfi, akár nő.
Na engem ilyesmivel nem nagyon lehet zsarolni. Egyébként én általában azt tapasztalom, hogy főleg a nők csinálnak nagy problémát abból, ha valaki nem szexel velük annyit, amennyit szeretnének. Például az ilyen topic-okban mint ez megy a sírás-rívás. :-))
Jajjj Istenem! Rázi Rozi...Marok Marcsi...stb
jobb alsó madárfogás?! :D:D:D:D
A bicepszet a könyök köti össze az alkarral, azt pedig a csukló a kézfejjel.A kézfej belső oldala a tenyér amely a tenyértőtől az ujjvégekig terjedő terület.Namármost, ha az ujjait behajlítja az kívülről ököl, belülről népies nyelven marok...Dereng már?
"Oszt mééééééé mááááááááá?" Bicepsz? Azzal is lehet csinálni? Te tudsz valamit, amit én még nem próbáltam?! :D:D:D:D
Hát...néha ugye bicepsz kérdése...:)
Lányok, tudjátok mi lehet a baj?
Hogy a drága párunk otthon nagyon is el van kényelmesedve. Tudják, vágyunk rá, ezért kaphatók is vagyunk bármikor. Na de ha 1-2-szer előadnánk a most nem szeretném műsort, lehet a fene enné őket, hogy akkor most mi is van? :D
A baj csak akkor van, ha ezt a műsort nem tudjuk előadni )))
Hát voltam már olyan szituban,hogy hiába "gyúrmáztam"...nem lett semmi a kis "gyúrmából", akkor meg hogy csinálhatnék bármit is...egyedül.... :D:D:D Mielőtt leírnál...elárulhatom...nem vagyok kezdő és ügyetlen sem, tudom hogy kell "gyurmázni". :D:D:D:D
Hát ha rajtam múlna, naponta 3x1 minimum. Tudod, orvosi rendelvényre...és a pattanások ellen is jó!:D:D:D:D
Repkedjünk... :)))
Nem, akkor nekik fáj és túl sokat dolgoztak, vagy lázasak, vagy hasmenésük van, szóval orvosi igazolással. :))))
dongó-pillangó mese....
amikor elmarad, akkor fáj a fejünk?
Úgy módosítanám, hogy általában naponta min. egyszer, néha többször, és ritka kivételes alkalommal és alapos indokkal elmaradhat.
Hasonszőr? :)))
Melyiket olvasva?
te kis boszi:) minden hasonló témánál ott vagy
mintha csak magamat látnám:)
egyetértek veled, naponta minimum:)
az írásodat olvasva kedvem támadt a hóóóódításhoz:)
Ha rajtam múlna minimum naponta. :)
További ajánlott fórumok: