3 szó = 1 mondat (fórumjáték)
Ma beiktatok egy sétát a közeli forráshoz, melynek hangja mindig megnyugtat.
csend, szerelmes, dalol
A túristák a múzeumban megcsodálták a bölcsőt, amire mandarinokat faragtak.
iktat, forrás, hang
Kimegyek a farmra,megnézem a delta-forcot,de az itókától eléggé billen a fejem)))
turista,mandarin,bölcső
Az újságban bekarikáztam azt a meccset, amit meg akarok nézni, de addig a biciklimet meg kell javíttatnom.
billen, delta, farm
Repülőjegyemet elhagytam,de a tecnika segitett,ujranyomtatta,de el kellett olvasnom a szabályzatot.
bicigli,meccs,karika
A zivatarban állok ,a selejtes esernyőm beázik,körülöttem a mezőn sáskák rajzanak!
tecnika, repülőjegy,szabályzat
Hiába megyek az üzletbe,még csak a holdat látom,megvárom a reggelt,és hegyen keresztül indulok.
selejt,zivatar,sáska
Verebeket kergetek az esőben kalapban.
Hiába-hold-hegy
Elmaradt a szótag,mit játszunk majd holnap?-:DD
veréb,eső,kalap
majd én írok, nem baj?
elmarad, szó, tag
Barátságban vagyok a helyszinelőkkel,de undor fog el a spenót láttán,a jó foghagymás zöldbabot szeretem.
Colombo,vásár,padló
Könyv a hónom alatt, lenyomom a kilincset, ami becsípte a kezem, úgy ordítottam, mint egy szoprán énekes a színpadon!
barátság, undor, spenót
szoprán,kilincs,könyv
bocs lehagytam
Ádám a babakocsiban,annyit mozgott, hogy már azon gondolkodta, odabilincselem a kocsihoz!
tudás, butaság, keksz
Mobiltelefonnal a kezemben rohangáltam az utcában sex-re kiéhezve,de elkaptak a zsaruk és most előzetesben vagyok.
bilincs,babakocsi,Ádám
Reggel szaladtam dolgozni a levelet meg görgette előttem a szél!
Mobiltelefon, szex, utca
Kész csoda,a cserépbe csontot találtam.
levél-szalad-reggel
A kezdet kezdetén nagy kereszt volt a vállamon,de simogató kezed-mely bíztatott- erőt adott nagyon.
Fény, alkonyat, virágillat
a dohányzás káros,ráncos lesz tőle az arc 18 éven aluliaknak pedig egyszerüen tilos.
kezed-kezdet-kereszt
A barátom az ablakban könyököl és könyörög, hogy segítsek kinyitni az ajtót, én meg hezitálok, megtegyem-e!?
dohányzás, arc, tilos
A sós kávé éberré tesz!
könyörög, könyököl, hezitál
Túlélési javaslat: homokviharban a teve mögé bújj és a szőnyeget szorosan húzd a fejedre, a végén a teve majd kikapar :)
kávé, só, éber
Az irodalom szótárban nem találom a bálna szót!))
teve,szőnyeg,homok
További ajánlott fórumok:
- MONDAT játék - az előző mondat UTOLSÓ szavával kezdj új mondatot!
- Három betűből alkoss mondatot:)
- Ketten egy mondatot!
- Kérdésre kérdéssel felelünk. Csak egy kérdő mondat!
- Mondatbővítő. Csak egy szót toldj hozzá! Ha már nem bővíthető, indíts új szóval, új mondatot!
- Írj egy mondatot, melyben csak "e" magánhangzó szerepel, pl:Eszterke gyere beljebb, s heveredj le!