2éves kislányomnak nagyon kemény a széklete, alig tud székletelni, mit lehet tenni? (beszélgetés)
Tudom ajánlani a levolac szirupot.
Ez tejcukrot tartalmaz, és nem tud a szervezet hozzászokni. Lazítja a székletet. És fontos most még lépni a dologban, mert ha nagyon fáj a lányodnak a kakilás, akkor képes lesz visszatartani, és az elég komoly gond tud lenni.
A szirupot egyik napról a másikra el lehet hagyni.
Nekem a lányom is közel fél évig szedte reggelente, hogy tudjon kakilni, és egyik napról a másikra simán elhagytuk, és semmi gond azóta vele.
aszalt szilvalé? Nálam terhesen is bevállt. Keveset adj neki (fél dl se) éhgyomorra. Édes ízű, szerintem még szeretni is fogja. Ha nem elég az adag, lehet kicsit többet is adni.
Amúgy nagyon sok gyümi, rostban gazdag keksz, teljeskiörlésű kenyér és joghurt sokat segíthet.
Szia!
Az almát akartam irni,de nálunk a csokipuding is bevált,de csak a bolti.
További ajánlott fórumok:
- A yorkink kimúlt császározás közben, sajnos új kutyusra nincs pénz, a kislányom nagyon hiányolja mit tehetnénk?
- Csak gyerekpszichológus tudna segíteni? 4 és fél éves kislányom szándékosan visszatartja a székletét...
- A 2 éves kislányom még csak nagyon kevés szót használ. Normális ez? (A hallásával nincs semmi probléma.)
- A kislányom nagyon sűrűn beleesik a hasmenéses hányásos járványba. Mit adjak neki amivel erősíteni lehetne a szervezetét?
- Nagyon megijedtem!!! Mit láthat a kislányom? Mit tegyünk?
- Mitől lehet? 2 és fél éves kislányomnak már jópár hete minden nap minimum 6-szor van széklete?