2021 októberi- novemberi babák (beszélgetés)
Járt már valaki úgy, hogy ülve elkezdett szédülni?
Épp néztem egy filmet és mintha elkezdett volna forogni körülöttem minden, olyan fura érzés volt. Gyors eldőltem, de igazán meg sem tudnám megyarázni ezt az érzést...
Én tesomtol kaptam pennyben vehető sportáskát, szerintem azz viszem szülőszobara, de en is bőröndöt tervezek vinni, amibe minden mas belefer🙂
Nagyon fura, hogy mennyire itt van már a közelbe a vége. Néha még mindig úgy érzem magam, mintha csak tegnap tudtam volna meg, hogy baba lesz😊
Szerintem megfogja várni az időt😊😊
Nekem még sok minden hátra van, mondtam is férjemnek lassan össze kell készíteni a kórházi táskákat is. Így a 30.hethez kozeledve elkezdtem parázni, nem leszek kész időben semmivel es eszbe jut mennyi minden hianyzik még
Köszönöm 🙂
Majd elvileg nekem is 2vel több Nst-m lesz, glutén miatt magas rizikó faktort kaptam.
De amikor bent vagyok a dokinál, kb minden kerdest elfelejtek
Dejó, mostmár bármikor megérkezhet pici Zselyke😊
Jól besűrűsödnek akkor a vége felé a vizsgálatok. Neked hányadik héttől volt Nst/Ctg?
Sziasztok :)
Holnap töltöm a 37. hetet :)
Szerdán levették a kenetet volt ctg. Holnap vérvétel. Szerdán megint ctg, csütörtökön uhu.
Én napi 3*2 magnéziumot szedtem, alacsony volt mellette a vérnyomás.
Lábdagadás egy hete van, egész pontosan boka tájon. Az jobb ha mozgok és nem lógatom. Vmelyik este langyos vízben áztattam, úgy néztem a tévét. A dagadás nem ment le, de jól esett a lábamnak nagyon.
Én imádom nézni, hátha elcsipek egy-egy mocorgast😁
Nekem elöl szokta kinyomni magát, azt viszont en megszoktam érezni, mert feszül a hasam. Többnyire nekem is lent ficankol, viszont az elmúlt pár napban mar fentebb is érzem😊
Azért kérdeztem, mert olvastam, hogy elvileg néha kivehető mivel ficankol, kíváncsi lennék🙂
Nem szoktam nézegetni a hasam, de hogy nagyon rugdosni szokott, az biztos. Szerencsére éjjel azért tudok aludni, mert éjjel azért ő is nyugis, de este, mikor elmennék aludni, akkor szokott nagyon beindulni. Viszont azt észre vettem, hogy a hasam két oldalán úgy érzem, mintha lenne egy-egy pukli, de nem fáj, meg semmi, csak pukli van ott, mintha ott lenne valamelyik testrésze. De amúgy nem szoktam érezni a hasamnál, hogy rugdos, lejjebb érzem a rugdosást.
Igen, minél nagyobbak vagyunk, annál hamarabb fáradunk. Meg az is beleszol, hogy nem mozgunk eleget.
Neked is nagyon cuki formas a pocakod😊
Az a vicces, hogy még mindig azt mondják, hogy a 28.hethez még mindig pici a pocakom😅 viszont legalább az mar egyértelmű, hogy babapocak, nem pedig csak a kaja😂 Nagyon vártam már, hogy látszodjon😊
Múltkor a dokinál 3man vártunk, nagyjából egyforma pocak mérettel, 21-27-30 hetes, úgyhogy tényleg lutri kinek mikor indul meg az igazi növekedés😁
Megvetted már a párnát?😁 Nekem sokat segit, habar felkelni már nekem is máshogy kell, mint szoktam, picit nehezebb😂 meg elvileg vannak ilyen pocaktamaszok, nemtudom nezted-e.
Én tegnap óta érzem, ahogy csuklik😊 vagy legalabb is akkor figyeltem fel rá igazán🥰 Nálunk még mindig a holyag a kedvenc helye, imad ott rugdosni😁
Amúgy en is nagyon hamar elfáradok, nem is tudom mi lenne velem, ha a pocakom meg nagyobb lenne ennyi idősen😅
Szerintem megerzik, mikor vagyunk fáradtak. Nalam legalabb is, akkor szokott teljes gőzzel beindulni, amikor kissé elpilledek😁
Neked látszik, hogy milyéz dugja ki vagy csak a hullámzás latszik?
Szerdán voltam 24+1. 😊
November 30-ra vagyok kiírva, én azt mondogatom nekik, hogy november 14-én tessék kibújni. 😆
Rád sok kg felment már? Én már félve állok a mérlegre.. 😕☹️ Lombik kezdete óta olyan 10-11 kg feljött (mondjuk a egy jó része már a lombikkezelés alatt-közvetlenül utána).
Mennyi idős voltál szerdán? 😀
Szerintem ha 35ig bírjuk, akkor már minden a legnagyobb rendben lesz. Én próbálom mondogatni nekik, hogy a 35. hetet várják meg.
Nem tudom meddig képes elviselni a testünk ezt az óriási terhelést.
Hirtelen azt hittem, hogy ezt én írtam. 😂🤣
Amikor ultrahangon mondta a doki szerdán, hogy ~630 grammosak, egy gyors fejszámolás után nem volt túl őszinte a mosolyom, hogy még babánként másfél kg-t minimum felkell szedniük... 😅
Én így állok most. Mostanában a bordám fáj, szerintem ott is változnak a dolgok. Kezd már nagyon nehéz lenni megmondom őszintén 😅 egész éjjel arra ébredek, hogy fáj a hátam, majd beszakad, sehogy nem jó. Felkelni alig tudok bárhonnan 🤣. El nem tudom képzelni, hogy hogyan fogom őket sokáig hordani.