2021 júniusi babák (beszélgetés)
Sziasztok! Én ma vagyok 10 hetes. Hol jùni 29 hol jùli 2 a dàtum :)
A 9 hetes UH-n egy kis problèmàt làtott az orvos. Szigorù fekvès fizikai kímèlet a teràpia. Èn meg bevagyok sz*rva màr bocsànat. A doki azt mondta elèg ha a 12 hetesre megyek dec 21.-én. De hàt ezt ő sem gondolta komolyan hogy kibirom addig a sok rém sztori elolvasása után...
Semmi panaszom nincs. Mellfeszülés és tök jó étvágy. Soha életemben nem féltem még ennyire...
Köszönöm😊Nem volt egyszerű, 17 évig dohányoztam. Egy babával a pocakban viszont képtelen lennék akár egy szálat is elszívni. Szegénykének nagyon ártalmas lenne az a füst. Így is bánt, hogy nem hagytam előbb abba, de így mostmár ez a legtöbb, amit megtehetek érte. Egyébként velem is dohányzott anyukám végig, mindig is tudtam, hogy én biztosan nem fogom követni ezt a példát. Szörnyen felelőtlen viselkedés.😕
Nekem is nagyon fúrja az oldalamat a kíváncsiság a baba neme miatt, szerintem életemben nem voltam még ilyen kíváncsi soha semmire. 😁
De ügyes vagy! Anyukám annak idején, mikor engem várt, nem volt képes lemondani a cigiről :(
Nekem hatalmas a hasam, elő kell kotornom a terhes nadrágokat, mert már csak egybe férek bele. De ez másodiknál természetes, a szalagok ki vannak nyúlva. Mérleg pedig csak egy kilóval mutat többet, pedig állandóan eszek, sajnos elég összevissza mindenfélét.
Elsőnél még négyhónaposan se látszott, 31 hetes voltam, mikor először át akarták adni a helyet a buszon...
Ma meglett a prena teszt eredménye, minden rendben. Viszont csak e-mailben küldik ki a héten, a nemét nem akartam megkérdezni, hogy Apával egyszerre tudjuk meg, pedig már nagyon fúrja az oldalam a kíváncsiság :D
Úgy látom Niki már leírt erről mindent. 🙂 Laborra én holnap megyek, a genetikai vizsgálat beutalóval, befizetett csekkel, és a mai ultrahang eredményével. Azon a papíron rajta van pl hogy orrcsont látható, ritmusos szívműködés, gerinc ábrázolódik, stb.
A hasam nekem már most is nagyon látszik, és felszedtem az első 6-7 hétben 7 kilót. Igaz, ez amiatt is van, mert nemrég hagytam abba az aktív sportolást, és a dohányzást is. Utóbbit hamarabb szerettem volna, de remélem jobb későn, mint soha. Amióta terhes vagyok, azóta természetesen semmi káros.
De jó! Szívből örülök neked!:) Én holnap megyek uh-ra, szerencsére már a 12 hetesre.:) Kicsit bennem van a félelem, mert 7 hetes kora óta nem láttam.:(
Nektek látszik már a hasatokon a terhesség? Én mindig mikor felpuffadok kicsit beképzelem de aztán még sem, igazából csak híztam vagy 4 kilót.:D
Sziasztok!
Örülök, hogy rátaláltam a csoportra. :)
Második babánkat 2021.júniusra várjuk, december 14-én megyünk ultrahangra. Van már egy 4 éves kislányunk,Maja Dézi. :)
Boldog várakozást mindenkinek! :)
Én ugyan így :)
Anyumnak elküldtem foton a tesztet.
A szűk családnak elég hamar elmondtuk,nem tudtuk magunkban tartani.
A nagyvilággal valószínüleg egy karácsonyi fotóval fogjuk tudatni,akkorra már túl leszek a Niftyn meg a genetikai uh-n.Szeretnék egy tappancsos polot rendelni és az lesz rajtam a képen :)
Gratulálok Neked!😊
Én rögtön az eleján elmondtam anyunak. Nem vittem túlzásba, elküldtem neki a képet a 2 csíkos terhességi tesztről.
Mi ilyen dobozkát készítettünk:
Természetesen magyar szöveggel, hogy "Nagyszülők lesztek!" meg hát nem pont ilyen lett, mint a képen. :)
Sziasztok lányok! :) Ma voltam uhn 4,5cm olyan kis virgonc folyamatosan ficánkolt és forgolódott :)
Jelenleg még mindig kisfiúnak látszik. Orrcsont, tarkóredő minden rendben de majd amikor megyek a kombináltra akkor ezt leírva is megkapom :)
Most már ideje lesz elmondania szüleinknek :) Tényleg ti hogy jelentettétek be a hírt vagy hogyan fogjátok bejelenteni? Én készíttettem egy képeslapot a szüleinknek és benne van hogy babát várunk és a 2021es júniusi naptár és a 17.-e be van szivecskézve, van rajta egy kisbaba rajz illetve egy szöveg, persze minden kék színű aztán ha mégis kislány akkor így jártunk :D
Igen, minden a legnagyobb rendben, szépen fejlodik. :)))
Szerdára kertem időpontot kombinált tesztre is , annnyira várom!! ☺️🥰