Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2021 januári lombik fórum

2021 januári lombik (beszélgetős fórum)


2021. febr. 2. 14:08

Lehet sok, de akkor sem biztos h sikerül. Lehet kevés, de akkor is sikerülhet. Szóval csak pozitivan ☺️

Egyébként megpróbáltam meditálni, kicsit befelé fordulni, meg sok mindent amit a neten talál az ember. De persze ez nem volt mindig elég. Az első kettő után csak kicsit törtem össze, mondván, hogy majd a következő sikerül. A 3. után romokban voltam, mert az egyik rokonom ráadásul akkor jelentette be h terhes, amikor nekem kiderült, hogy én nem. Utána idő kellett amíg összeszedtem magam. Azóta megszületett a babája, és az első gondolataim egyike az volt, hogy az enyém is lehetne... 😔 Nincs rá jó recept, a lombik egy hullámvasút.

2021. febr. 2. 13:28

Valami ilyesmit gondoltam 😂 vagy pont forditva es 5 naposat frissen, jobban latjak h elindult e.

Megkerdezhetem hogy birtad ki a 3 alkalmat? En eddig teljesen pozitiv voltam es most annyira osszetortem hogy ilyen keves lett es hogyha egybol nem jon ossze meg a stimulaciot is kezdhetem ujra

2021. febr. 2. 12:29

Öszintén szólva nem tudom, h elindult-e. Az első két alkalommal voltam vérvételen és utána csak annyit mondtak, hogy nem vagyok terhes. A 3. alkalommal annyira kivoltam, meg meg is jött, hogy nem mentem el. Ezt csak késöbb tudtam meg, hogy HCG szintből megtudták volna mondani, hogy elindult-e vmi...

A vegyesent, hogy érted? Beültetnek 3 naposat és lefagyasztják a maradékot 5 naposan? Ha ez a kérdés, akkor nem tudom a választ 😅

2021. febr. 2. 12:07

El sem indult semmi?

Es ha sok a petesejt akkor lehet vegyesen is?

2021. febr. 2. 10:15

Igen, a fagyibabákat is visszakaptam és nem sikerültek azok sem.

Tavasszal volt az első lombik és abból 6 petesejt termékenyült meg illetve jutott el a 3. napig. Visszaültettek 2dbot és 4-et lefagyasztottak. Majd a következő hónapban visszaültettek 2 db-ot és a 3.hónapban az utolsó kettőt. 6 petesejt 5 db A-s volt, ami a legjobb besorolás és a 1 pedig B-s.

A sikertelen beültetések után volt egy kivizsgálás, ahol kiderült, hogy trombózisra való hajlamom van. Az érték nem vészes, de a normál tartományon kivül van. Igy ebben a lombikban még plussz véralvadassegito szurit kapok.

Itt csak akkor mennek el az 5. napig, ha te külön kéred illetve sok a petesejt. Holnap a leszivás után majd meglátjuk mit javasol az orvos.

2021. febr. 2. 08:18
De a fagyibabakat is visszakaptad? Az sem sikerült?
2021. febr. 2. 08:17

Csacsogocsibe sztem jo az 5 nap. A 3 nap eleg rizikós szeretik e stb....sztem örülj neki. 5 napnál mar osztodtak es azt legalább tudod.

Szurkolok.

2021. febr. 1. 21:40
En azt olvastam meg gondolom is hogy az 5 napost valasztanam ha lehet. Nalunk akkor ultetnek be 3. napon ha nem ugy fejlodik ahogy kene mert bent nagyobb az eselye a tuulelesre. De szerintem ahany korhaz annyi fele eljaras. Plusz a 3 napos se feltetlen rosszabb de igy meg ket napig latod a fejlodest ❤️
2021. febr. 1. 21:24

Én most fogom még utoljára belőni magam, 20:30kor megy a tüszőrepesztő. Jaj, de jó lesz már, ha nem kell ezt a tortúrát csinálni és eredménye is lesz 😅

Viszont az UH óta morfondírozok vmin. Az orvossal azt beszéltük, ha sok petesejt termékenyül meg, akkor meg lehet próbálni őket elvinni az 5. napig. Az elöző lombiknál 3 naposakat ültettek be, és fagyasztottak le. Itt mi döntjük el, hogy elmegyünk-e az 5. napig. Ti mit gondoltok erről?

2021. febr. 1. 20:19
Naponta 5szor ellenorzom a ket gyogyszert hogy tuti jot kezdtem e el
2021. febr. 1. 20:17

En is annyit szedek. Erdekes, hogy ezt arra kapod, hogy megjojjon. Nem is értem.


De ha az orvos azt mondja csak tudja.

2021. febr. 1. 19:46
Nalam semmi, ma kezdtem a duphastont napi 3at, delutan olyan erzesem volt hogy mindjart megjon. (orvos szerint febr 15en fog) de hal istennek elmult ez az erzes. Sikerult kerni 15re UH idopontot de 10,: 30 ra kaptam es nem tudom hogy mi van akkor ha nem reggel jon meg. Kikeszit ez a hercehurca a gyogyszerekkel. A masikat meg akkor kell elkezdenem de csak UH utan.
2021. febr. 1. 19:17
Mizujs lanyok?
2021. febr. 1. 18:01
En a Lányommal is ezt szedtem amikor elkezdtem vérezni.
2021. febr. 1. 14:44
Nekem most kell duphostantot szednem de olvastam hogy sokan szedik beultetes utan. Nekem arra kell hogy megjojjon pontosan. Erdekes ez az orvostudomany 🤭
2021. febr. 1. 14:32

Csacsogocsibe lanyom is ekcémás a Bioderma athoderm fajtája nagyon jo. A fürdető es a krém is. Nem kell szteroid azota. Nem olcsó de jo.


Eszter elhiszem, hogy kivagy lelkileg. En tegnap voltam. Nagyon féltem. De hidd el a mai technika tenyleg olyan, simán felkelnek. Sőt a fet általában jobban sikerül.


Nekem hosszú delelott volt 10:30ra voltam kiirva de 12 fele jutottam be. Felfekves hüvelyi beöntés es ugye a két pici felment. Abszolút nem fájt. De ez a csaj olyan, hogy a rakszures sem fajt.

Semmit nem tudok, hogy milyen minőségű,csak annyit, hogy jo.


Most Duphastont kell szednem es hulyei progeszteront.


Tegnap óta csip a pisi. Nem kell pisilni sűrűn. Nem tudom, hogy a krém miatt ami kifolyik, vagy felfaztam....

Most én holnaptol tesztelek en nem varom meg a 14 napot. Nem is bírom ki, meg hat látni akarom megindult e valami.

2021. febr. 1. 13:10
Bent vannak a kicsik. Nagyon szépek és jo minőségűek. Később visszaolvasok
2021. febr. 1. 13:10

Hat nekem ma megvolt az elso nagy kiborulasom... Tudom hogy pozitivan kell hozzaallni de persze csak a legrosszabb lehetosegek futottak at az agyamon. Es persze a vele járó harag, düh, csalodottsag (mind penzbeli, időbeli, lelki megprobaltatasok) de jol kisirtam magam es probalok pozitiv maradni.


@csacsogocsibe de jo te is a celegyenesbe vagy sok sikert szerdara ❤️


@gibiceg meselj majd! Mindenre kivancsiak vagyunk ❤️

2021. febr. 1. 12:40

Sziasztok!


@Eszter

A hibernálástól én is tartottam, de a doki megnyugtatott, hogy az utóbbi években hihetetlen módon fejlödött ez a technológia és nagyon kicsi a valószínűsége, hogy azt ne élnék túl az embriók. Szóval minden rendben lesz 🤗

@ Gibiceg, hogy vagy? Neked megvolt a visszaültetés?


Én ma voltam UH-n ès nagyon szépen nöttek a sejtecskék. Szerdán lesz a leszívás.

2021. febr. 1. 09:06

Sziasztok!

Most beszeltunk a biologussal 2 pötty elte tul a hetveget. Tartok picit hogy mivel hibernalas lesz es az is egy kockazat nem marad majd mit beultetni.

2021. jan. 31. 21:32
Nekem az étvàgyam nem nött meg, de a pocakomat màr nagyon érzem. A viszketésem meg hol jobb, hol rosszabb. Kenem minden nyavajàval, de alapból nagyon kényes a böröm (ekcéma, télen pikkelysömör) szóval várom màr, hogy abbahagyjam a hormonszurikat.
2021. jan. 31. 20:23
En jol! Sokat eszek gondolom a hormonok miatt ami nem baj mert amugy is hiznom kene. De szerintem ram egy nagyon unalmas 35 nap var 😥 ti mar tuti terhesek lesztek addigra ❤️
2021. jan. 31. 19:17
Hogy vagytok?
2021. jan. 31. 19:10
Orulok hogy jobban vagy! Holnapra egy kalappal!!!
2021. jan. 31. 15:18
Mar jobban vagyok. Bevettem egy normaflort. Es pihenek.
2021. jan. 31. 14:54

Gibiceg, minden rendben lesz ❤️ A hasmenést mondd el a dokinak, de a hormonok jàtszanak veled.

Sajna a lombik fizikailag és lelkileg is megeröltetö 😔 próbàlj meg kicsit kikapcsolni, nézd meg a kedvenc filmet, igyàl a kedvenc teàdból, egyél a kedvenc sütidböl, sétálj egyet a friss levegön.

A kisbabàk meg nem esnek ki, annàl bonyolultabb a nöi szervezet. 🙈

2021. jan. 31. 13:21
A hasmeneyt mindenkepp mond holnap a dokinak biztos tud adni valami hasfogot neked amit nyugodt szivvel szedhetsz. De a babocaid biztos nagyon ugyesen fognak kapaszkodni ne aggodj!
2021. jan. 31. 13:10

Aranyosak vagytok nagyon.

Ma ramatyul vagyok. Megy a hasam, hányingerem van, bőrök, mint aki pánikol.

Tudom nagyon nincs értelme, de sztem a hormonok es most jön ki rajtam ez az egész lombikos dolog.

A rengeteg injekcio a leszivas altatasban es a többi.

Nagyon kifaradtam lelkileg. Es mar fizikailag is.

Felek, hogy nem sikerül. A csalódottság es minden mástól.

Hogy ha holnap visszakapom a kisbabaimat kiesnek, mert megeroltetem magam, ha megy a hasam....


Ne nezzetek hülyének, de most nagyon elegem lett.

2021. jan. 31. 10:35

Nàlunk nem tele hólyaggal csinàljàk. Legalàbbis az orvos erre nem mond ilyet, hogy mindenképpen ùgy érkezz. Felfekszel, 2 perc alatt felhelyezi a kateteret és utàna öltözhetsz. Egy gyors megbeszélés az orvossal ès kész. Azt tudom, hogy Magyarorszàgon még egy fél òra-òràt pihizel, itt semmi ilyen nincs.

@ Gibiceg, a hormonok teszik és az izgatottsàg a holnap miatt. Ne aggòdj minden rendben megy majd 🙏

2021. jan. 31. 10:12

Nalunk tele holyaggal csinaljak nem tudom hogy mindenhol igy van e de inkabb ne menj el elotte pisilne max ott elmesz meg elotte. De nalam amikor lemertek a helyet akkor is ugy csinaltak a vizsgalatot es 1 liter teaval gyorsan megtelt. Azt mondtak hogy ha tele van akkor felnyomja az egesszet es konnyebben hozzafernek.

Szerintem a gorcsok miatt ne aggodj, tele vagy hormonokkal ( en egy reklamon is elbogom magam 🤭) gondolj arra ha nem lenne tuneted akkor meg amiatt aggodnal) pihenj sokat de ne fekudj egesz nap mert kell a vermozgas a mehednek is!

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook