2019 januárra babát váró kismamák (beszélgetés)
Nő akkor már szépen :) Megmutatta magát, látszott már a neme? :)
Hüvelyi vagy sima pocakos UH volt?
Én is nagyon kacsingatok a rendelésre. Légyszi ha megérkeznek a rendelt felsők írd meg hogy mennyire méretpontos? Nekem szerintem L-es kellene, de pár éve már nem vásároltam ott, olyan lehetetlen kollekcióik voltak.
Ma megvolt a 12 hetes uh, méret alapján 12+3 hétnél járok, mensi alapján viszont csak csütörtökön lennék 12 hetes. Sejtettem is hogy korábban volt a peteérés.
Szerencsére orrcsont, nyaki redő teljesen normális, már 59 mm a Crl méret. Annyira hihetetlen... :)
Hihi :D Én szerencsére nem szeretek shoppingolni, de lassan kelleni fog egy pár dolog :D
És mi a helyzet a szoknyákkal és nacikkal?!?! :P
Én sajnos nem bírtam ki 🤪
Jött a hírlevél, hogy h&m online-n a leértékeltekre további 10%+ingyen szállítás. Az előbb rendeltem 5 kismama felsőt, 2 pólót, 2 db 3/4-es ujjút és egy alkalmit, csipkés ujjal. Az 5 felső 10ezer.
Gondolom kb 2 hónap és úgyis kelleni fog.
Pedig úgy megfogadtam, hogy nem veszek semmit, amíg nem indokolt 😂
C&A-ban én is láttam egy-két jó darabot, ha megjön a fizu lehet megveszem őket :)
Na igen.. mókás lenne, ha hirtelen lecsusszanna rólad :D Mondjuk, én is érdekesen néznék ki itt a recepción xD
Talán nyáron még most ki lehet húzni nyári ruhákkal, ha nagy meleg lesz. Bár rajtam most is nadrág van, de már sunyiban kigombolva a felsőm alatt. Csak ne kelljen hirtelen felállni :D
Én volt, hogy a c&a-ban is láttam, ott sem vészes áron.
Én szabásmintákat ketestem, mert amit neten is találtam ruhát az nagyon drága. Mintákból sem sok féle van. Csak hosszú farmernadrág, tunika, meg egészruha mintákat találtam. Nah meg olyan megoldásokat, hogy vedd fel a kinőtt nadrágod és húzz rá egy hasvédőt.
Most egy régi farmeromat alakítom át szoknyának, de rávarrom a hasvédőt.
Van egy "gyári" kismama farmerom, de örökké lecsúszik rólam. Nagyon laza a hasvédő része.
Tunika szabás mintát szivesen küldök ha érdekel valakit.
Húúú az Ázsiai Center jó ötlet :) Én is pesti vagyok egyébként.
Te merről írsz? :)
Hova valósi vagy?
Másik fórumon azt írták, hogy nem érdemes kifejezetten kismama boltokban vásárolni, mert annyit úgy sem hordod és az áraik nagyon magasak.
Elsősorban h&m (online) ajánlják, náluk sok a leárazás, ingyen szállítás, van akinek bejött van akinek nem a bonprix, illetve kínaiba kell körülnézni. Tegnap pl az Ázsia Centerben a bal oldali szárny közepénél lévő boltban láttam kiírva, hogy kb mindenféle kismama ruhájuk van.
Na igen.. :) Lassan nekem is kell vennem nagyobb ruhákat. Mert szomorúan konstatáltam, hogy a tavaly felújított ruhatáram pici rám :((
Esetleg tud valaki egy megfizethető ruha boltot, ahol sok fajta kis mama rucit árulnak? :)
Erre én is nagyon irigy vagyok :D
Én már vettem egy nagyobb farmert, mert bár feljön az eddigi is, azért vannak napok amikor már nagyon nyomja a hasam.
Az igen.. :D Hogy csinálod?!?!? :D
Azért ne húzd túl ;)
Egyébkén voltál már Pécsen genetikai vizsgálaton?
Vagy tudsz mondani valamit arról hogy mi a menete? A tanácsadás még mindig olyan szervezetlen?
Próbálkozz majd még vele!
Nekem az első babám is a mellső falon tapadt, Őt is korán megtaláltuk, biztos nehezebb ha hátul van.
De drukkolok mert nagyon megnyugtatja az embert ha hallhatja! :)
Én nem találom a szívhangot 😞
A sajátom már tökéletesen megtalálom a petefészkem környékén, de a babócáét nem. Majd pár naponta próbálkozok, hátha.
További ajánlott fórumok:
- Milyen babatermékeket készítsek, amit a kismamák/anyukák megvásárolnának interneten keresztül?
- Miskolci kismamák, leendő kismamák, babát tervezők!
- Negyvenes babatervezők... és kismamák
- Veszprém megyei kismamák, akik tavaszra várják a kisbabát :)
- Negyvenes kismamák, vagy babatervezők
- 2008 januárra babát várók!!!!