2017 május-júniusi babák! (beszélgetés)
:)
Én reggel óta görcsölgetek. Egyre erősebb, de totál össze-vissza. Remélem, hogy csak jósló.
A hasam alja fáj, kb. mint menseskor, picit talán erősebben.
Köszi. :) Örülök, hogy tetszik.
Sose tudtam ki-hol tart. :(
Jó reggelt,
zsofiacskm, hatalmas GRATULA :)))))) remélem minden jól ment :))))
gümi, ez szuper jóó lett :)))
Kisaniqa, huhh igen a "jól van a Flóra?" és nem értik amikor azt mondom h "gondolom" :D jah azt már rég nem kérdezik h én hogy vagyok.. mintha vmi inkubátor lennék :DDDD
Mi most megyünk ctg-re, aztán vásárolni a kikába :)
Koszonom szepen mindenkinek!
Mindenkeppen jovok majd es leirom reszletesen :) csak kicsit nagy meg a sokk.
Csajok! Egy picit unatkoztam. :)
Remélem nem nagy gond, hogy így összeszedtem az infokat (ha valakinél hülyeség szerepel, akkor bocsi érte).
Az aktívabb tagok szerepelnek benne, sokan eltűntek időközben. :(
Gratulálok. :)
Azért majd, ha időd és energiád engedi kérünk szépen egy élménybeszámolót. :)
Gratulalok! :D Jo egeszseget Nektek! Engem is erdekelne milyen volt a szules...
:)
Sziasztok lanyok! Tegnap 17:28-kor megszuletett kislanyunk, Szaffi :) 3580 gramm (3100 korulinek tippeltek) es 55 cm :)
Egy tipp: barmilyen oras terhesen street food show-ra menni, menusort vegigenni nem javasolt, mert kikergeti :D mondjuk amennyit mult heten ettem, megertem, hogy nem volt maradasa :)
Remelem mindenkivel minden ok es elvezitek az utolso napokat-heteket!
Én már az elejétől!
Amikor a 8. héten megkérdezték, hogy mi lesz a neve (közeliek), már akkor elpattant a cérna.
Olvasás? Bár nekem most nincs hozzá türelmem, pedig szeretek.
Mi még a hálónkba és a fenti fürdőbe várjuk a bútort, máj. 30-ra ígérték, + még össze is kell rakni/rakatni. Jó lenne, ha a baba érkezése előtt túl lennénk azon az egy napos kopácsoláson, félfúráson.
Hát gondolom, hogy tényleg nem látta, pedig még a nadrágomat is lejjebb kellett tolnom, annyira próbálta nézni, meg annyira lenn van a buksija.
Gondolom ilyenkor az agyvérzéstől félnek, amiatt nézegetik ennyire az agyat és az ereket.
Sztem megnyugtatásképpen nem mondana ilyet csak ha reális esélyt lát erre, nem?
Majd írj h mit mondott a dokid!!!!!!
én is már nagyon nehezen viselem... közbe meg félek is az egésztől, de azért várom már h túl legyünk rajta.
Akkor mi majdnem egyidősek vagyunk, nekem 38+5 :) holnap megyek ctg-re meg lehet vizsgálat is lesz... na már azt is nehezen viselem.. olyan mintha a dokim a mandulámig felnyúlna(persze utána mindig mondja h ne haragudjak de meg kell vizsgálnia... )
Remélem. ;) Akkor már ketten várjuk a hétfőn.
Nekem mondták, hogy elég vékony a hasfalam, szinte minden mozgása látszik a babának. :) Kicsit vicces, hogy külön életet él pocakom.
Köszi a biztató szavakat csajok. Hétfőn megyek újra NSTre remélem minden ok lesz, kedden meg a dokimhoz és védőnőhöz. Egyébként tök jól vagyok, csak fáradékonyság van, meg a szokásos tünetek.
Az érről nem mondott semmit, nagyon kereste, 20 percig tuti benn voltam, ebből 15-t tuti ennek az érnek a keresésével töltött. Tök ideges is volt a végére, láttam rajta, de baromira nem találta meg, valahol az agyalapi mirigy környékén kereste. Remélem, hogy nem csak megnyugtatásképpen mondta, hogy a medencém takarja és el van bújva.
Sajnos nem tudnak mindig kísérni NST-re, ugye heti 2x kell mennem délelőtt (8-12), anyukám is férjem is dolgozik 8-16-ig, szabi meg kell majd későbbre.
Nálunk is van a családban egy baba, aki 33. hétre született, most volt 1 éves, minden ok vele. Anyukájánál kb. a 26-27. héten elment a nyákdugó és volt még valami probléma, rögtön be is fektették és sikerült visszatartani a 33. hétig.
Nem mondtak róla semmmit,hogy akkor hazaengednek-e.Most mindenesetre nagyon várom a hétfőt :)
Hát nem irigyellek az Nst miatt.Biztosan frászt kaptam volna.Itt az osztályon naponta csinálnak nekem is.Tegnap akkorákat rugott a baba,hogy majdnem elugrott a helyéről az érzékelő.
uhhhh nem csodálom h magasabb volt a vny-ed.. jó h nem voltál egyedül!!
Erre az ér dologra mit mondott a dokid?
35 hét, azért az már elég jó, nyilván nem a legjobb de most a közvetlen közelembe is van két baba aki a 34hétbe születtek és mind a kettő egézséges :)
Uh sok pihenés, és próbálj meg ne aggódni és bízz a Manókádba tudja h mikor kell jönni :)
Én ma is voltam NST-n. Jól megijesztettek.
Elég magas volt a baba szívverése (nem tudom, hogy így hívják-e), mozgás nélkül 155-160 körül. Többször keményedtem a gép szerint, pedig szokás szerint "csak" kinyomta a popóját vagy valamijét, nekifeszült a hasfalamnak.
Futkostak a szülésznők a papírommal az orvosomhoz, meg elküldtek egy gyors UH-ra. (Kedden minden ok volt még, 130 körül volt a szívhang nyugalmi állapotban, csak amikor mozgott, ment feljebb.)
Aztán vártam 1 órát az UH-ra. Ott szinte csak a szívét és az ereket nézték, az egyik agyában futó eret nem találta a doki, ohh mondom szuper... :(
Teljesen lent van már a buksija, a medencém takarta, bármikor "indulhat a buli", aminek a 35. héten még annyira nem örülök. A lepényem még mindig II. fokban érett, nem lett rosszabb szerencsére.
A vizeletem és a vérnyomásom rendben (bár utóbbi magasabb volt, mint szokott lenni, de az egész körmenet végén mérték, nem vagyok meglepve).
Nem volt egy túl jó nap... még jó, hogy anyukám eljött velem.