2016-ra babát várók! (beszélgetés)
Akkor szinte egy idősek vagyunk :)
Örülök hogy minden rendben volt!
5 hét 1nap
mensi szerint 4+6
Csajok....megőrülök ettől a folyamatos fáradtságtól.Délelőtt elintézem a dolgom,jövünk haza a kicsivel ,főzök,de mire dél lesz addigra olyan vagyok mint akin átment egy úthenger.
Illetve tiszta szórakozott vagyok,meg feledékeny,pedig esküszöm nem szándékosan,de lassan már a napokkal sem vagyok tisztában :D
Ha késik akkor érdemes tesztet csinálni, ha másért nem, hogy legalább megnyugodj :) jobb tudni, hogy van vagy nincs...én annak idején nagyon szerettem volna babát, de annyira hogy ez miatt mindig késett... sokat csalódtam..
Az, hogy ki hányszor van együtt a párjával semmit nem számít... mi most mikor sikerült alig voltunk együtt a termékeny időszakban is csak egyszer...ráadásul hosszúak a ciklusaim 31-33 naposak, mégis itt van már a pocakban :) Idénre sok mindent terveztünk így kikapcsoltunk és nem gondoltunk babára elhatároztuk nyaralunk én fogyózok és majd kövi évben jöhet a babó :) van benne valami, hogy ha nagyon szeretné az ember akkor nem jön.... én tudom, hogy nem lehet róla lemondani, de úgy fest nem is kell elég ha elhatározza az ember, hogy na jó legkésőbb jövőre :D
Tehát nem görcsösen akarni és sikerül, ha eljön az ideje :) Tesztet meg érdemes venni és amint késik egy két napot megcsinálni, már csak azért is, hogy ne kattogjon rajta az ember, mert akkor lehet csak azért késik..inkább mihamarabb tudni a pozitívat vagy negatívat :) Sok sikert :)
Szia,
Bármi lehetséges azok alapján amit leírtál. Ugyanakkor a stressz is késleltetheti a menzeszedet. Pont erről beszélgettem egy ismerősömmel tegnap aki mesélte hogy ő sincs mostanában toppon lelkileg és 3napja késik neki is de tudja hogy ez a stressztől van mert szokott ilyen lenni. Ha május 8-9 körül volt ovulációd én azért várnék még 1hetet biztos ami biztos alapon meg legalább normálisan kimutatná a teszt is az eredményt! Nekem is kb 3hétre az ovulációtól (akkor sikerült összehoznunk a babát) mutatta ki rendesen a pozitív tesztet.
Őszinte leszek, nem tudom egyáltalán merjek e terhességre gondolni... Előző hónapban (március) 29 napos ciklusom volt. Az áprilisi hónapban 28 napos. A termékeny időszakom (egy telefonos applikáció szerint) május 4-10. Mi ebben az időszakban összesen 5 alkalommal voltunk együtt május 3-10-ig. Tulajdonképpen 2 naponta. Utána viszont nem. Nos az ovum vagy 8. vagy 9-én lehetett... Ha 8-án volt, akkor aznap is együtt voltunk, ha 9-én akkor meg pont előtte és utána egy nappal...
Viszont most azt sem tudom, hogy 28 napos ciklussal vagy 29 napos ciklussal számoljak.
Ha 28 nappal akkor mensi előtt egy nappal vagyok ha 29 akkor 2 nappal ugye. Érzékenyebb a cicim mint szokott lenni, nem érzem azokat a tipikus mensis tüneteket sem. Fájdogál a hasam, de nem érzem hogy mindjárt megjönne pedig ilyenkor már azért szoktam. Most lábadozom egy erős mandula gyusziból... lehet hogy csak az antibiotikum kavar be kissé? Ráadásul életemnek egy olyan szakaszában vagyok, ahol annak ellenére hogy nagyon szeretnék kisbabát, előbb a lelkem kellene rendbe rakni! Szerintetek csak a stressz és a betegség, vagy van esély a babára is? Már nem tudom mi lenne a jobb!!!! :(
Jó reggelt lányok :)
Mai napom fergeteges, már most utálom az egészségügyet...párom elvitt egészségházba reggel vérvételre, én maradtam sorban álltam majd közölték, hogy nem tudnak felvenni mert nem engedi a gép mondván lehet nincs jogviszonyom.... hurrá márpedig van, így elküldtek a kórházba, hogy TALÁN ott elfogadja a gép... Szerencsém volt ott minden rendben volt... jó kis körút volt szédelegtem éhgyomor miatt... remélem nektek sikeresebb lesz :)
UH-ra menőknek megy a drukk :)
Szebb napot
Szia!
Nagyon feszült a cicim, este 7kor már álmos voltam, és csak a paradicsomos húsgombócra tudtam gondolni!
Én is mindenkinek szurkolok aki most fog menni UH-ra! :)
Nem tudom ma mi volt de egész nap fájt a hasam valószínű a frontok is közrejátszottak :/
Mindenkinek drukkolok az uh-ra :) majd írjatok szépeket :)
Én holnap reggel megyek vérvételre meg ilyenek, pénteken meg találkozom a védőnővel, mikor kicsi voltam ő volt a védőnénim :) juhu :)
Ma semmi bajom bajom nem volt tényleg csak ritkán érzékeltem a pocim fájását az is csak enyhe szúrka volt :) Szép nap volt a mai :D
Drukkolsz nekem az UH-hoz :D én holnap megyek
cserébe drukkolok neked péntekre :D
Halihó!
Megjöttem én is :)
Ma egész nap fel volt fordulva a gyomrom ,blööö
Délután csak a hideg fagyi segített.Ma egy kicsit többet mozogtam,meg több házimunkát csináltam és már fáj is a pocakom.
Ajj sose lesz péntek :D mivel ütöm el az időt holnap csakhogy teljen?