2016 novemberi babák (beszélgetés)
Sziasztok!
Végre van normálisan netem :)
Rajtam barna foltok kezdenek előjönni a homlokomon s a bokám alatt mindkét lábamon.
Szerintetek ha nem volt a legjobb az inzulinrezisztenciám,attól ehetek kevéske szőlőt?
Úgy várom már a csütörtököt,megyek uh-ra s remélem a pici nem lesz szégyenlős :)
Babyboo34 jobbulást :)
Az lesz.
Hazaértünk s végre fekhetek, pihenhetek.
Istenem ..szegeny nem eleg a fajdalmak meg ez is:(
Legalabb semmi komoly nincs a hatterbe remelhetoleg idovel jobb lesz addig is pihenj
De szuper!
En is a heten megyek uhra szerdan mar alig varom hogy lassam mekkorat molt utoljara 12 hetesen lattuk:)
Nagyon ráfaragtam az biztos az utazással.
A kórház portáján rosszul mondták meg h honnan indul a távolsági busz, ahova mondták h sétáljunk ki onnan nem indul csak a helyi. Nem volt mit tenni, 2 órával később ment vonat. Így nem volt teljesen 2 órám hogy 2,5km-t lesétáljak a kórháztól az én pingvin mozgásommal s tempómmal Még 15 perc hogy otthon legyek. Alig várom már hogy lefekhessek kicsit, mert még a lábaim is fájnak.
Nem sokat. Épp most jövünk kórháztól.
Megint írattam magnézium 1g port, mondták is h legyen otthon mindig bőven, nem is szóltak h 1 hete írtak csak.
Voltam a neurológus dokinál is akihez küldtek szombaton. Semmi neurológiai dolgot nem talált ami ezt okozná. Így szerinte vagy a baba olyan helyen van, vagy pedig a szalagok rendeződése okozza ahogy nől a baba s egyre nagyobb helyet is foglal el.
Ezt én is megkaptam már pár embertől.
Nekem lettek fiammal csíkjaim anno, pedig akkor kentem magam tájékoztató szerinti felhasználással.Nem kenem magam semmivel most? nem látom értelmét jelenleg.
Első baba, elvileg kislány :) Még a héten megyünk UH-ra, kíváncsi leszek. Örülünk mi lánynak, fiúnak, "teljesen mindegy".
Én már a legelejétől kenem a hasam, mellem dm-es olajjal meg bio olajjal felváltva - egy ezred %-ot se adok annak a szitunak,h "mi lett volna ha kentem volna".
Csajok,ti kenitek magatokat valamilyen krémmel a striák ellen?
Nekem nem lettek csíkjaim az előzőeknél,akkor kentem magam Milupa krémmel,de nem tudom,hogy akkor most se lesznek tutira?Még nem krémezem magam.
Még a múlt héten is valaki azt mondta,hogy nem is vette észre,hogy terhes vagyok!Hihetetlen!Nektek mondanak "még" ilyeneket?:)
Szia!
Üdv a csopiba!
Tudjatok már a nemét? Első baba?
Szia!
Hogy vagy? Javult a helyzet?
Sziasztok!
Egy ideje olvasom a fórumot, gondoltam csatlakozok hozzátok.
19 hetes várandós vagyok :)
Már megint inkább.
Most elviselhetőbb, nincs annyira rossz mint a tegnapi, mert az katasztrofális volt.
Még mindig? :(
Lehet hogy a baba nyom vmi ideget. Másra én sem tudnék gondolni
Remélem én is.
Éjjel nagyon rosszul aludtam, forgolódtam inkább csak. Fájt is, picúr szerencsére szépen aludt. Most megint fáj.
Szia!
Eddig nem szerette volna megmutatni magát. 11én megyünk a 20 hetesre, akkor addig el nem jövünk, mìg meg nem tudjuk. Igaz akkor már a 21-ben leszünk, de a nyári szabik miatt így kaptunk időpontot :(
Szia!
Fiú vagy lány baba?
:DD
Hát,igen!Nekem is sokkal jobb volt barbizni,mint egész nap kisautózni.Újból előjöttek a kislánykori emlékeim...Jó volt.:)Mostmár nem kell vele játszani,nem is engedi.:)
Igen.
Abba maradtunk h ha hétfőig nem múlik el, akkor elmegyek a dokihoz akit mondott.
Bementünk. Pont jókor, mert az orvosom az ügyeletes éppen. Mondta is h hétföre beszéltük meg, de akkor már ne menjek megint hétfőn.
A méhszáj cx3000 tehát teljesen zárt, szívhangot is hallgatott. Először megtalálta picit, majd hirtelen eltűnt a picurkánk, a túloldalon találta meg utána. 4*1g magnéziumot kell szednem, meg B vitamin komplexet. Ha nem lenne jobb neurológusnak mutassam meg, mert akkor ideg becsípődés s nem a picikénk nyom épp rossz helyen.
Az lesz most már.
Párom direkt nem tette fel a bográcsot, arra lesz idő később is.