2015 nyarára babát várók (beszélgetés)
ilyenkor nem igazán.súlyos sérvnél adnak,
mikor majd megszülsz beszerezhetsz.nekem még meg van.jobb mint a homokzsák :D
nem tudom ki elékszik rá de első szülésem után kaptam.
:) én is megindultam pocak méretben :D és elég aktív is, tegnap már ugrottam egy nagyon amikor valamivel végig "szántott" odabenn :DDDDDD
akkor jól van :)
Amikor bekerültem szinte semmit ne mozgott.
Mostanra visszatért a kedve szerintem nagyon sokat.amikor elkezdi egy órán át tuti nyomatja,ezt napi 2x 3x.
nem voltam ugyan császáros,csak hasplasztikás,és nekem bizony húzódnak rendesen a dolgok odabenn
Sziasztok!
barcabo: de inkább most segítsen amikor tényleg "tehetetlen vagy", szülés után már megoldod :)
(...mondom én is majd 4 gyerekkel iskolakezdés előtt :D )
Amúgy kinek mennyit "forgolódik" a drágasága? mert múlt hét szerda vizsgálat óda Viki annyit feszelgett, hogy megint nem tudom, hogy-hogy fekszik ?! /25. hetet kezdtük amúgy/
hm...
ez nehez menet lesz...
kitartast kivanok.
es az Anyukad meddig tud maradni, utana lesz aki segitsen?
Pont annyit mond ő is.Habár most ezek a hormonok előkészítettek egy bizonyos fázisra,sajnos a kicsike súly miatt még nem lenne jó,illetve van egy nagy rizió az agyvérzés ami nem előrelátható.De,betartok mindent,csak nem lesz semmi.
A múlt héten született az enyémnél kisebb baba,és jól van.Persze kb 2 hónapot tuti bent lesznek de időben sikerült rajtuk segíteni.Ez azért ott bent megnyugtató volt.
a neten fellelheto tablazat szerint meg kb 5 hete kene....
az nem lesz semmi, drukkolok...
o, hat akkor azert meg van....
de mit mond az orvos, kb hany hetet kene kihuznod?
Szia! Örülök, hogy jobban vagytok. :-)
A várakozástól és a fekvéstől én is megőrülnék (én is táboroztam 15 hetesen egy hetet a kórházban), de azért kitartást nektek. Hány hetes vagy most és mekkora a súlya a babának? Borzasztó derékfájás nálam is van (nyilván más ha egész nap feküdni kellene), de ami segít kicsit, az a memória habos párna és matrac, enélkül felállni ís nehéz...úgyhogy jön velem a párna mindenhová a lakásban.
kıtartast kıvanok!
es most hol tartotok? hanyadık het? mennyı suly
Hali!!! :)
Itthon már...
Hogy jól vagyunk e,azt nem mondanám,mindentől tiltás van.A bűvös 2 kilós határt kéne elérnünk a biztonságig.A főorvos szerint annyi hormon ment hogy a szervekkel baj nagy valószínűséggel már nem lenne gond csak a kis súllyal...
Jelenleg a legnagyobb bajom az iszonyat derékfájdalom a fekvéstől,már elviselhetetlen.ez az égig felpolcolt lábbal aludni sem egyszerű.
Köszi,most jól vagyunk.A kislányom tombol a pocakomban folyamatosan. :D Rengeteget mozog,éjszaka is felébredek rá.A kórházban felraktak NST-re azt nagyon utálta,le akarta rugni.:D
Holnap lépünk a 34.hétbe.
Azt hallottam,hogy második terhességnél gyakori,hogy kinyílik a külső méhszáj.De azért vigyázni kell.
Hogy vagy most?Mikor engednek ki??
Nekem az nem tetszett a kórházba,hogy tele akartak tömni gyógyszerekkel.Persze,ha kell én megértem,de amikor nem volt semmi bajom akkor is,csak hordták a tök erős gyógyszereket.Én féltettem a babámat,úgyhogy sokat nem is vettem be.Értem én,hogy azért adják,hogy nekem jó legyen,hogy ne görcsöljek,de azért napi 5 görcsoldót nagyon sokalltam...