2015 nyara - Babatervezés (beszélgetés)
Örülök, hogy jó híreket kaptal.
Jó, hogy mar legalább ezek miatt nem kell aggódnod.
Képzeld parom dokija 2 hónap Profertil szedés utanra hívta vissza kontrollra, ha addig nem leszek babas. Nem igazan értem, hogy miért nem 3 hónapot mondott. Nem mertem leallni a dokival vitatkozni, minden esetre érdekes. Mindenhol azt olvastam, hogy min. 3 hónapot szoktak varni, hogy hathasson a vitamin.
Megjöttem a 21.napi hormonvizsgálatom eredményével hozzátok:)
Minden oké, volt peteérés, minden hormon rendben van, endimetriózisnak nyoma sincs.
Emellett rákérdeztem megint erre a rózsahimlő dologra meg a cardiolipinIGM-re.
Nem rózsahimlő van a vérembe, hanem a rózsahimlőre érzékenység jele. Elvileg minden felnőtt 100 %osan védett, de nálam 1:16 az esélye, hogy elkaphatom, tehát kb csak 90 %ban vagyok védve. Ezért javasolja az oltást, aminek semmilyen kihatása nincs a babatervezésre. Viszont, ha nincs oltás és elkapom, miközben babás leszek, nagyon nagy veszélyben lenne a babó.
A kardiolipin-IGM pozitivsága akkor lenne probléma, ha az IGN része is pozitív lenne, ugyanis a kettőt együtt kell értelmezni. És ezt a vizsgálatot 2-3 hónap múlva meg kell ismételni. Ennyi.
Emellett ma megint vett kenetet tőlem, bár nem tudom minek, de alapos, ez a lényeg.
Meg kell várnunk a párom spermiogrammját, és utána csinálja meg nekem a petevezeték átjárhatóságit. A spermiogramm vizsgálat viszont csak a Profertil 3 havi szedése után lehetséges, ami november elején jár le.
Én szombaton voltam így,egész nap görcsölt. 😕 Hát azért amíg nem jön meg,van remény. 😉🍀
Én is nagyon elbizonytalanodtam egyenként... 😯
Ohh jajj ez joooo hir! Nagyon izgulok erted! 🍀🙈
Fulemule- neked is megy a drukk :))🍀
Köszi a drukkokat! :)
Fülemüle szorítok érted! ;)
Szia
Én is szedtem méhpempőt, mi a párommal ettük éhgyomorra. Van egyfajta ize, de meg lehet szokni. Folyamatosan szedtük 30 napig utána szünet.
Kétszer vettem és azt el is fogyasztottuk, de nekem sajna nem segitett.
Másik fórumon olvastam h van akinek bevált és teherbe esett tőle.
Bibi, igyekszem jóra gondolni. 😊
Igen, azt írják, hogy a "főző program" a kádban sem tesz jót a katonáknak. Párom ritkán áztatja magát így, talán havonta 1x ül be, egyébként zuhanyzik, de most hogy beindult a szaunázós időszak, ez egy kicsit aggodalommal tölt el... De nem lesz baj...
Remélem, holnapra már elmúlik Neked, és indulhat az új hónap, új reményekkel! 😘
Ő lelkes, én meg aggódós. 😀 Bízom benne, hogy minden úgy fog alakulni, ahogy alakulnia kell.
Érdekes egyébként, mert pont úgy működik a szervezetem, mintha nem történt volna semmi. 😞 Ugyan a nyák 1-2 nappal később jelent meg mint szokott, de utána rendesen volt, és az ovut is a teszt akkorra jelezte, mikor lennie kellett. Ennyire nem hagyott volna nyomot a szervezetemben?!? Ez számomra kicsit érdekes...
A mensi időpontját átírom október 10-re, apa nagyon dolgozik az ügyön, remélem nem kell sokáig várnunk...
Köszi az infókat:)
Sajnos itt csak kapszulában lehet kapni:( De jövé hét pénteken megyek haza, és beszerzem a rendeset. Hol lehet beszerezni egyébként?
Ez a kapszula 200 mg-os és egy darabot ír naponta...Nem kevés az? :)
Jajj de jo, hogy tenyleg ilyen lelkes :) ne aggodj! Nem lesz semmi baj! Csak a jora gondolj :) minden rendben lesz hisz rendben kell lennie :))
Mi nem jarunk szaunazni, sajna a kornyeken nincs :( de en szeretem. Szerintem sem lesz gond ha 1x-1x eljartok, bar en ovu korul mindig mondom paromnak, h inkabb zuhizzon :) hisz o imad orakon at a kadban ulni, errol azt olvastam, hogy "felfozi" a katonakat 😂
Koszi a kerdesed, mar jobban vagyok, de megint kicsit gorcsolgetek, remelem holnapra elmulik :)
Szonny- szerintem is beagyazodas :) 9dp eleg koran lenne mensihez, szerintem nem fog megjonni ;) legalabb 9 honapig🙈😉 szurkolok nagyon 🍀
Jó reggelt! ☕🍳
Mi is szoktunk szaunázni, bár nem rendszeresen. Nem hiszem, hogy baj lenne belőle. 😉
Fülemüle én szedtem méhpepőt, bár nem kapszulát, de sajna nem használt.
Csajok én elvileg jövő hét csütörtökre nem várom ovu alapján. Viszont tegnap picit barnáztam és egész nap görcsölt a hasam. Ilyen hamar még sosem kezdtem el, tegnap voltam dpo. 9. Szerintetek? Nem akarom, hogy megjöjjön. 😣😢
Helló Lányok, jó reggelt! ☕️
Fülemüle, nem gondolkodtál a kapszula helyett a rendes méhpempőben? Miért döntöttél a kapszula mellett?
Bibi, igen, nagyon lelkes apa, túl lelkes is már most, ma reggel be is bizonyította, hogy egy percet sem akar várni. ️ Én meg aggódhatok, remélem nem lesz baj... Ikrek... hát bevallom őszintén, hogy én egy szem babáért is hálát adnék a jó Istennek. ❤️
Jobban vagy már Bibi, elmúltak a görcsök?
Monita, én sem hallottam erről az orvosról...
Mi tegnap kiszaunáztuk magunkat, apa úszott is egyet, de utána olvastam, hogy a szauna nem tesz túl jót a kisfickóknak. Remélem, hogy nem csináltunk nagy galibát. Az az igazság, hogy mi így ősszel el szoktuk kezdeni, és tavaszig rendszeresen járunk is, heti 1x biztos, de van hogy 2x. Valamelyikőtök szokott szaunázni?
En ezen az oldalon olvasgattam rola, itt le van irva, hogy hogy kell szedni annak fuggvenyeben, hogyha babat szeretnel :)