Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2015 nyara - Babatervezés fórum

2015 nyara - Babatervezés (beszélgetés)

8627. monita11 (válaszként erre: 8621. - Bibi22.)
2015. nov. 26. 18:27

Szia

Hát nekem sincsenek tul jo hireim, :(

Ma reggel elkezdett görcsölgetni a hasam,de még nincs semmi folyás.

Megjövős érzésem van, pattik megjelentek.

Cicik fájnak.

28 án kellene megjönnie, de majd kiderül.

És egyébként én sem értem h általában mindenkinek pontos időben,vagy 1,2 nap csúszással megjön.És rendben vannak a ciklusok.

Mégis itt szenvedünk hónapokig, évekig és nem tudják megmondani a dokik h mi a gond.!!

Bibi22 ne szomorkodj drága, tudom h nehéz ezeket a hónapokat átélnünk, de erősnek kell lennünk.

8626. maku2434
2015. nov. 26. 18:23
Uadrienke, hogy vagy?ugye nem.jött meg?
8625. maku2434 (válaszként erre: 8622. - Lilura)
2015. nov. 26. 18:23
Sok Boldogságot és jó egészséget 😊
8624. nyuszmó84 (válaszként erre: 8622. - Lilura)
2015. nov. 26. 17:56

Drága Lilura!

Gratulálok nektek a kis Arnold babához!

Jó egészséget és sok boldogságot kívánok a kis családnak!

Köszi, reméljük már nekünk sem kell sokáig várakoznunk.

8623. lilura (válaszként erre: 8518. - Nyulovics)
2015. nov. 26. 17:48
Gyönyörû csokosszaju kishercegno 😍 gratulalunk, jo egeszseget Nektek :)
8622. lilura
2015. nov. 26. 17:47

Sziasztok Lanyok :)

Bizony, november 18-an, 37 hetesen ugy dontott a Mi Kiscsodank, hogy szukos neki bent es inkabb kibujik :) termeszetes uton, nagyon konnyen, 2 ora alatt megszuletett Arnold 😍💙 azota minden egyes nap egy uj csoda Vele. Kivanom, hogy mind elhessetek at ezt az erzest ❤❤❤

8621. Bibi22.
2015. nov. 26. 17:04

Sziasztok,

Ki hogy van? Uadrienke, maku, monita? Miujsag?

Nekem ma picivel jobb kedvem van :) reggel eros gorcsokre ebredtem, eloszor csak azr hittem, hogy almodok, de nem. Aztan egesz nap gorcsolget a hasam. Egyenlore nincs mensi. Szerintem van mèg 4 napom hatra szoval nem tudom mi ez?! Probalok turelmesen varni :) 🍀

8620. uadrienke (válaszként erre: 8618. - Nyuszmó84)
2015. nov. 26. 06:56
Igen sajnos el kell mennem de csak január lesz belőle sajna addig meg kell nyugodjak.drukkolok neked
2015. nov. 25. 21:17
Drukkolok mindenkinek! 🍀🍀🍀
8618. nyuszmó84 (válaszként erre: 8617. - Uadrienke)
2015. nov. 25. 20:54

Sajnálom uadrienke! Nekem is sokszor ikyen rózsaszínezés után indul be.

Egyszerűen nem értem, hogy mi lehet a probléma.

Van rendszeres mensi és még sincs eredmény.

Ha jól emlékszem te még nem voltál hormon vérvételeken? Lehet, hogy érdemes lenne elmenni.

8617. uadrienke
2015. nov. 25. 20:50
Sajnos nekem sincsenek jó híreim.nagyon görcsöl a hasam és a wc papíron volt már ilyen rozsaszines valami szóval reggelre nekem is meg jön.egyszerűen már nem rudom mit kellene tennem annyira magam alatt vagyok megint.párom is látta hogy sírok látom rajta a tehetetlenséget egyszerüen nem dofom fel hogy lehet ilyen igazságtalan az élet...elegem van.sonny sajnálom de át érzem amit te is...
8616. nyuszmó84 (válaszként erre: 8581. - Szonnny)
2015. nov. 25. 20:32

Sajnálom, hogy úgy néz ki meg fog jönni! :-(

Elhiszem, hogy már nagyon kivagy és eleged van mindeből.

Hasonlóan érzem magam én is.

Bárcsak látnánk már a fény az alagút végén. 🍀

8615. nyuszmó84 (válaszként erre: 8580. - Timcsi0408)
2015. nov. 25. 20:29

Gratulálok timcsi! Örömteli babavárást kívánok! 🍀

Én is július 2.-án születtem. 😉

Jó sok időbe telt mire segíteni tudtak a tsh-don,de most már legalább rendben van.

8614. Bibi22. (válaszként erre: 8612. - Szonnny)
2015. nov. 25. 17:07

Igen, errol mar en is sokat olvasgattam es hiszek is benne, a pm miatt is csak az a baj, hogy nem tudom, h h lehet e ezen segiteni es mi a megoldas?! 😕

Irj majd, hogy milyen lett a pm eredmeny, szurkolok, hogy jo legyen :)

8613. Bibi22. (válaszként erre: 8611. - Nefaria)
2015. nov. 25. 17:06
Igy szerintem nincs betegseg tudatom, emiatt nem aggodom, mert tudom, hogy a gyogyszer idovel segiteni fog vagyis remelem :) inkabb a honvaggyal van a baj, hianyzik az otthoni elet. Itt eleg ingerszegeny az eletem, de probalok pozitiv lenni, hisz majd nekunk lesz jobb kesobb es a gyerekunknek les tudom, hogy ezert kell maradnunk mèg, csak neha nehez es havi 1x mindig elkap egy negativ hullam :)
8612. Szonnny (válaszként erre: 8610. - Bibi22.)
2015. nov. 25. 16:05

Bibi pedig hidd el, a lelki dolgok csomó mindent befolyásolnak. Mikor mi akupunktúrán voltunk, azt mondta a doktornő, ha fél év múlva sem jön össze, akkor tuti lelki okai vannak nálam is. 😮😕 Nagyon sokan hisznek benne és ő is azt mondta, hogy minden betegség lelki okora vezethető vissza. 😕😕

Egyébként Angliában én sem tudnék élni. Túl komor, sötét... nekem a kedvencem Ausztria, ott tuti minden lelki bajom elmúlna.... 😊

8611. nefaria (válaszként erre: 8610. - Bibi22.)
2015. nov. 25. 15:40
Ezt ne programozd be! Ahogy sokminden eldől agyban, ha ezt mondogatod, így is lesz. Inkább próbálj meg előre nézni, visszafelé számolni, készülni arra, hogy jöttök haza ♥ Ha szomorú vagy, tervezd el, hogy elmentek pl. strandra kánikulában napozni ... és milyen jó lenne már egy nagy pocit süttetni, persze csak óvatosan ;) POZITÍV GONDOLATOK!!!! És nem szabad, hogy betegségtudatod legyen. Higgy nekem, ezek számítanak!
8610. Bibi22. (válaszként erre: 8609. - Nefaria)
2015. nov. 25. 15:15

Igen, ezzel en is igy vagyok, ugyanazok a bajaim, mint tesodnak voltak, de mar 5 eve itt elek es ha minden igaz 8 honap mulva vegre koltozunk haza.

Napfenyt nem lehet latni, allando szurkeseg van, engem nagyon megvisel, foleg a maganyossag es az, hogy nem tudok emberekkel talakozni. Pl multkor neztem neten a baratok koztot es elotte bejott egy Boci csoki reklam. Uristen! Mikor meghallottam, hogy magyarul van majdnem elkezdtem sirni. Szuleim szerint amig itt vagyok es lelki gondjaim vannak biztos hogy nem fog jonni a baba :(

8609. nefaria
2015. nov. 25. 15:02

Amúgy én Angliában 1 hónapot sem bírnék, nemhogy 8at. A tesóm anno élt kint asszem egy vagy két évet, onnan elköltözött a Fülöp-szigetekre expatnak :) Ott is "csak" alig egy évig bírta. Van aki nem erre született, és van aki igen.

De Angliára nagyon panaszkodott, a hideg, a nyirkosság, az eső, a penész, semmi se volt ott jó neki.

8608. Bibi22. (válaszként erre: 8607. - Moncsicsa)
2015. nov. 25. 14:38
Jajj ertem. Koszonom. Angol oldalon olvastam ezt az eletkort. 😕 Egyenlore nem csinaltatom meg szerintem.
8607. Moncsicsa (válaszként erre: 8605. - Bibi22.)
2015. nov. 25. 13:56

Bibi, az AMH-t bármikor meg lehet csináltatni, és a petefészek tartalékait mutatja meg.

Hogy 40 éves korig jó, cáfolnám, én 36 vagyok, és 1 az érték. Alacsony.

8606. nefaria (válaszként erre: 8602. - Szonnny)
2015. nov. 25. 13:55
igen, mindentől független és akár este is mehetsz mert nem kell éhgyomor.
8605. Bibi22. (válaszként erre: 8604. - Szonnny)
2015. nov. 25. 13:39
Hat arra, hogy megreped, de rossz minosegu igy nem termekenyul meg. Kozben megneztem, hogy van ez az AMH vizsgalat, de az csak a mennyiseget mutatja es ciklus 3. napjan csinaljak. Mindnehol azt irjak, hogy 40 eves korig siman jok a nok, söt meg utanna is, hat remelem :) egyenlore ezt nem vizsgaltatom, most tul sok lenne :) lelkileg is.
8604. Szonnny (válaszként erre: 8603. - Bibi22.)
2015. nov. 25. 13:32

uhhh... az kemény, én még ülve nem aludtam el. Bár ebéd után általában álmos vagyok (pl. most) de ki nem?? :D

Mire gondolsz? Hogy nem érik meg, vagy nem reped meg? Vagy mindez megvan, de a minősége nem jó? Igazából nekem ez még soha nem jutott eszembe, de gondolom van vmi vizsgálat, amivel ez kideríthető.. vagy nem tudom, de hátha jön vki, aki okosabb a témában.

8603. Bibi22. (válaszként erre: 8598. - Nefaria)
2015. nov. 25. 13:17

En akkor kezdtem el gyanakodni es megilyedni mikor elaludtam egyszer ebed utan, ülve, kb delutan 2ora lehetett mikor leultem es 3.15kor riadtam fel, semmire nem emlekszem, szerencsere a gyerekek aludtak. Nagyon megilyedtem, vissza is neztem, ez aprilisban volt es majusban 14 volt a T4-em szoval elegge alulmukodtem, de itt nem foglalkoztam vele es sajna csak nyaron jutottam el otthon orvoshoz. De orulok, hogy utanna jartam, mert mar hulyenek ereztem magam :)

Most kerdezek egy hulyeseget: honnan tudom, hogy jo minosegu a petem? Ismerosom, jelzem, akik nem probalkoznak, de nem is vedekeznek es minden honapban retteg, ugy varja a mensit, a fulembe ultette, hogy lehet nem jo minosegu vagy nincs eleg?! 😱 Ahh mondom en nem hiszem, hogy akarom ezekre tudni a valaszt, egyaltalan van ilyen? Most nekem is nagyon elegem lett 😓

8602. Szonnny (válaszként erre: 8600. - Nefaria)
2015. nov. 25. 12:42
Kiírtam, amit leírtál, hogy mit kellene nézetni. Ciklustól függetlenül lehet bármikor? Mert itt van tőlünk nem messze a labor, akkor meg is csináltatnám, ezen már ne múljon.
8601. Szonnny (válaszként erre: 8598. - Nefaria)
2015. nov. 25. 12:38

Igen, pont ezt akartam írni, hogy olyan általános tüneteket soroltatok fel, amik szinte mindenkinél vannak. Nehéz kiszúrni, főleg aki nem jártas ebben. Pont ez lenne a dokik dolga, hiszem millióegy nő fordul hozzájuk segítségért. :(

Nálunk is azt látom, hogy csak telnek a hónapok és nem jutunk sehova. Elég elkeserítő! Ezeket az alap vizsgálatokat az első alkalommal meg kellene csináltatniuk azokkal a nőkkel, akik teherbeesési problémákkal fordulnak hozzájuk!

8600. nefaria (válaszként erre: 8597. - Szonnny)
2015. nov. 25. 12:34

Megértelek :(

Én a helyedben tényleg megnézetném magánlaborban, és ha ott van valami bibi, akkor a doki orra alá dugnám. Ha meg nincs, az a legjobb ♥

8599. Szonnny (válaszként erre: 8596. - Bibi22.)
2015. nov. 25. 12:32

Hát ha hozzád viszonyítok, akkor nekem is hullik, ráadásul fekete, így még jobban látszik!

Szegény párod! :D :D ;)

8598. nefaria (válaszként erre: 8591. - Szonnny)
2015. nov. 25. 12:32

Amúgy emiatt nagyon nehéz, mert a legjellemzőbb tünetek a leg-hétköznapibbak :(

Anno én tudtam, hogy mire kell figyelni mivel anyukám is pm-es, így én már évek óta jártam csak TSH-t nézetni, meg UH-ra, a göbök miatt, mindig minden rendben volt.

Aztán szülés után megborult a bili, és jöttek a tünetek:

- fáradékonyság. Haha, egy újszülött mellett?!

- hajhullás. Köztudott, hogy terhesség alatt bedúsul, szülés után kihullik.

- száraz bőr. Namost, három óránként mosogattam forró vízben a teljes cumisüveges cuccot. Vérzett kezem, annyira száraz volt, de ennek tudtam be.

- (mensi panasz ugye nem játszott)

- egy hónap alatt híztam 6 kilót. De annyira akartam hogy legyen tejem, hogy ettem-ittam, hogy legyen miből, mozgás ugye nuku, szóval emiatt sem gyanakodtam.

- amikor gyanakodni kezdtem, akkor az már azért volt, mert megdagadt a nyakam, elmélyült és rekedtes lett a hangom és fájt a torkom. akkor állt össze a kép, elmentem laborba, és 98 volt a TSH-m.

De ha nem lett volna a családi előzmény, és nem ismertem volna a betegséget, ki tudja mikor jutok el dokihoz, és ő hová küld ... nehéz ügy ez.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook