2015 nyara - Babatervezés (beszélgetés)
Bibi köszi a drukkot! :-)
Igazad van, ha mégse baba van a dologban, akkor jobb túlleni a mensin, hogy kapjunk egy újabb esélyt.
Na de még ne adjuk fel ezt a ciklust, amíg nincs vérzés. 🍀
Köszönöm a kérdésed Nyuszmó, szüntelen remélek, de úgy érzem, hogy nem sikerült ez a hónap (sem).
Elvileg pont egy hét van még hátra, de ha a múlt hónapot nézem, akkor pozitív ovu teszttől pont rá 2 hétre jött meg, tehát most akkor elvileg hétfő-kedd. Majd meglátjuk...
Kíváncsiságból csináltam ma egy ovu tesztet, alig halvány negatív, emiatt is gondolom, hogy nem nagyon van okom reménykedni.
Talpmasszázson voltam hétfőn is, és most hétfőn is megyek majd, aztán nagyjából még 2x, de azt majd csak kéthetenként. Jó volt, most másodszorra több minden fájt, úgy érzem, hogy elindultak folyamatok, bízom benne, hogy hamarosan meglesz a várva várt hatása is. 🙏
Nyuszmó, nagyon szorítok, hogy ne legyen már szükség a januári vizsgálatokra, és költözzön be addig az életetekbe, a Te pocakodba a Csoda! 🍀
Sajnálom Szonnny! :-(
Tudom, hogy neked is egyre nehezebb szembesülni, azzal, hogy még mindig nem sikerült. Nagy ölelés!
Köszi a drukkot.
Sajnálom Maku! :-(
Tudom, hogy nem nagy vigasz, de ha december kimarad, akkor sincs már olyan messze az a január. Addig meg próbáljatok meg kicsit egymásra és az ünnepekre hangolódni.
Aztán meg bele lehet húzni. ;-)
Sziasztok!
Nekem ma rendesen megjött. 😕 De ugye mivel a teszt negatív lett, ezért nem is reménykedtem....
Jajj Csajok, szurkolok mindenkinek, aki még nem várja, tudom milyen eszméletlenül nehéz. 😢😢😢
Maku,Uadrienke ajnálom... :(
Nyuszmó egyetértek, szerintem is elenyészően kevesen vannak, akiknek mensi ellenére baba van. 100-ból 1 kb....
Bibi mi voltunk párommal akupunktúrán szeptemberben és fél évet mondott a doktornő. Hát eddig sajnos semmi, pedig bíztam nagyon benne.
Nyuszmó, Bibi, Monita,Moncsi hajrá! Tartsatok még ki, tudjátok pms tünet is jelenthet bármit. Nagyon szorítunk mindannyian! 🍀🍀🍀🍀🍀
Sziasztok Lányok
sajnos én sem jövök jó hirekkel..megjött ma 😔 es szerintem a jovo honap is kihuzva,mert ma volt a parom ellenorzesen es meg 2 hetig nem lehetünk egyutt..😔
Sziasztok csajok,
En is pms tuneteket erzek, neha rendesen gorcsolgetek, neha picit es most pl egyaltalan nem. Kicsit felvagyok puffadva, olyan erzes, hogy barmikor megjohet szoval szerintem nallam sem fog sor kerulni tesztelesre... :-(
Moncsicsa- milyen volt a talpmasszazs?
En most az akkupunkturan gondolkozom- eleg draga es felek, hogy felesleges penzkidobas lenne hisz neha ugy erzem, ha totagast allok es fejen porgok se sikerul.
Van meg 3 nap, turelmetlenul varom, hisz ha nincs baba, akkor jojjon ez a franya mensi es kezdodjon az uj ciklus.😡
Nagyon relem, hogy csak a pm a ludas es amint lement sikerulni fog. Szerintem jovo ev elejen mi is megnezetjuk paromat es ugy megyunk vissza az orvoshoz Februar elejen- bar nagyon remenykedem, hogy akkor mar a szules reszleteirol fogunk beszelgetni 😊
Sajnalom a tortenteket Fulemule :( sok erot es kitartast kivanok nektek!
Sajnalom uadrienke :(
Szurkolok Nyuszmo, Monita es Moncsicsa :) 🍀
Tobbieknek fel a fejjel es kitartast :)
Kellemes hetveget 🍻
Szonnny nálad mi újság?
Neked is drukkolok! :-)
Szia Moncsi!
Te hogy vagy?
Mit érzel? Van vmi tünet féle?
Talpmasszázsnak vége van már? Remélem hatni fog. ;-)
Köszönöm kérdésed.
Nekem olyan pms szerű tünetek vannak.
A derekam nagyon fáj. Mindig fáj egy kicsit, mert gerinc szűkületem van, de mensi előtt és alatt rosszabb a helyzet.
Szerintem nem kell majd tesztelni. :-( Meg én nem is akarok, amíg nem késik pár napot, vagy nincs vmi nagyon gyanús tünetem. Ami egyébként nincs.
Már nagyon várom a januárt, mert akkor megyek pajzsmirigy és ir vérvételekre és pm uh-ra. Most úgy érzem, hogy nálam ott lehet a gond.
Páromnak meg kevesebb spermaszám, de azon is dolgozunk. Majd ő is januárban megy kontroll spermiogrammra.
Picit reménykedek azért, hogy sikerülthet most is akár, de nem akarom beleélni magam.
Drukkolok neked! Puszi! :-)
Sajnálom Uadrienke! :-(
Nekem is volt, hogy megjött, de nem olyan erősen, mint máskor és csináltam tesztet, mert annyira akartam, hogy sikerüljön. Persze negatív volt.
Jobb, hogy nem csináltál tesztet.
Én is olvastam, hogy vannak olyanok, akik még egy-két hónapig mentsruálnak, de már babásak. Ez azért szerintem nem túl általános eset. Meg az sem, hogy mindenkinél van beágyazódási vérzés, inkább csak nagyon kevesek észlelik.
Kitartás. Jönnek az ünnepek. És hipp-hopp itt január. Nekiláttok még pár vizsgálatnak és jöhet a bébi/bébik. ;-)
Helló Lányok!
Lilura, itt is szívből gratulálok Arnold babához, igazi család lettetek! ❤️ Jó olvasni a soraidat, látni a képeket! További jó egészséget, és sok boldogságot kívánok Nektek, gyere, ahogy tudsz! (Csak halkan jegyezném meg, hogy egy napon születtünk a Kiscsodátokkal. 😊 )
Fülemüle, egyszerűen nem is tudom, hogy mit mondjak, nagyon sajnálom, hogy így alakulnak a dolgaitok. Érthetetlen, hogy miért történik mindez. A másik elkeserítő, hogy a műtét után sem látnak több esélyt arra, hogy természetes úton jöjjön a babátok, hanem egyből lombikot javasoltak. 😔 Sok-sok erőt kívánok Nektek az úthoz, ami még előttetek áll... Gyere minél sűrűbben, hogy tudjunk egy kis erőt adni Neked a küzdelemhez.
Uadrienke, sajnálom,hogy behúztatok egy újabb sikertelen hónapot. 😞 Pár nap, és jobb lesz...
Maku, Nálad mi a helyzet? Remélem, hogy mensinek se híre, se hamva...
Monita, és Nálad? Ugye nem jött a mensi?
Bibi, Nyuszmó, még van pár napotok, hogy vagytok?
Köszönjük Lilura!
Jó egészséget és sok boldogságot kívánok nektek! 😊👪
Félek, hogy végül nekünk is meddőségi központba vezet az utunk.
Most azt gondolom, hogy nálam a pajzsmirigy lehet a ludas. Remélem januárban már többet tudunk.
Esetleg megkérdezhetem, hogy párodnak mennyi volt a spermaszáma?
Páromé 10 millió/ml. A többi értéke jó volt.
Félek, hogy nehogy még ezt is lerontsa a Profertil.
Sajnálom Fülemüle. :-(
Ennyire nem adnak esélyt a dokik a műtét utáni spontán tehetbeesésnek?
Az én páromnak is a Profertilt javasolta a doki az első speriogramm után. Még nem volt kontrollon, de kezdek félni, hogy nálunk sem javít a helyzeten, csak legalább ne is rontana.
Pedig ez is csodaszernek van beállítva.
Olvastam már a herevisszér műtétről. Van akinek segített és lett baba természetes úton, van akinek nem.
Sajnálom, hogy nektek is ilyen sok nehézséggel kell szembe néznetek. A legfontosabb, hogy támogassátok egymást.
😘 🍀
Minden eset más...meg hát minden doki is...én is reménykedem, hogy a műtét után sikerül lombik nélkü!
Nektek is sikerülni fog! Pozitívan!
Valamennyit nő az esély, de nekünk a 2%os motalitás nagyon kevés kiinduló pontnak.
Nektek milyen volt a párod eredménye a műtét előtt?
Szia lilura!
Itt is gratulálok a gyönyörű kisfiatokhoz:) Csodaszép! Örülök, hogy mindketten jól vagytok!
Puszi
Sziasztok.
Nekem is megjött ma, de nem is csodálkoztam rajta. A párom ismételt vizsgálata során kiderült, hogy a spermaszám jobb lett a Profertil kúrával, de a motalitás rosszabb. Emellett herevisszértágulattal fogják megműteni páromat. Az esély, hogy természetes úton legyen babánk 1-2 %. A műtét után kicsit több lesz, de nem tudják garantálni akkor sem.
Beutaltak minket a meddőségi klinikára itt kint, és mivel az inszeminációnak esetünkben nincs értelme, egyből lombikra. :(((
El sem hisszük, hogy ez velünk történik meg...
Emellett kiderül majd, hogy engem mikor műtenek (laporoszkópiás hasi tükrözés)..
Hát nem tudom, én ma éreztem ,hogy fáj a hasam mint mielőtt megjön,de végülis nem jött meg..remélem nem.is fog 😀 egyébként semmi tünetem nincs, a melleim fajnak de kegyetlenül..bár azok mindig szoktak,ugyhogy még emiatt sem merek remenykedni 😊
annyira várom mar hogy a parom felepuljon ,es hatha a mutet utan mar elenkebbek azok a kis katonak😊 de egyenlore még menni is nehezkes neki,nemhogy hancurozni😀