2013 nyarára jó pár kilótól megszabadulok (beszélgetés)
(véletlen ráütöttem:)) ..zumbára hasonlít és szerintem semmire sem jó. De hát kinek a pap kinek a paplan.
Insanity már kinéz valahogy.
Sarokemelőt javasol, kilyukasztva! :) a video-klinika. Sportcipőbe is behelyezhető.
Ha ez a bajod, akkor ez bizony csonthártya gyulladás! :((
Szerintem sem a műtét a megoldás...
Az biztos, hogy műteni nem szeretném, mert vannak jobb időszakaim - például most is. CSak ha felveszem a sportcipőm, akkor jön ki újra, de volt olyan időszakom, hogy hónapokig fájt. Meg persze a túlsúly sem tesz jót neki, már csak ezért is le kell fogyni!:)
De köszi, meg fogom nézni az adott oldalt, mert érdekel, hogy milyen cipőt javasolnak sportolásra.
Sziasztok!
Én már 2 hete az Insanity programot csinálom és nagyon durván jóóó :) Annyira megmozgat :)
Örülök neki és nagyon szívesen! :))))
Én most az országok táncára kattantam rá, kemény, de jó. :)
Megnéztem :)
Sajnos még nem találtam meg azt a cipőt, ami után ne fájna a sarkam..
Ezt érdemes megnézni:
Sziasztok! :)
Hogy haladtok, bocsi, csak gyorsan "benéztem" hozzátok, mert a mostani hétvégém nem a pihiről szól :D de azért élvezem, tegnap voltam korizni és marhára élveztem az egyik kedvenc mozgásformám az edzésen kívül :D
Én is nagyon szeretem a vöröshagymás paradicsomsalit! S a csirkemell se hangzik rosszul.
A leírt receptem meg kipróbáltam, fini lett. Egy kis paprikát (rendeset) is sütöttem a hússal, hogy az milyen isteni tud lenni!
nekem edzés után még jön a saját vacsim, illetve a férjem vacsijának elkészítése:) szóval én majd fél9től pihenek:) a tv előtt
Két pasi meg egy kicsi, Született feleségek, Odaát:)
sziasztok
a mai kajám
50g sajtos csirkemell, 100g vöröshagymás paradicsomsalátával.
vacsira is ez lesz. no meg mivel péntek van, ma már 95 percet edzek.
Sziasztok!
Én tornázok, nyomom a tornát, bár pont ma mértem magam hivatalosan és fél kiló plusz múlthéthez képest.. azért szerintem nem szabad abbahagyni a mérleg miatt az egészségesebb életet:)
Találtam is egy jó receptet, íme:
Magokban sült pulyka (csirke, stb. kinek mije van otthon:)
Hozzávalók (1 főre, de szerintem ha megosztjuk a párunkkal, kis családunkkal, még hatásosabb)
- 8 dkg sárgarépa
- fél citrom
- ízlés szerint só, bors
- 0,1 dl olaj
- 10 dkg pulykamell
- 2 dkg méz
- 2 dkg szezámmag
- 2 dkg lenmag (én ezt fogok rá tenni, mert ez van most otthon biztosan)
- 50 g főzőtejszín (amit a nagyon szigorú paleosok nem tennének bele, de mivel én évente max. 3x veszek főzőtejszínt, szerintem belefér)
- kevéske vaj
Elkészítés: a sárgarépát vékony hasábokra vágom és kevés olvasztott vajban megpirítom. Sózom, mézet és tejszínt adok hozzá. Addig forralom, amíg mártás-sűrűségű nem lesz, addigra a répa is "ressre" puhul.
A pulykát megsózom, megszórom bazsalikommal. A hús saját nedvessége felveszi a szezám-és lenmagot, amiben megforgatom.
A serpenyőbe öntöm az olajat és a közepesnél egy kicsit gyengébb lángon készre sütöm. Amikor teljesen átsült, rányomom a citrom felének a levét.
Már csak a húst kell megvegyem hozzá:)
Ha van egy jó receptetek, s netalántán még fogyókúrás is, osszátok meg bátran!
Én is a cipőmre/cipőimre tippelnék :( magas sarkokban bizonytalannak érzem magam, ezért mindig laposban járok és igen, volt úgy, hogy hosszú hónapokig, főleg reggelente alig tudtam ráállni a jobb lábamra, mert annyira fájt a sarkam :(( Egy idő után elmúlik, de mindig újra és újra visszajött. De akkor milyen sportcipőt húzzon az ember tornához???
Most szerencsére elmúlt ez a sarokfájdalom (egy ideje nem tudok menni tae-bora és zumbára... azóta múlt el), de előjön, amint felhúzom a sportcipőimet :(
:))
Azt hiszem, te vagy az, akinek a paleo biztosan bejön!
(Jó neked!)
Én is szeretem a csokit és nem mondok le róla, de csak az étcsokit!
Ezt bárki eheti.
További ajánlott fórumok:
- Sikersztorik! Akinek 10, vagy több kilótól sikerült megszabadulni, leírhatná a történetét
- Szerintetek szép leszek, ha minden fölösleges kilótól megszabadulok?
- Hétfőtől, Augusztus 31-től fogyi: utolsó pár kilótól való megszabadulás
- Hogyan tudnék augusztusig legalább 10 kilótól megszabadulni?
- Ha már százszor elbuktál...avagy mit tegyünk, hogy megszabaduljunk akár 25 kilótól
- Milyen módszerrel tudnék 2 hét alatt minél több kilótól megszabadulni?