2013 január 1-től fogyókúra. Ki tart velem? (beszélgetés)
Lehet, hogy tényleg a rendszeres étkezés, fogalmam sincs.. Mindenesetre beláttam, hogy mindenféle szempontból jobb ha este már nincs evés :)
Amúgy köszönöm a gratulációt, aranyos vagy! :) Én is nagyon örülök a te sikere(i)dnek :) Csak így tovább!!
Meg persze mindenki sikereinek örülök, olyan jó olvasni, nekem is mindig ez ad erőt :)
haha ez nekem is pont igy van. pl tegnap este en is ettem egy kis tonhalkonzervet mert ehes voltam, most reggel meg mindjart kilyukad a gyomrom :D ha meg nem eszek semmit akkor alig vagyok ehes. lehet van abban valami hogy a rendszeres etkezestol tenyleg gyorsabb az anyagcsere? :)
gratulalok a sikereidhez egyebkent, nagyon ugyes vagy :) olyan jo ezeket olvasni. nekem is boldogsagom van ma reggel, megint lement 60 deka. :))
sziasztok lányok!
most fejeztem be a tornát, hát a közepén azt hittem elpusztulok, de aztán nagyon dühös lettem magamra, mert fél évvel ezelőtt nem volt nap, hogy ne edzettem volna 2 órát...mindenesetre elkeseredés helyett belehúztam, mert pontosan tudom, hogy mi a célom és hogy képes vagyok elérni :)
kitartást nektek is! :)
Hogy ment a kangoo? :-)
Ez a legjobb, amikor így bekkattan az ember lánya agyába, hogy ideje változtatni, mert a régi életmód csak leamortizál. Azt a pár hónapot meg fél lábon is kibírjuk, míg elérjük az álmunkat :-D Én is most 3 hét urán értem el oda, hogy már hiányzik a mozgás, pedig elég szenvedős volt a kezdés, és étel mennyiségból is jóval kevesebbel beérem. De most vissza fogom magam, hétvégén pihenek, mert 5 torna már megvolt, és kell az izmoknak a regenerálódás.
Mindjárt nekiállunk a brassóinak -reggeli óta csak most éheztem meg-, tepsis krumplival csináltam, kínai vegyes zöldségmixet is készítettem hozzá. Még néztem Nosaltyról egy zabfalat receptet, áthangszereltem fogyisra, ha élvezhető lesz akkor felteszem a naplómba.
Ráklikkelsz a nevünkre, utána az interaktivitásra és ott találod meg a naplónkat (már akinek van).
Lehet készülni lányok mert holnap holdtölte, jövő héttől meg fogyó hold, ami különösen kedvez a fogyozóknak, 2 hétig bele lehet húzni :-)
hahó csajok :)
én most fogok kezdeni Péntek Enikőre tornázni egy kicsit.
Sokan mondjátok, hogy olvassátok itt egymás naplóját. Hogy találom meg a naplókat? Hogy mit írtok, mit esztek?
Sziasztok! Ügyesek legyetek lányok, tartsunk ki, mindjárt február!! Én ezzel vigasztalom magam, hogy február 1-jén méreckedni kell, és nem szabad csalódást okoznom magamnak.
Sokszor elcsábulok én is, de utána tornával "büntetem" magam. Ha olyat ettem amit nem szabad, akkor többet tornázok. És ha torna közben fel akarom adni, akkor megkérdezem magamtól, hogy: na te hülye kellett neked megenni azt a csokit/péksütit, stb.? :D És ezért méregből tornázok még egy kicsit.
Annyira örülök, mert meg is lett az eredménye! Képzeljétek 1-2 nadrágból már nem lógok ki, és aminek a legjobban örültem, hogy a hosszú szárú csizmámon eddig nem tudtam felhúzni a cipzárt, mert a vádlimra is híztam.. És tegnap megpróbáltam és feljött!!! Úgyhogy ez olyan boldogsággal töltött el, hogy ma kifejezetten várom a tornát! :D
Ma még nem ettem semmit, pedig reggel mindig szoktam, de ma annyira nem voltam éhes, hogy nem volt kedvem :)
Egy kérdés: Miért van az, ha késő este eszek valamit (egyik nap sajna előfordult), akkor reggel amikor felkelek éhen akarok halni, ha viszont este nem eszek semmit, akkor reggel egyáltalán nem vagyok éhes? Ez nálam mindig így van, de nem értem a logikáját... Ti igen? :)
Szép napot! :)
Jó reggelt mindenkinek!
A torna nálam is sokszor fejben dől el. Hidd el, nekem sincs kedvem reggel 4:40-kor bekapcsolni a gépet, és menni egy 20 perces 1 mérföldet Leslie-vel. Pedig megteszem hétköznap reggelenként, mert LE AKAROK FOGYNI!!! Nekem az sokat segített, hogy rengeteg tornázós videót végig néztem, és kiválasztottam azokat, amik a legjobban tetszettek. Így szívesebben csinálom. Sosem gondoltam volna, hogy egyszer szeretni fogom az itthoni tornázást. :)
Kitartást mindenkinek!!! Én 9-re megyek kangoo-ra.
Sziasztok...
Lehet nincs okom panaszkodni, ma reggel 72-72.5 kiló voltam... lehet csak türelmetlen vagyok? Én azt hittem, hogy január végére 70 kiló alatt leszek :(
Jó reggelt mindenkinek!
Gratula az eddigi fogyáshoz! Lehet, hogy most kellene áttérned valami másra, így hogy már nem nagyon bírod. Ráadásul a szervezetedből is elkezdenek hiányozni dolgok, ha tartósan csak egyféléket eszel. Kalóriaszámlálással nem próbálkoztál?
Kedves Mindenki!
Én a fórum indulása óta nem írtam de látogattam azért.Később indultam el ezért inkább nem írtam.8-án kezdtem el sauth beach diétát annyi változással hogy néha ettem gyümölcsöt.83,3 kilóról indultam és most kb 5-6 kiló lement.Azért írtam most mert már kezd elfogyni a kitartásom kicsit lassabban is megy a diéta nem fogyok olyan gyorsan de a legrosszabb hogy már meguntam a zöldségeket salikat és nem tudom mit egyek...és a folyadék valahogy nem tudom meginni a napi mennyiséget pedig biztosan jobban menne.
Mostanában többször el csábulok...pedig még messze a cél..de a mérleg kegyes hozzám mert így sem mutat többet.Szép napot mindenkinek!!
hát lányok ma anyáéknál voltam és nem volt semmi kaja náluk palacsintát voltam kénytelen enni
ráadásul ma nem, is tornáztam :( nem volt egy sikeres nap
Édesség gyanánt nagyon finom recept:
Almát egy jénaiba felkockázol, meglocsolod egy kis folyékony édesítőszerrel és fahéjat raksz rá. Mehet a sütőbe párolódni egy 10 percre. Isteni finom :)
Ezt kellett volna ennem a szaloncukor helyett.:D
3 hét fogyi megterheli a szervezetet, meg az ideget, de nem szabad feladni, tavaszra mindenki nagyon csini lesz :)