2013 január 1-től fogyókúra. Ki tart velem? (beszélgetés)
Én a legelején recsegtem ropogtam, főleg a térdem, de most már "bejáratódtak" az ízületeim.
Első 2 hétben csináltam Réka tornát, nagyon megterhelő volt a nagy súlyommal és több év kihagyás után. Aztán Szandrára váltottam, alaposabb a bemelegítés, majd a végén a nyújtás.
Úgy terveztem, ha majd 70 alá megyek, akkor már RR-ra is tornázok, nagyon szeretem az anyagait.
Én is tettem egy ilyen felelőtlen kijelentést hogy elkezdek futni, miután elolvastam ezt a cikket:
Ez egy hat hetes program, másnaponta fél óra, nulláról kezded el és állítólag a végére egyben le tudsz futni 5 km-t.
Ezen felbuzdulva névnapomra futócipőt kértem!
Tudni kell, hogy kb. általános iskolában futottam utoljára, már csak 11 nap van a névnapomig, és reggel közölte a férjem, hogy holnap elvisz futócipőt venni... tehát nincs már vissza út :-D
Nincs még valakinek kedve belevágni?
Sziasztok sorstársak, és üdv az újonnan csatlakozóknak!
Heti helyzet jelentés: ismét egy kilóval kevesebb lettem :-) Ha így haladok akkor már március elsejére hatossal kezdődnek a kilóim, annyira nyomasztó látni a hetven valamennyiket, de már csak 3 hét választ el, ez motivál.
Ráadásul akkor már végre tavasz lesz, süt a nap, meleg lesz, a szervezetünk is kilép ebből a téli tartalékolós üzemmódból.
Az ötödik hetem:
72,9 kg-al zártam (-4,1kg a legtöbb súlyomból)
zsír: 26,9% (-1,1%)
izom: 31,8% (+0,6% szerencsére izomból nem fogytam)
víz. 51,0%v (+1,0%)
Ügyi vagy!
Megrendeltem! :-) Küöszönet érte! :-)
Még azzal szeretnék dicsekedni, h egyre jobb vagyok az önmegtartóztatásban.
Tegnap párommal 20 óra 30-kor értünk haza, rossz napja volt, éhes is volt.
Na, kivettem 2 szelet karajt a hűtőből, meg brokkolis, répás karfiolos zöldségkeveréket.
Bepácoltam a husit mustárosan, a zöldségeket betettem a sütőbe, joghurttal és sajttal a tetején.
21,30-ra megsült minden, megterítettem két személyre. 21,35-kor visszatettem az én tányéromat a szekrénybe, és végül ittam egy nagy pohár vizet.
Én is alakformálón voltam tegnap :) Jó volt nagyon.
A fehérjével étkezéseket akarok kiváltani, főképp vacsit.
jó reggelt csajok :)
tegnap edzés előtt bevettem a zsírégető tabikat, ahogy rá van írva Izzadtam, mint a ló :)
Jó reggelt Mindenkinek! Tegnap voltam alakformáló aerobicon,ami nagyon szuper volt,már úgy hiányzott! Vettem is egy bérletet és ha sikerül,ma is megyek! :-)
A fehérje porok/turmixok,valóban segítik a fogyást?
mi a véleményetek az Adi...ix-ról?
Kifejezetten helyi fogyás nincs. Ha elindul a zsír, jön mindenhonnan. A hasizom gyakorlattól a háj alatt kockásodik a has. :) Szóval szerintem először zsírégess! Csak hogy így szép magyarul mondjam. :)
Zsírégető tartományba fölnyomni a pulzust, 45-60 perc folyamatos mozgás. Én erre csinálom a Leslie 5 mérföldet.
Pulzus számítás: (220-életkor)*0,65 - ez a minimum, és ha 0,75-tel szorzod, az a maximum. Ebben a tartományban kell lenni a pulzusnak.
Nekem ez eddig bevált, január 2. óta kerek 10 cm ment le a derekamból.
Hajrá!!! Fel ne add!
Sziasztok!
Az egész hetem jó volt, ma sütöttem kakaós csigát meg fahéjjas csigát.
Szerintetek ettem belőle? Igen legalább 15 dkg-t
:(
Napi 1-2 óra gyaloglás az szépmunka, már csak a kajára kell figyelned :)
Sok sikert :)
Sziasztok lányok!
Meggyógyultam, és amíg ágyban voltam egy új elhatározásra jutottam. Szombattól indítom az általam "feltúrbózott" 90 napos diétát. Ez nekem már többször bevált, sőt a leadott súlyt is csak kellően kitartó tunyasággal és helytelen táplálkozással szedtem vissza. Annyit fogok változtatni, hogy a szénhidrát napokon is szénhidrát csökkentetett lisztből készítek majd magamnak valamit. Emellett most már TÉNYLEG elkezdem a futást, mert a benti tornázgatás nekem nem annyira hatásos, kell a kardó mozgás. :) Továbbra is kitartást mindenkinek! :)