2013-ban babára vágyók! (beszélgetés)
Gratulalunk Nektek!!!! :) Varj meg egy hetet es menj el orvoshoz! Mit mondott meg a doki a telefonon?
Egy dokit felkerestem telefonon, azt mondta, hogy ennyi idősen, első terhességnél ne várjak csodát. A teszteket hagyjam a fenébe, menjek inkább dokihoz! Elvileg 4 hét+5 napos vagyok.
Ismét egy nagyon halvány csíkocska, alig észrevehető... 12,5-ös teszttel.
Sziasztok! Bocs, ha eltuntem de beteg a lanyom:(
ma viszem orvoshoz de idopont nincs mert sok a beteg, vagyis ott ulhetek egész nap.
Ti jól vagytok? Minden oke? tesztelok mi újság?
Sziasztok!
Már rég nem írtam! Tegnap voltam nődokinál! Megnézte pont pé-érésem van, de van elég sok folyásom is! Elküldött vérvételre és vizelet vizsgálatra, és mondta hogy az erdményel keresem meg még ma és eredménytől teszi függővé, hogy ebbe a hónapba próbálkozunk e!!! Klion kupot irt fel addig is! Remélem jók leszenek és próbálkozhatunk!!
jajj, sehol sem vagy jelen... milyen lett a teszted! Drukkolok!!!!!
Igen, holnap reggel, 12,5-ös érzékenységűvel. Én is remélem, hogy erősebb csíkom lesz.
Sziasztok!
Kivel mi újság?Flóra,holnap akkor tesztelsz?Biztos szép erős két vonalad lesz:)
Hát én ma igaz nagyon minimálisan, de elkezdtem barnázgatni,szóval hétvége körül megjön...:(Na de nem baj, mert akkor utánna kezdődhetnek a kivizsgálások!
Ha ennyire érzékeny a szervezeted akkor tényleg jobb ha lecseréled a vitamint és keresel mást ami nem okoz székrekedést. Van a hipp natal, az nagyon jó, term. anyagból van és talán az nem fog kicsit sem székrekedést okozni. Nekem a ladeevit vált be, van akinek a femibion és így tovább.
Hát igazából érzem na. Vékony, hajlékony, mozgékony vagyok, szóval a hasam legkisebb változásait is érezni lehet. a köldököm alatt érzem, kicsit bal oldalon, hogy keményebb, mint szokott lenni, evés előtt és után is, reggel is,este is.
Jo reggelt. Hogy vagytok? Flora05, ha ennyire feszul a hasad az jo??? Nem korai meg?
Nekem azért jobban kell vigyáznom, mert nincs epehólyagom, elmúltak azok az idők, mikor egész nap a cseresznyefán ültem. Ha megiszom 2dl rostos üdítőt, már érzem a hatást, főleg, ha már evés után vagyok és nincs mi lebontsa.
Nem akarok okoskodni, de pl. Nekem meg itt a fórumon több csajszinak is komoly székrekedése volt a gravidától. Én lecseréltem és el is múlt szerencsére.
Egyél sok rostosat és az lazítani fog majd a dolgokon.
Szóval azért próbálok tenni azért, hogy hízzak. :D Kezd eltűnni a derekam, és persze feszül a hasam, illetve úgy érzem, minta a méhem keményebb labda lenne, mikor lehajolok vagy leülök, akkor a naci igen szorít, még az is, ami eddig csak övvel volt jó. Egész nap pizsiben vagyok, csak a kutyát viszem le farmerben meg ha boltba stb helyekre kell menni
És minden nap Béres csepp és amit találok itthon (gyümölcs vagy gyümilé, c vitamin, citromkarika a teába, utána azt elnyammogni stb)
Gravidát+ Rossamannban kapható B komplex+Folsav vitamint
Flora, nem szedsz terhesvitamint?
Én meg 22 éves, 160 cm és alig 40 kiló, szóval... :D
Hat ez az :) en sem vagyok egy oregasszony :) 26 vagyok, 168 es 62 kg - szoval naaa :)
Én is gratulálok Flora! :) Biztos szépen kirajzolódik majd pénteken az a 2 csík. ;)
Flora halkan gratula neked! A halvány csík is csík! Kívánom, hogy pénteken szép erős zebrás teszted legyen!! :-)
Akkor jó, nem csak én vagyok ennyire szerencsétlen, hogy még az emberi dolgok se mennek úgy, ahogy eddig, pedig nem vagyok vén :D
Jajj, Flora05, ez a wc problema nalam is fenn al 2-3 napja, pedig eszek en rendesen.
A szorulás gyakori terhesség alatt. Nekem lombikos beülti után doki bácsi azt mondta, hogy inkább ilyenkor vegyek be egy enyhe hashajtót, mert nem tesz jót az erőlködés!
A kínos részletek kimaradtak: nekem sosem volt gondom a wc-n, a bizonyos reggelenkénti wc-n, most 2 napja kicsit nehezebb... Akiknek már van gyerekük, tapasztalat???? Ugye ez nem marad így?????!!!! :O
Nagyon szorítok, hogy erősödjön az a csík!De hát miért is ne erődödne?!Jobbulást neked,kúráljad magad!
További ajánlott fórumok: