2013-ban babára vágyók! (beszélgetés)
Hmm ezeket a recepteket remélem megosztod majd a naplódban. Kíváncsian várom. Valószínű, hogy fogok én is majd magamnak sütkérezni.
Múlt hétvégén tk tönkölybúza lisztből és folyékony édesítővel csináltam magamnak piskótát. :)
Isten finom lett. Diabetikus lekvárral ettem meg. :)
Jajj, olyan szar, amikor az ember olyan infot kap, amit nem vár!!!
Mi az a döner?????A lángost én is szeressem és olykor-olykor benyomatok egyet.
Én egyébként mindent megcsinálok diétás verzióban: kilófaló és diabestar lisztet használok felesben (CH tartalom kb. 45-50g/100g).
az a baj, hogy még a terhességem előtt nem volt ennyire ratyi a helyzet:(
Nem voltak ilyen rossz értékeim:(
Nem tudom, hogy ezzel meg fogok e bírkózni és nem csak a baba miatt hanem mert aggódom az egészségem miatt.
Most jelenleg az egészségem miatt fontos, hogy nagyon szigorú legyek magamhoz és nincs az, hogy jaj 1 szelet csoki mit árthat. hanem szigorúan kell diétáznom. Anno sikerült, de most ilyan nehéz:( Persze azért igyekszem, de csak be-be csúszik 1-1 lángos, vagy 1-1 döner pitában...nyami:)
De most azt találtam ki, hogy ki fogok kísérletezni nekünk való pizzatészta recit, lángos recit meg ehhez hasonlókat.
Előszür is hiába lett megcsinálva az inzu meg a cukorterhelés, nem csinálták meg, így egy magánlaborka kell külön megcsináltatnom
viszont az éhgyomori inzum majdnem 13 volt ami attól függetlenül, hogy benne van a jó tartományba, igazából 5 alatt lenne jó
magas az anti-tpom, magas a tsh-m, majdnem 4 és teherbeeséshez pedig 1-1,5 lenne a jó. Alacsony a tesztoszteronom, ami furi mert a szőrösödés megvan ezerrel. A D vitaminom az alsó határhoz van közel.És magas a lipáz szintem, ami hasnyálmirigygyulladásra utalhat:(
Most a dokim még 1 hónap szabin lesz, szal még gyógyszereket nem kaptam, viszont márciusban újabb vérvétel:(
Te is írj egy naplót és téged is fogunk lesni akkor:) Hátha tudunk egymásnak segíteni
Nekem sokat segít, hogy leírom
Ez szuper!! Hátha így inspirálva és kontrollálva leszek!!!
Mi újság feléd?
Ok. :)
Habár még sokat nem látni, mert csak a mai nap van leírva. De jó is lesz, legalább tudsz hozzá tanácsot adni, hogy jól csinálom vagy sem. :)
Már reggel elkezdtem. :)
CH diéta néven fut.
Jujj ez nagyon jó ötlet. :)
Én is elkezdtem ma írni, hogy mikor mit eszek. :)
Kíváncsi leszek, hogy meddig birom türelemmel a napló írását és a számolgatást. :)
Gratulálok Flora, aztán majd néha mesélj, hogy mizujs veletek:)
IR-es lányok, nyitottam egy nem titkos IR diétás naplót, ha esetleg valakit majd érdekel. Lesznek benne IR-es receptek, édességek meg ilyesmik, ja és kenyerek is.
És le fogom írni, hogy aznap mit ettem.
További ajánlott fórumok:
- Miért baj az ha előre készül a babára az ember és vásárolgat? Nem vagyok babonás!
- 9 hetes terhes vagyok és van egy cisztám a bal petefészkemben . Jelenthet ez veszélyt a babára vagy mamára a későbbiekben?
- Babára vágyók, akik a 20-25. ciklusnapon vannak-reménykedjünk együtt!
- Pécsi babára vágyók, hol vagytok?
- Clostis babára vágyók/várók! Gyertek, beszélgessünk!
- Tapolcai Pannon Reprodukciós Intézetbe járok-babára vágyok!