2013-ban babára vágyók! (beszélgetés)
Szia!
Részvétem a párodnak a fog miatt. Az egyetlen fájdalom, amit nem tudok elviselni (pedig elég magas a fájdalomküszöböm) az a fogfájás. Hátha még húzni is kell...szegény :(
Sziasztok:)
Üdv az újaknak:)
Gratu pdia:)
Nekünk ez a hónap tuti nem lesz sikeres mert tünetek meg naptár szerint is most van kb. pé-m viszont apával nem tudtunk dolgozni a babán mert egész hétvégén fájt a foga ma meg nem alszik itthon mert holnap reggel korán indul majd Miskolcra ismét vesekő zúzásra:( Ja képzeljétek a fogfájásának az lett a vége hogy ma reggelre nagyon durván feldagadt a fél arca így dokinál kezdett aki kihúzta a rossz fogát.
ja és csütörtökön ha a jóisten is úgy akarja megyek a nődokimhoz kivizsgálásra.
Már lassan két éve. Reméljük, hogy lombikkal sikerülni fog.
Kivizsgálásokon voltatok már?
Szia!
Részemről természetesen! Üdv itt és mielőbbi babásodást! :-)))
Sziasztok
csatlakozhatok?
Szia!
Még elég sokára. A napokban lesz ovulációm, úgyhogy most a "mindent bele" időszak van :) Aztán kb két hét múlva majd meglátjuk. Próbálom nem beleélni magam túlságosan, mert a múlt hónapban 8 napot késett a mensim és már-már azt hittem, hogy sikerült, aztán elég nagy volt a csalódás.
nem, orvost ilyennel ne oktass ki mert úgy is Ő fog győzni
Én most vettem progeszteron krémet, remélem hatásos lesz
viszont, ha annyira gáz a progiszinted akkor lehet, hogy érdemes lenne először egy picit gyógyszerrel is rásegíteni
de a progikrémet próbáld beszerezni
vajon mitől annyira alacsony a progid?
Szia!
Üdv itt és mielőbbi babásodást kívánok neked is! :-) Mikorra nem várod?
Szia!
Üdv itt! És mielőbbi babásodást kívánok! :-)) Mikor lesznek meg az eredményeitek?
Szia!
Sajnos nem nagyon tudok ebben tanácsot adni. De szerintem, ha annyira rossz az erdmény, akkor kellene az a gyógyszer. De a többiek biztos jobban tudják ezt, jobban tudnak neked segíteni. Az orvosodat mindenképpen kérdezd meg erről.
Sziasztok!
Én is csatlakozni szeretnék. Már nagyon rég óta vágyom babára, de kb egy éve kezdtem el erősen érezni, hogy a párom az, akivel családot szeretnék alapítani. Szerencsére időközben sikerült munkát is találnia. Év végén kezdtem el felvetni neki a témát, de eléggé bizonytalan volt. Múlt hónapban volt egy kevésbé sikeres próbálkozásunk, most pedig már erősen rajta vagyunk az ügyön :) Ha szerencsénk lesz, akkor a napokban akár össze is jöhet a pici.
Annyira jó lenne :)
Szia!
Remélem hogy hamarosan sikerül babásodnod!
Sok sikert és kitartást!
Sziasztok!
Szeretnék csatlakozni, ha nem bánjátok. :)
2011 óta vágyunk babára, 2012 októberében kiderült mi a gond, endometriózis miatt műtöttek. Elkezdtük a féléves hormon kezelést ami nem hatott, megint vannak cisztáim.Lehet lombikozni fogunk hamarosan... Most mindenféle vizsgálatra küldtek, engem is, meg a férjemet is, aztán majd meglátjuk...
Azt mondták a legjobb gyógyszer az endóra a terhesség :) hát bánná a fene, én akár több lurkót is vállalnék, csak sikerülne már.
Ismerős helyzet!
Én is azt mondtam a múlt hónap után, hogy nem érdekel! Ráadásul anyukám kórházba is került pont pé-m közepén így marhára nem érdekelt a baba dolog. És most úgy néz ki 10 hónap után sikerült
Háát csajok,nagyon fáj a hasam,már gyógyszert is kellett bevegyek,pedig ilyen már nagyon régen volt(még a lányom előtt)! :( :( Arra gondolok hogy lehet volt valami alakulóban és most ezért fáj ennyire??!!Szerintetek?Nemtudom de én pedig annyira biztos voltam.........de nagyon is megvan! :( DEeeeeeeeeeeeeeeeeeee,viszont túl vagyok a kesergésen és eldöntöttem hogy nem vagyok hajlandó az elkövetkezendő hónapokat is így átélni!!!!!!Szerintem (mint ahogy mondani szokták)"átesetem a holdponton",és ha jön a baba jön ha nem akkor nem!Van egy gyönyörű,egézséges kislányom,másnak egyse jut!Nekem legalább egy van!És IMÁDOM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Nemérdekel mostmár!Természetesen boldog lennék ha jönne,de nem arról fog szólni a hónapjaim hogy imátkozva fekszek és kelek hogy babás legyek!Nehéz mert körülöttem mindenki babás (természetesen,mint ilyenkor lenni szokott),de a lányom kárpótól mindenért!!!Képzeljétek (ugye a lányom egy párszor akaratomon kívűl látott már sírni a baba miatt)a minap történt hogy a mama mesélte a lányomnak a szobában (én a konyhában voltam,fél füllel hallottam)hogy képzelje el hogy lessz másik unoka tesója mert az anyukája pocakjába van!Erre az én lányom megszólalt hogy:Nem érdekel majd lessz nekem is ha itt lesz az ideje!Persze hogy kicsordult a könnyem!!Úgyhogy tartom magam a lányom bölcsességéhez!
Következő menszim várhatóan:Április.01
Gratulálok a kismamáknak!!!!!!!!!!!
én meg beleestem a fránya influenzába!! Hogy a fene..most parázhatok a gyógyszer miatt.ma elvileg 8.dpo..vagy 7.?
Ne röhögjetek ki,de tescoban volt 150 forintra leárazott terhességi teszt!!! Vettem hármat..pregimax..nyomott volt a doboza,de a tesztnek nincs baja.Spórolunk,hátha gyüjteni kell dokira! unom már a sok ezret negatív tesztekre...mondjuk múlt hóban volt két pozi is,dehát mint tudjuk,ő nem maradt velünk!! Megfogadtam,1 heti késésnél tesztelek csak!! De hát a fene kíváncsi természetem,meg a hülye tesco a leárazásával! Ha itthon van,tuti ellövöm...És jó negatív lesz..
További ajánlott fórumok:
- Miért baj az ha előre készül a babára az ember és vásárolgat? Nem vagyok babonás!
- 9 hetes terhes vagyok és van egy cisztám a bal petefészkemben . Jelenthet ez veszélyt a babára vagy mamára a későbbiekben?
- Babára vágyók, akik a 20-25. ciklusnapon vannak-reménykedjünk együtt!
- Pécsi babára vágyók, hol vagytok?
- Clostis babára vágyók/várók! Gyertek, beszélgessünk!
- Tapolcai Pannon Reprodukciós Intézetbe járok-babára vágyok!