2013-ban babára vágyók! (beszélgetés)
Hát ez egyértelmű pozitív teszt!!!!!!!!!Ovu vagy terhes teszt???
El sem tudom mondani, hogy mennyire várom.
Köszi lányok,jó éjt mindenkinek:-)
Ez tényleg nagyon szép! Akkor kellemes estét! :))
:)
akkor hajrá hajrá mindent bele:)
A mikroszkóp is páfrányos,még sosem láttam,sem 2 csíkos tesztet:-) Na,akkor apát hazarendelem a pókerpartiról:-)
akkor tessék elkapni apát:)
Ovu teszt,a tegnapi terhességi negatív lett...
milyen teszt ami fent van mert ha terhességi akkor nagyon szép pozitív:)De ha ovu akkor annak is nagyon szép pozitívnak tűnő:)
Sziasztok lányok!Segítsetek,légyszi,már elvesztettem a fonalat...9-én kellet volna megjönnie,de nem jött meg,terhességi teszt 2 naponta negatív.Az elmúlt 6 hónapban nem volt peteérésem uh szerint,most csináltam egy tesztet,feltöltöttem az adatlapomra!Szerintetek ez lehetséges?Köszi mindenkinek!
Mindjárt itt a március és végre elkezdheted a bogyóidat!!! :)
ok értem
de nagyon sokan benne vannak a táblázatban és kéne a frissítés igaz sokuk mostanában nem is volt:(
Ildikó, én csak azért nem jelentkezek mert most szerintem egyáltalán nincs esély a babára és nem is lesz amíg dokihoz nem megyünk.Az meg még nem is tudom, hogy mikor lesz. Vagy legalább amíg a gyógyszereket el nem kezdem szedni.
Szeretnék ismét megkérni mindenkit hogy a táblázathoz kérem az új időpontokat!!!!
Nadáné megemelted már a gyógyszer adagodat?
pajzsmirigyed sincs rendben?
nem semmi szövege van a törpédnek:)
Édeském!!! (szívecske) Gondolom van sokszor szöveg...
na a torpe alszik apa Skyfoolt les :-D
Meswlek egy cuki sztorit a Hézuskárol. Milu ugy hivja.
igazabol nem mentunk nagyon bele a dologba csak h hol lakik...mikor szuletett... ilyenek.
Mentunk Sopronba kocsival es az egyik templom elott van egy kereztes szobor..
hallgatjuk a zenet...egyszer csak M megszolal:
Anya azzal a Hezuskaval meg mi lett? nem evett evedet???!! szakadtunk rajta.
megmondom oszinten nekem nagy tores volt hit ugyileg, ami velem volt decemberben..es nem azert mert megtortent..hanem a korulmenyek miatt
most h utána számoltam uh szempontjából jövőhét elviekben jobb lenne
Komolyan?? Nekem is van egy hitoktató kollégám, annyira szeretem hallgatni a foglalkozásait!
Én szociális területen idősekkel, fogyatékkal élőkkel foglalkozom.
passz én már semmit nem tudok ezek után:(
jól fog kijönni uh szempontjából?
köszi nem 2 hét hét múlva jövőhéten az uram délutános lesz így nem tudok menni
palástfüvet igen, csak a cickafark tilos
dokihoz mikor mész? 1 hét múlva?
zebra a palástfű teát pco-sok is ihatják vagy azt se?
igen, ez a 2 gyógyszer receptre kapható
próbáld meg a teát, mert azt lehet ugye recept nélkül is és hatékony is lehet
és valóban, az e vitamin is méhnyálkahártya erősítő
én oviban nem voltam még hittanos nem is volt akkor még ovis hittan és keresztelve is csak azelőtt lettem mielőtt suliba mentem viszont elsőtől jártam hittanra sőt középsuliba is katolikusba jártam ott is volt hittan meg emellett még plébániaira is jártam majd hitoktatónak mentem tanulni:)
Januárba Elküldött vérvételre,de azt mondta, hogy minden rendbe van! Nem tudom hogy milyen vastag volt nem mondta én meg nem kérdeztem! Köszi akkor holnap veszek a gyógyszertárba! a két gyógyszer receptre kapható?
További ajánlott fórumok: