2012 szeptemberi babák és anyukáik (beszélgetés)
:D :D
Nem jössz a klubba? Ugyanez a klub neve is!
Na, mostmár lassan hivatalos, hogy nekem reggeli rosszullét helyett reggeli pánikba-esésem van :D
Hát szerintem lesz még ide írogatás mert valszeg jönnek újabb és újabb szeptemberi babavárók :) Drukkolok, hogy Te is köztünk legyél :)
Jaj de kár, h elmentetek a zárt klubba. Jó volt végre olvasni a várandóság kezdetétől a tapasztalatokat, élményeket! :(
Mindenkinek sok boldogságot, egészséget és millió+1 örömöt a picikhez!
Szerintem biztosan lehet így. A szülésznőket sajna nem ismerem.
Hát ez tök jó :)
Felfogadni én sem szeretném a doktornőt, de a magánrendelésére fogok járni (az az orvosok házában van a Seregélyesi úton). Mármint remélem ezt így lehet. Én szülésznőt fogadnék majd inkább-
Bocsi lányok, csak most értem a géphez. Mindenkit beengedtem. Kezdődhet a zárt klubbozás!
Tényleg nagyon jó kis csapat ez!!!! :)
Üdv nálunk és gratula a picihez!Ha csatlakozol tudnod kell hogy mindig kérünk beszámolót mindenről!!!! :D
És nyugi!!!
már bent is vagy :))
Lányok én most megyek, lehet még kicsit később benézek hátha akkor már a klubba tudunk írogatni, ott azért felhőtlenebb lesz az irogatás :)))
puszi mindenkinek
Szívesen! :) Én is jelentkeztem a naplóidba! :)
Köszönöm szépen, hogy beengedtél olvasásra :)))
Igen, az ám! :) Na majd hátha összefutunk vizsgálatokon! A kórházba (sztkba) jártok, vagy a nővédelmibe?
Nahát, akkor fehérvár környéke most nagyon termékeny volt. :-)))
Én is Szfváron szülök csajok! :) Batát sajna nem ismerem, de csak jókat hallottam róla. Szakács Szilviát ismerem, szerintem normális és jó szakember.
Nekem nincs saját orvosom.
Így van. az a lényeg, hogy értse a dolgát!
Eskü, hogy nem! :) Volt, hogy majdnem meghaltam "másnap", de Vuk nem volt. :)
:))))) jajj ez tényleg annyira szuper ám :))))
Akkor a szülőszobán nem futunk össze :)
amúgy szűrésen, ellenőrzésen már voltam nála még őaprósága előtt, nagyon rendes volt, bár távolságtartó, de én nem is szeretem a bratyizós stílust, szóval bízom a megfelelő együttműködésben :)
Én rajtuk is gondolkodtam, de egy nagyon jó ismerősöm meggyőzött a Barnabásról. Így én Siófokon fogok szülni.
Szakács Szilvia. Remélem beváltja a hozzá fűzött reményeimet, mert olvastam, hogy tud irgalmatlan bunkó lenni, de jó szakember. Pl Blaskóról pont az ellenkezőt hallottam. Na meg nő, nálam ez szempont volt..
Nagyon jó anyag lehet ez a Femibion ha mindenki azt szedi :)
Én a decemberi fórummal voltam így :)) mármint a tiétekkel, olvastalak titeket de nem mertem írni míg nem bizonyosodik be.. hó végére lett pozitív a teszt de nem volt meggyőző.. aztán január lett mire elhittem, hogy baba lesz.. addigra meg már fórum nem volt :D
Hát ez nagyon durva! :-))) nem baj legalább majd később össze is tudunk futni!
További ajánlott fórumok: