2012 szeptemberi babák és anyukáik (beszélgetés)
Azt is szeretem a dokiban, hogy a honlapján be lehet jelentkezni hozzá, még telefonálni sem kell :)
Mikor szeretnél hozzá menni? Én febr 4-én tervezem csak.
Szia,
Igen már az 1 évvel ezelőtti is tervezett volt, első lesz :)
Én Dr. Toldi Lászlóhoz járok, keress rá a neten, van honlapja is. Ha érdekel, tudok róla részletesen mesélni, a missed ab műtétet is ő csinálta nekem.
2 helyen is van magánja, néha van a szakrendelőben is.
Szia!
Gratulálok Neked , és persze a többieknek is! Tervezett Babu lesz ?
Mindenképp érdekelne, a doki ! Előre is köszönöm!
köszönöm szépen, remélem most nem lesz
nagyjából 1 évvel ezelőtt is ilyenkor estem teherbe, de az a terhesség elhalt :(
Koszi a gratulaciot! :-)
Ennyi oldalt nem tudok visszaolvasni...
Itt most akkor mindenki terhes es szeptemberre varja a babat? Nagyon sokan vagyunk - ugy latom! :-)
Szia!
Hatalmas gratuláció Neked is! Egészséget és boldogságot!
Jól kezdődik ez a hétvége!!! Hajrá csajok!!! :DD
Sziasztok!
En tegnap este teszteltem ketto pozitivat. :-)
A nezes kalkulator szerint szeptember 24. a mi datumunk. De en is igy szamoltam... :-)
Szia Orsi!
Nagyon gratulálok! Jó egészséget, és vigyázzatok magatokra!!!!!!! :DDDDDD
Pusza
Sziasztok,
ma reggel teszteltem +-t, csütörtökön kellet volna megjönnie :) Kalkulátor szerint szept 27 a dátumunk :)
kisnyíí szintén 17. kerületi vagyok, tudok ajánlani dokit, ha érdekel :)
Gratula mindenkinek.
Sziasztok!
Köszönöm a válaszokat, és a gratulációt is. Sima magnéziumot azt szedek mert elég feszült vagyok alapból is. ( párom szokta mondani, hogy mielőtt megjön,a menszeszem, mindig vérnyúl leszek :D ) Nem hallottatok véletlenül valami tippet, a XVII.- kerületi nőgyógyászokat illetően?
Szia! Nincs semmi baj ha görcsölget a hasad még lehet, hogy most ágyazódik be rendesen a kis bébid.
Én is 32 éves asszonyka vagyok. Nekem is mondhatom 4 hétig görcsölgetett a hasam, de most már nem. Én ha minden igaz jövőhét kedden megyek orvoshoz 6 hetes leszek vagy már vagyok. Szedj Magne-B6 vitamint az feszültségre, stresszre és a görcsre is jó, nekem bevált.
Sziasztok!
Szeretnék csatlakozni Hozzátok :)32 éves XVII.- kerületi leányzó vagyok.
15.-étől kellett volna menstruálnom, ami nem történt meg.Három napig bírtam , aztán megcsináltam a tesztet ami pozitív lett :) Nagyon örülök neki. Ám még senki sem tud róla. Sem a párom sem a családom. A páromnak szeretném elmondani először, ám a héten az első és egyetlen nap amit együtt töltünk, az vasárnap lesz. ( Én délelőtt dolgozok, Ő délután :S ) Egyszerűen szívtelen lenne este fél 11-kor megmondani , hogy terhes vagyok úgy, hogy aztán másnap nem is látjuk egymást. Inkább lakat a számon és kivárom , hogy együtt örülhessünk :)
Lenne egy kérdésem . Görcsölget a hasam, idegeskedek is. Ti éreztek valamit? Nem vérzek , erősebb fehér folyásom van ami elvileg természetes és más baj nincs. A választ előre is köszi
Köszi :)
a femibionban is van jód, ellenben nem hányat meg :) én ezt szedem, azt hallottam, hogy ez a legjobb..
Szia!
Ne aggódj, nekem is ugyanezek a tüneteim én most 5 hetes vagyok azon kívül,hogy majd leszakad a mellem olyan feszes és fáj is+ nekem is volt szúrkálódás és menszesz szerű görcs, de már hála Istennek elmúlt. Hihetetlenül jó a közérzetem. viszont nekem már olyan hasam mint egy labda, ha eszem nem vagy teltség érzés inkább mint egy öt hónapos pocakos. Mondjuk én mindig gyomros fajta voltam. Szedj Magne B6- ot nekem bevált és a görcsre is jó.
Sziasztok lehet még csatlakozni?
Ma vagyok 5+4 hetes.
December 7-én volt az utolsó menszim.
Én clostyt szedtem ez volt a 3 hónap a dokim középidőben nem látott érett petesejtet így lemondtam róla.
Aztán egy hét késés után tesztelt bár nem bíztam benne és mégis kijött a rögtön a 2. csík.Szerdán 5 hetesen voltam dokinál mert másfél évet vártunk rá és nagyon aggódtam.
9mm-es petezsák volt viszont mellette egy nagyobb hematóma.
Szigorú pihenésre ítélt.
Szerdán megyek megint remélem addig csökken vagy felszívódik.
Volt valakinek hasonló tapasztalata?
Másik dolog ami aggaszt hogy egyáltalán nem fáj a mellem:(Néha émelygek tegnap reggel hánytam a gravidától de semmi más tünetem ez baj?
Bocsi hogy ennyit írok de olyan jó valakivel ezeket megosztani.
Esetleg a clubba is csatlakozhatnék?
Szép vasárnapot mindenkinek:)