2012 novemberi babák (beszélgetés)
Szia!
Gondolom ez attól függ,hogy mennyi az eredeti súlyod.Amúgy kb 13 kilókat írnak.
Én 67ről indultam,nekem 10 kilót engedélyeztek,most kb 69-70 lehetek.
Köszi, klassz hogy egyben van minden. Ha valami infó kell, nem szükséges nyomozni, csak megnézem és kész. :))
Lányok én nem tornázom, a melegtől függetlenül is vannak oxigén gondjaim.
Majd szülés után kell újból jó erőben lennem, akkorra koncentrálom az erőimet.
Sziasztok!
21.héten vagyok most, és eddig 4 kg-t híztam. ma mentem el az orvosomhoz, aki azt mondta, hogy ez nem jó, túl gyors az ütem, vigyázzak, mert összesen 8 kg-t szedhetek fel.
Hogyan??? A lisztet, cukrot már kb. 2 hete űztem az étrendemből.
Ti hogy álltok? azt sem tudom, h mennyi a normális súlygyarapodás, minden internetes oldal mást ír.
bocs, hogy ilyen hülyeséggel kapcsolatban írok, de megdöbbentett ma a dokim.
Elolvastam :)Köszi .
Jó volt és sok hasznos dolgok egy helyen van,legalább nem kell külön utána járni.
Azért a szülés rész még ijesztően hat rám :)
Hát én tuti találtam volna még kifogást:)
Lelkiismeretem meg sajna nincs ha tornáról van szó:)
Melltartóméret nálam is megugrott rendesen... találtam 2-t ami kényelmes, mert vagy nincs a méretemben, vagy merevítős, vagy műszálas.
Én is elkezdetm tornára járni, de amióta ez a nagy meleg van, örülök ha hazahúzom magam a melóhelyről... pedig lehet nem ártana, de ami késik az jön. :)
Akinek táblázatban fenn van az e-mail címe, annak elküldöm az anyagot, amit ígértem!
A tescosat én is próbáltam,de csak fekete vagy bézs volt és M -es mind.Lehet a bézs szín miatt vagy a méret miatt nekem nem volt kényelmes és átütött a mellbimbóm is :(
Amúgy simán lehet kifogást találni a itthon is a tornára : pl :a meleg :))
Melltartót én még ugyanazokat hordom mint eddig, B kosaras, bár érzem h kezd kicsi lenni, múlt héten próbáltam volna újat venni, de nem találtam jókat, meg amúgyis utálok ebben a melegben próbálgatni.
Tornázni lehet jobban tornáznék ha otthon lennék, mert így 5re hazaérek kitikkadva, hozzákezdek főzni és örülök h letehetem a fenekem utána, nem h még tornázzak. Persze tudom ezek csak kifogások:) De majd ha már otthon leszek próbálok tornázni, 15-20 percet csak meg tudok csinálni naponta vagy 2-3 naponta.
Én sportmelltartót vettem a metroban, a kosara még jó is, de alul mindig úgy érzem, hogy szorít és nem kapok levegőt rendesen. Lehet, hogy a meleg miatt van, mert egyébként jó a mérete, sőt kosárban még nőhetek a D-sbe, de most nem tudom magamon elviselni..
Még a régi merevítősök a legjobbak, már ami rám jön, de attól meg van, hogy bevérzik, mintha beütöttem volna.. :-S
Ha ez a nagy meleg lemegy a héten én is folytatom,rólam is lehetne lefaragni.Amúgy ez az intim torna is jónak tűnik,utána is fogok nézni.
Nekem is folyamatos a mellfájás :( A múlt héten próbálgattam melltartókat,nekem a szoptatós lett a legkényelmesebb,nincs benne merevítő és pamut is.Vannak normál merevítős melltartóim lehet abból is kiszedem a merevítőt,mert amúgy itt nyom ott nyom :) Pedig jó a mérete
Én jobban szerettem télen pocakos lenni.
a nagylányommal ugyan így nyáron voltam terhes, Ő decemberi.
A két kicsim pedig márciusi és áprilisi. Igaz, hogy fel kell öltözni, de nem izzadtam mint a ló mint most.
A kabát miatt sokan nem is tudták, hogy babát várok akkor, na bezzeg most mindenki ezen van fent akadva, hogy már a 4. gyerek, de bele húztatok. Mintha nekik kellett volna az eddigi 3-t is eltartaniuk.
Sziasztok!
Nálunk most nagyon kellemes az idő, fúj a szél, és nincs még 30 fok sem. Így már a gyerekekkel lementem délelőtt egy nagyot sétálni is.
Tornázás: én a mai napig is rendszeresen tornázok RR kismamatornájára, a 2. és 3. trimeszter tornáját csinálom végig. Igaz mire végzek folyik rólam a víz, de utána lefürdök, és kezdődhet a napi rutin. Ha kihagynám tuti lelkiismeret furdalásom lenne. így tudom, hogy legalább mozgok, és ha mégis sokat hízok a terhesség alatt, akkor is tudom, hogy legalább mozogtam közben. Igaz édességet nem igazán eszek, de azért jönnek fel a kg szépen! Na de legalább lesz mit leadni utána. DDD
Babó mozgás: Na kende úrfi, éjjel nem hagyott aludni. Tuti érezte az időváltozást, mert egész éjjel pörgött-forgott a pocakomba. Így nem sokat aludtam, és még sikerült a páromat is a nyűglődésemmel felébresztenem.
Már akkorákat rugdos, hogy a gyerekek is látják, sőt apját rendszeresen megrugdossa, ha oda bújik hozzánk. Már kérdezte is tőle, hogy mi van utálod apádat? De én megvigasztaltam, hogy így üdvözöl téged.
Közben megőrülök a mell fájástól is. komolyan mondom, már akkora a mellem, mint mikor már a fiamat szoptattam, és te voltak tejjel. Ja és már folydogál az előtejem is. Állandóan ragacsos a melltartóm.
Egyet értek a pároddal, én sem vagyok nagy tornázós, bár rólam lehetne mit lefaragni, de lusta vagyok.
Viszont azt mondják, hogy könnyebben szül az, aki a terhesség alatt tornázott. Főleg a gátizomtorna jó rá.
Én ezért próbálnék mozogni, bár a séta is jó, mondjuk esténként lejteni egy órát a környéken. Mi a kutyákat szoktuk elvinni, és utána a pocakomnak is sokkal jobb.
De a vége felé nekem is bele kell húznom, mert ha nagyon eltunyulok, nem tudom hogy fogom tudni kinyomni szegényt..
Nekem is újabban összeér, főleg szoknyában érzem és rohadt idegesítő:D
De a mozgás mindig is távol állt tőlem, világ életemben sovány voltam, nem foglalkoztam ezzel. Persze így 27 évesen már nem áll ki minden csontom mint 17 évesen, de a kövérségtől még messze vagyok. Párom pedig macerál h néha nem ártana csak egészség fenntartása miatt valami mozognom és tudom h igaza van, de mindig találok kifogást.
Molly írta h neten lehet rendelni intintornás dvd-t, na azt én is megrendeltem valami Kai Bo nőci csinálja. Végig is néztem de csinálni nem csináltam. Meg amit íz elején próbáltat ki h húzzunk össze izmokat h tudjuk mit kell csinálni, na én már ott úgy éreztem, h csak a fenekemet húzom össze a többi izmot képtelen vagyok megtalálni és húzgálni. de majd lehet ha túl lezsünk ezen a költözésen és kicsit nyugalom lesz akkor újra előszedem, de addig van intéznivaló bőven.
Én sem tornáztam ilyen melegben... én eddig 3x jutottam el a hivatalos terhestornára, meg vettem pár DVD-t, RR, meg a neten lehet rendelni ingyenesen gátizomtornát, direkt várandósoknak, azt csinálgatom néha. Na mondjuk azt lehet melegben is, mert nem sok mindent kell csinálni, de attól még kemény tud lenni.
Miért rosszabb télen babát várni? Mondjuk kevesebb a programlehetőség az biztos, de nincs legalább meleg. A következőt úgy szeretném, hogy tavaszra szülessen meg, és akkor pont télen lennék várandós...igaz pici babával sem könnyebb ilyen melegben gondolom.