Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2012 májusi kismamák fórum

2012 májusi kismamák (beszélgetés)

❮❮ ... 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 ... ❯❯
732. Tüncica* (válaszként erre: 731. - Tünci88)
2011. szept. 13. 09:19

Igen, sajnos ezt is tudom. :(

Nagyon nehéz helyzet ez...

2011. szept. 13. 09:18
Tudom! de egyedül támasz nélkül két gyerekkel nagyon nehéz lenne!
730. Tüncica* (válaszként erre: 729. - Salisbury)
2011. szept. 13. 09:16
Beírjam a nem várt napod a táblázatba? :) Cska hogy nyomon tudjuk követni?
729. Salisbury (válaszként erre: 728. - Tüncica*)
2011. szept. 13. 09:16
Köszi! :)
728. Tüncica* (válaszként erre: 726. - Salisbury)
2011. szept. 13. 09:15
Nagyon drukkolok! :)
727. Tüncica* (válaszként erre: 725. - Tünci88)
Most gonosz lesz amit írok, de tényleg nem ellened irányul. Sajnos a szerelem olykor kevés egy kapcsolathoz. Főleg ha a másik fél így áll hozzá.
Sziasztok Lányok! Csatlakozhatok hozzátok? 16.-ára nem várom a mensit. Nagyon örülnék, ha a hét vége felé tesztelhetnék egy csíkosat. :) Nálunk első baba lenne.
2011. szept. 13. 09:14
Hát ha nem szeretném akkor már régen elhagytam volna! Még így is!
724. Tüncica* (válaszként erre: 723. - Tünci88)
2011. szept. 13. 09:13

Nha ez az első probléma sajnos, amit orvosolni kellene.

Egy férfi közel 30 évesen ne az anyjával éljen kényelemből. Ti egy család vagytok, egy új család, saját élettel. Semmire nem jó ha az anyós folyamatosan beleszól mindenbe.

Ez így nagyon nem jó. Tényleg nagyon sajnállak a kialakult helyzet miatt. :(

De én ilyen embernek ilyen hozzáállással és felfogással nem maradnék. :(

2011. szept. 13. 09:11
Anyóssal! de a párom nem akar innen el menni! mert neki itt kényelmesebb!:P
722. Tüncica* (válaszként erre: 721. - Tünci88)
2011. szept. 13. 09:09
Külön éltek?
2011. szept. 13. 09:08
Valamikor annyira elkeseredek, h lehet jobb lenne ha mégsem szülném meg! De ezt meg nem akarom! Én már most szeretem őt! Az a baj, h anyósom nagyon befolyásolja a páromat ezen a téren! A párom nagyon szereti a lányomat. azt is mondta ha + szülöm akkor nem is fogja szeretni! Nem lesz rá kíváncsi! De tudom, hogy nem így lenne! Mondta, h a lányomat jobban fogja szeretni mint a születendő kicsi gyermekét!
720. Tüncica* (válaszként erre: 717. - Tünci88)
2011. szept. 13. 09:03

Az a baj, hogy nehéz helyzetben vagy. Két gyermeked lenne két másik apától, és igen csak fiatalon. Ezzel az a probléma, hogy a mai világban nem egyszerű olyan férfit találni aki jól áll hozzá ezekhez a dolgokhoz. Persze lehet, meg ettől ugyanúgy szerethetnek, de sokan ettől megfognak ijedni.

Viszont nem maradnék ezzel a férfival. Nézd, lehet, hogy a baba után megváltozik, de ha nem? Ha akkor is így áll majd hozzá? A terhesség a legszebb dolog a világon, mellette meg majd nem tudod élvezni, mert ilyenekkel jön? Nem győzöm mondani, hogy ilyen férfinak én nem szülnék sem gyereket, de vele sem maradnék. De nyílván ha már útban van a baba, akkor megtartanám, de egyedül. Ha fontos vagy neki, nem hagyja hogy elköltözz, de a sarkadra kellene állnod.

2011. szept. 13. 09:01
Félek nagyon... állandóan csak sírok....nem bírom tovább! nekem ez a kicsi nagyon sokat jelent! ki vagyok már készülve!
718. ágica... (válaszként erre: 716. - Tünci88)
2011. szept. 13. 09:00

Huuu! Ez nagyon durva! :(

Nagyon sajnálom!Ez nem lehet egyszerű ! Ilyen viselkedést egy férfitől!

Magán véleményem !

Lehet nem vállalnám be a babát!De azt sem tudom hogy élném túl az abortuszt! De a kapcsolatot sem! Van sokkal értékesebb férfiak az életben!

2011. szept. 13. 08:58
Tudom, hogy más lenne a hozzá állása a dolgokhoz ha már + lenne! De addig a terhességem alatt ezt hallgassam folyamatosan...meg idegesítsem magam?! az sem, jó szerintem!
2011. szept. 13. 08:56

Azt is mondta, hogy költözzek át a másik szobába ha a gyereket + szülöm! Vagy költözzek el innen!!!

Meg hogy ö nem fog se pelenkára semmire se költeni!

Az a helyzet, hogy a kislányom egy előző kapcsolatból született!

715. Tüncica* (válaszként erre: 710. - Tünci88)
2011. szept. 13. 08:53

De egy "Jó lenne." nem elég egy kisbabára. Mi ezt a Párommal pl. alaposabban átbeszéltük. Igen, bennünk is maradtak félelmek, főleg mikor kiderült, hogy ikrek, de én elhagynám a Párom ha így állna a dolgokhoz. Sőt, hazudok. Leültetném és elbeszélgetnék vele a dolgokról, hogy hogy látja ezt az egészet, miért is lett akkor ez a baba, mik a tervei a jövőre nézve és társai. És a válaszokból adódóan döntenék.

Persze, adj neki egy kis időt, mert lehet megvan ijedve, de könyörgöm, már van egy gyereke, hogy mondhat ilyet, hogy azért nem akarja a másikat, mert idegesíteni fogja a gyereksírás?... Ne haragudj ha a véleményemmel megbántottalak, nem bántásnak szántam, csak nem kicsit felháborító a Párod hozzáállása.

714. ágica... (válaszként erre: 710. - Tünci88)

Ott volt mikor csinálta ,készültetek rá! Nem várhatja el, hogy elvetesd! Ha megszületik majd változik a hozzá állása.

Sajnálom! Tényleg, mert nem lehet jó érzés! :(

Én nem is tudom mit tennék a helyedben ! Mi nagyon várjuk, apuka izgatottabb , mint én, bár egyenlőre én a mindennapokat szeretném túlélni!

Igen ő is szerette volna!
712. Tüncica* (válaszként erre: 708. - Ágica...)
2011. szept. 13. 08:50
Sajnos ez a baj a legtöbb körzeti orvossal. Nem kap plusz juttatást, már nem is olyan alapos, vagy csak szimplán a hasára csap. Engem egyszer így írtak ki: Torok-madula gyulladás. A szép az egészben, hogy 6 éves koromban kivették mindkét mandulámat és azóta sincs. Mikor elmentem másik dokihoz, kiröhögött, hogy hogy írhatták ezt.
711. ágica... (válaszként erre: 706. - Tünci88)
2011. szept. 13. 08:50

Nagyon sajnálom !!Felelőtlen az "apuka" Hisz nem hozhat ilyen helyzetbe !

Közösen akartátok a babát? Ugye?

2011. szept. 13. 08:47

Azt mondta, h jó lenne! Ő már 29 éves!

Mondta, hogy őt idegesíteni fogja ha sír a gyerek meg orvos...stb...

:DDD

80/45 félre írtam !!

708. ágica... (válaszként erre: 705. - Tüncica*)

Szerintem is keress másik orvost!

Én hányás, hányinger, szédülés (ájulás kerülget folyamatosan, mentem a körzeti orvoshoz, hogy vegyen egy kicsit táppénzre, mert képtelen vagyok ellátni a pénztárosi munkám, erre adott beutalót a belklinikára , hogy hátha vírus.teljes vérképet írt ki és azt mondta egy kis hányással csak egy hét táppénzt ad .Alig várom a csütörtököt, hogy beszéljek a nőgyógyászommal, de mindenféleképpen körzeti orvost váltok, mert nem normális!!! Szerintem felesleges a vérkép, mert a nőgyógyász is tuti mást kér és nem akarom szurkáltatni magam, hisz a vérnyomásom 801/45 98-as pulzussal.

707. Tüncica* (válaszként erre: 706. - Tünci88)
2011. szept. 13. 08:44

Ő akarta előtte a babát? Ha igen, akkor mitől változott meg a véleménye?

Én kiakadnék, ha a Párom nem akarná a közös gyerekünket.

2011. szept. 13. 08:40
Nem tudom, hogy mit mondjak neki! Anyósom ö aztán tényleg nagyon ellenzi! Elegem van már belőlük! Annyira el vagyok keseredve. De én nem akarom elvettetni 1.5 évet vártam erre! És attól félek, h egyszer egyedül maradok két gyerekkel! Nagyon tanácstalan vagyok! A védőnő azt mondta adjak neki egy kis időt! De meddig???
705. Tüncica* (válaszként erre: 704. - Ágica...)
2011. szept. 13. 08:37

Nha igen. :(

Sajnos engem is felkavart ez az egész. Most megint azon fogok pattogni egy hétig, hogy hogy állnak a babák. És hiába nem szeretnék, ha már egyszer elültette a fülemben a bogarat, és majdnem 20 percig papolt minderről, nem tudom nem figyelembe venni. :\

Nekem is beszélt betegségről, meg ilyenekről. Meg a másik ami kiakasztott az a magzatvízvétel volt, alig kicsivel több mint 7 HETESEN! ... Mert hogy ellenőriznünk kellene, hogy egészségesek-e a babák, nem-e betegség miatt nem fejlődik jól a másik.

De könyörgöm, 7+2 hetesen a magzatvízvétel nem tudom mennyire normális, de másnak átlagosan 20 hetes kor felett csinálják.

Végül is, erről nem beszéltünk többet, hanem a jövőheti UH-ban állapodtunk meg, de tervezem, hogy felkeresek egy magánorvost is.

704. ágica... (válaszként erre: 701. - Tüncica*)
2011. szept. 13. 08:31
Nekem a dokim a körzeti nőgyógyászom annak idején minden alkalommal mondott valamit amin kiakadtam, soha nem szedtem be a seduxen,t amit felírt nyugtatólag csak akkor ha hozzá kellett mennem. Ilyeneket mondott, hogy elfognak halni, fogyatékosak lehetnek.Amiért 43 kg-mal lettem velük várandós ezért azt mondta ki sem bírom hordani őket, minden hónapban mondott valamit ! Kérlek ne vedd fel! Nekem is nagy különbség volt köztük 6 hónapig! Utálom ezeket az orvosokat ! Mi szükség van erre vajon ! Ez nem azt szolgálja, hogy felkészítik a mamát a bajra, hanem idegessé teszik őket alaptalanul!
2011. szept. 13. 08:30
Nem tudom, miért de a párom úgy döntött, h még sem kell neki a gyerek! És nagyon ki vagyok ez miatt készülve! Elegem van!
❮❮ ... 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook