2012 májusi kismamák (beszélgetés)
Én is látok valamit.
Nekem hasonló lett a 16-án, csak kicsit színesebb volt a csík. Másnap viszont megjött. Teljesen összetörtem.
Aztán mensi elmúlása után nem sokkal olyan erős pozitívat teszteltem... :) És látod, két manóm lesz egyszerre, és még mensiztem is velük...
Jó reggelt!
Agnik, én is látom a 2. csíkot. :D nekem is nagyon halvány volt. szerdán teszteltem egyet, szombaton a másodikat, az kicsivel volt csak erősebb, jövő szombaton meg már erősebb volt a teszt csík, úgyhogy ne izgulj ha nem lesz rögtön erősebb! Gratulálok!
Én ma megyek uhra, remélem minden oké.
naaaaaa...akkor mégse jött meg rendesen??? Nekem is így volt, jól ki is bőgtem magam, mert azt hittem megjött...aztán mégse.
Én is látom a második csíkot! Akkor még él a remény!!!!:)
Szerintem is a reggeli elsővel próbáld a tesztelést. Ha hajnalban felkelsz, akkor a hajnalival.
Én soha nem bíztam a délutániban... soha nem is jött be.
Délután óta csak barnázok, és görcsölök. Csináltam még egy tesztet, mi látjuk Apával a halovány második csíkot, de arra is gondoltunk, hogy csak képzelődünk... Szerintetek???
és ha most találnál vmi melót, Balázs bölcsizne pár hónapot, te meg babásodnál, és aztán jár megint minden...
Tudom, nem szép a munkáltatóval szemben, dehát ez fontosabb.
sziasztok
Agnik nagyon sajnálom
Én úgy tudtam 2 éven belüli szülésnél van még tgyás,gyed újra.
Nem lehet:(((
A kisfiam jövő április 30.-án tölti a 3.évét. Mivel a TGYÁS-t a szülés megelőző 28nappal lehet igényelni, most még meg lett volna a folyamatosságom ha pozit teszteltem volna. Sajnos így már nem lenne meg a folyamatosságom(Balázs születése után 2hónappal megszűnt a munkahelyem, így nincsen se szabadságom, se esélyem arra hogy táppénzre menjek). Szóval nálunk ennyi volt a tesó projekt, mert csak GYES-re nem szeretnék szülni...:(((
Sziasztok!
Nekem megjött sajnos és a tesztem is negatív:(((
Tüncica kérlek vegyél ki a táblázatból. Köszi előre is!
Mindenkinek boldog babavárást, aki pedig még tesztelésre vár sok sok drukk!
Ne is jöjjön! :)
Igen, tudom hogy az egyik baba mindig kisebb, csak a doki a mértékkel ijesztett rám, de nagyon. Hogy Ő úgy véli, hogy sokkal lemaradt a "B" magzat az egy héttel ezelőtti méréshez képest. De jövőhéten hétfőn megint kell mennem, remélem addigra láthatóan növöget majd Ő is. :)
A "B" magzat mérete felel meg a terhességem mensi szerint számolt korának, az "A" magzat méretei alapján már 8 hetes, szóval Ő növekszik gyorsabb tempóban.
Üdv az újaknak! Salisbury akkor mi egyszerre, 16rá nem várjuk! :)))
Tünetek nekem vannak, de tudom hogy sajnos pszichésen képes vagyok produkálni, úgyhogy nem hiszek bennük. :P
Én ha terhes vagyok, fogok vitamint szedni,mert a kislányomat szoptatom,úgyhogy muszáj vitamint pótolnom ezerrel! :)))
Tünci88, nagyon rossz olvasni soraidat,hogy mit csinál Párod. Elég fura,hogy akarta a babát, most meg így áll hozzá! Kitartás, és kívánom,hogy okosan tudj dönteni!!!
Orrdugulás: Nekem a kislányommal egész terhesség alatt orrdugulásom volt. Általában csak reggelre dugult be! ilyenkor az orr nyálkahártyái is megdagadnak!