2012 májusi kismamák (beszélgetés)
én meg okt 17.-én megyek vissza. Akkor már 9 hetes leszek.... előtte héten továbbképzésem van a dokim...
ááááááááááááááááááááááááááááááááhhhhhhhh, nem bírom :)
Sziasztok Lányok!
Jaja, annyira lassan telnek a napok... Én nem birok várni még 4 hetet a következő uh-ig. Egyelőre minden gondolatom a kis magzatom :)))
Sziasztok!
Gratulálok minden új kismaminak :)
Örülök, hogy egyre többen vagyunk, csak még be kell azonosítsak mindenkit :)
Én ma megyek uh-ra, 17 órára, már nagyon várom. Hasi ultrahang lesz, mert előző babámnál is azzal nézett meg a doktornő.
Férjem is jön velem, sőt be is jön :)
Most visszaolvasok!
További szép napot mindenkinek!
én meg ma megyek a dokimhoz! (újabb UH) :)
szurkolok neked is, de biztosan minden rendben lesz! csak ügyesen, vidáman. :)
Mi egy éve próbálkozunk... már az elején is mindegy volt, most meg aztán tényleg teljesen mindegy, hogy milyen nemű lesz, csak minden rendben legyen.
Anyu azt mondta, régen nem aggódtak ennyit egy baba érkezésén. Ahogy elkésett a mikulás, már az egész család örömködött, hogy érkezik az "utánpótlás". :) Nem is volt kérdéses, hogy egészséges lesz-e?
Minket már úgy érzem, megmérgez ez az információáradat, ami a TV-n, interneten keresztül jön. :( Ugyanakkor jó is, hogy az ember tud egy kicsit tájékozódni.
Sziasztok!
Bevallom az öszintét jó lenne a fiam mellé egy kisleányka :)
A lényeg persze nálunk is,hogy EGÈSZSÈGES legyen!
Én pénteken megtudom a babáim nemét, de nem érzek semmit egyik irányban sem. :)
Párom nagyon fiúkat szeretne, pár hónappal ezelőtt még a terhességem előtt nagyon lányra vágyott. :) Nekem teljesen mindegy, de tényleg. :)
Látom Ti nagyon "szenvedtek" a tünetekkel. Én szerencsés vagyok azt hiszem (eddig legalábbis), terhesség alatt nem hánytam még, persze a hányinger, émelygés, étvágytalanság megvan, de nem vészes. :)
Ki milyen nemű babá(ka)t szeretne egyébként?
Gratulálok! :)
Csajok, gyorsan letesztelhetjük a kínai naptárt. :) Nekem fiút mutat, pénteken jövök a hírrel, hogy nekem mennyire jósolt igazat. :D