2012 májusi kismamák (beszélgetés)
Gratula a lányokhoz, mindig is lány ikreket szerettem volna. :D
Engem is beírsz? Dokinál nem voltam még, de fő a pozitív hozzáállás.. :)
A dátum 2012.05.28. (anyukám szülinapja), kórház Esztergom, és második gyerkőc.
A megérzésem szerint kislány, de a fiút sem adjuk vissza! :D
Nekem az első babónál iszonyat erősen lányt éreztem. Nagyon vártuk Emmácskát, aztán a 20.héten felémfordították a monitort, és 2 nagy golyó terítette be a képernyőt, ami "Emma" lába között volt...
Hát azóta félreteszem a "megérzéseimet"!:)
Gratulálok és üdvözöllek :)
Milyen jó hogy egyre többen leszünk :)
Sziasztok!
Végre találtam egy pörgős topikot! :) Szeretnék csatlakozni hozzátok. 14-én teszteltem pozitívat, de dokihoz majd csak a jövő héten megyek, mert addigra már majdnem 7 hetes leszek. Remélem, akkor majd már szívhangot is hallhatok.
Második babánk lesz. Kisfiam Áron 14 hónapos múlt.
Nyugi, minden rendben lesz csal pozitívan állj hozzá :)))) De azért elhiszem hogy aggódsz én is így vagyok....
És igen, már annyira de annyira várom hogy láthassam és azt mondja a doki hogy igen baba van :) A kis tesztjeim erősödnek...szóval minden remény meg van! Hosszú 1 év volt az biztos...:)
Mivel nekem muszáj volt elvégezni egy vizsgálatot. Korionboholy. Olyan mint a magzatvízvétel, és ez által a nemük is tudhatóvá válik.
Mivel a "B" babám lemaradt a növekedésben egy kicsit, ezért kellett megcsinálni, hogy kizárjuk a betegségeket. :)
Nincs gond, a táblázatba bármikor belehet kerülni, lehet változtatni. Ha már biztosat tudsz és úgy érzed itt az ideje, szívesen beírlak.
Mindenkinek köszi a gratulációt. :)
Én világ életemben úgy éreztem, hogy az első gyermekünk lány lesz... nem tudom miért.
Ettől függetlenül nincs eldöntve, hogy milyen nemű babcit várunk, teljesen mindegy nekünk. :)
Én is szívesen bekerülnék a táblázatba, de olyan hosszú 1 éven vagyunk túl, hogy nem merek semmit elkiabálni... + a dokim sem mondott még időpontot a szülés várható idejére, úgyhogy ez is kérdéses.
Az émelygések nálam is jelentkeznek, de mostmár nem tartanak egész nap, csak néha-néha jön rám a rosszullét. Hétfő-kedd borzasztó volt, de azóta könnyebb elviselni magamat. :)
Hát 50-50% esély megvan rá, hogy bejön vagy sem. :P
Drukkolok, hogy kicsi hugi jöjjön a nagytesó mellé. :)
Én szokás szerint nem érzem valami jól magam tünetek terén, hányinger minden mennyiségben...
De ma olyan boldog vagyok, hogy ez sem nagyon érdekel. :)
Köszi Tüncica!
èn meg gratulálok a kislányaitokhoz:)
Remélem azért nekem bejön a kinai naptár.Jó lenne egy kislány Àdám mellé ;)
Puszi