2012 májusi kismamák (beszélgetés)
Beírtalak. :)
Van még valaki aki nem szerepel a táblázatban de szeretne benne lenni?
Kislányok, és makk egészségesek. :)
Tehát nekem nem jött be a kínai naptár...
Jó reggelt :)
Köszönöm a gratulációkat!
Ewoline, akkor már csak pár nap és láthatod a picúrt :) Emlékszem még mennyire kimondhatatlan érzés az, mikor elõször látod. Én akkor tudtam csak igazán elhinni, hogy valóban egy baba van ott bent.
Ezt a babát kb. április óta terveztük. Második próbálkozásra sikerült is, de sajnos öthetesen el is vetéltem. Szerencsére nem volt utána semmi gond, így egybõl folytathattuk a próbálkozást és mostanra sikerült :) Remélem ezúttal nem lesz semmi baj...
Sziasztok!Boldog vagyok juhéééééé :))))))))))))))))))))
Tegnap mikor hazajött a férjem kérdezte nem-e csináltam tesztet?Èn erre hiszen te mondtad,h várjunk hétvégéig.Végül nem vártunk addig és megcsináltuk a második csik is végre erösebb lett :)))
Tettem fel képet a tesztröl:D
Tudom,h bolond vagyok mert felraktam,de a hormonok :))
Pusziiiiiiiiiiiiiiiiii
sziasztok!
hulla fáradt vagyok. Kristóf egész éjjel forgolódott, nem akart az ágyában aludni, de köztünk sem...tuti jön a foga:( csapkodott, ficánkolt, felsírt... kész vagyok. kb 1-2 órát aludtam 25 részletben.
:(
és kezdek émelyegni is...remélem, hamar vége a napnak:)
aham...
sajan tegnaptol elkezdtem a rosszuleteket megjobban, hanytam is es ma reggel is...
biztosan:)
10.5mm mar:)
dejóóó :)
én is május 9-re számoltam magam, akkor remélem kedden én is fogom már hallani! :)
hello!
voltam dokinal...:)
hallottam a szivet.
majus 9kere igeri:), beirhatsz a tablazatba. :) elso gyerek es Romaniaban szulok, ugyhogy a tobbi nem hiszem, hogy erdekelne
Ez nekem is így volt az elsővel, aztán megszületett a babó, és így maradtam! :)
Főleg, ha gyerekekről van szó.
Na de a Harry Potteren is elkezdtem zokogni a moziban...nem pityeregni, zokogni! Alig tudtam visszafojtani. Mikor a kis HArry-nek megölik a szüleit, és ott sír a kisbaba a rácsos ágyban...jahhaajjjj....
en pityeregtem eddig is minden erzelmesebb resznel....
A varoteremben vagyok. Nemsokara hallani fogom a kicsi kincsem szivecskejet.