2012 januári babák (beszélgetés)
Sziasztok!
Sajnálom, hogy nem tudok többet jönni, de olvaslak titeket, és drukkolok minden tesztelőnek!
Én ma vagyok inszem után a 11. napon, de nem fűzök túl sok reményt a sikerhez, mert nem érzek semmit, tegnap picit fájdogált a cicim, de ennyi.
Első inszemnél erős szúrkálást éreztem, és egy darabig a cicim is fájt, bár baba nem lett, de az is több, mint a mostani...
Jövő hét csütörtökön kell menni vizeletre...
Rendben, értem a szitut:) Akkor holnapután:) És akkor már a reggeli elsőből fogom, mert ma 10 óra után csináltam, és előtte már voltam párszor pisilni:)
Köszi a drukkot!!!
a lópikulát nem éltem bele magam:D
34 napos legtöbbször,de előfordult már egyszer kétszer,hogy késett néhány napot. Ezért nem éltem bele magam.
ez aranyos! szerintem vedd meg. én a barátnőm kisfiának vettem 2 bodyt,de az egyiket nem bírtam odaadni,kis kukackák vannak rajta...
Lányok mindenkinek nagyon de nagyon drukkolok.
az még mutathatja a hcg szurit is akár, ha erősödni fog a teszt akkor sikerült ha nem akkor a szurit mutatta ki. Persze lehet a babát mutatja de ez még nagyon korai volt.
2 nap múlva csinálj tesztet és kiderül:)
Nagyon drukkolok.
Nincsen semmi gond. Mi, akik minden áron teherbe akarunk esni, annyi hülyeséget csinálunk:) Nálam ma egy használ választott el attól, hogy ne vegyek ilyen falra tapasztható Micimackó szivacsfigurákat a babának, holott még egy rendes pozitív tesztem sincs....:)
máskor is késett már ennyit? Vagy mindig rendszeres? Hány naposak amúgy?
*pammy pirul rendesen*
tudom-tudom, csak őszinte akartam lenni...az van,hogy ahányat veszek,annyit használok,még a reggelt sem bírom kivárni. Így hát kínomban kikukáztam...de azt hiszem ,most elbujdosok.
aham, aham, ezt inkább el se olvastam....
Vegyél, és csinált meg holnap reggel!!
Egy két napja érzek kicsi fájdalmakat időnként a pocimban, amúgy az étvágyam lett nagyobb, de mást nem nagyon érzek. Ja de, esténként nagyon hamar már beájulok. De nem akarom arra fogni, hogy ez tünet. És most még tényleg nem fogok előre örülni, majd holnapután remélem kiderül az igazság:) Köszi a drukkot. Te csináltál már tesztet?
mivel nincs tesztem,a tegnapelőttit mártottam bele ma reggel. Gondoltam,hátha...
Fanni! én azt tudom,hogy 7-11 nap a beágyazódás,és a legérzékenyebb tesztek ezután egy nappal mutatják ki. Nagyon drukkolok,mit érzel?
Igen Krisztaaa, nagyon jó vagy:D:D:D Jól ráéreztél:)
hűűűű de gyorsak vagyunk! :-)
Bárcsak minden írásom ilyen hamar teljesülne !!
Kipróbáljuk: Minél hamarabb szeretnék újra babát szülni!!!!
De jó, hogy itt vagy:) 9 napja... Szóval holnap után csinálok még egy tesztet, aztán ha erősödik a csík, akkor szerintem az már nem a szuritól van, mit gondolsz?
én ma vagyok a 37. napomon,minden tünetem megszűnt,illetve lett helyettük egy új,hőhullámaim vannak éjszaka. A legrosszabb,hogy megint azt álmodtam,hogy megjött,és cseppet sem érzem magam terhesnek:S
szia
hány napja kaptad a hcg szurit?
Neeem, nem fogom beleélni magam.
Zebra biztos tudja, meg kéne őt kérdezni, hátha mond vmi okosat!!!
Hát, reméljük, hogy a baba miatt, de tényleg, nehogy az legyen, hogy kezdesz örülni , és mégse. Adja Isten, hogy BABA miatt!!!!!
13. napon kaptam a szurit, ami valóban tartalmaz HCG hormont, azt mondják még 10 napig lehet a szervezetemben, ma vagyok a 22. napon, lehet, hogy attól van, nem is élem bele magam, fogok még csinálni tesztet jövő héten, és ha még akkor is pozitív, és mondjuk erősödne a csík, akkor már szerintem babáról lesz szó. Amúgy 15. napon történt az ovuláció.
És a szuri itán mikor lesz az petekirepcsi? És a repi szuri nem tartalmaz hcg-t? Nem vagyok ebbe otthon, csak amiket itt olvasgattam. Mert ha az nem, akkor csak nem.....??? :-)
További ajánlott fórumok: