2012 januári babák (beszélgetés)
Hát ez jó kérdés. Tán csak mert eddig se, pedig már kb fél éve szeretnénk kistesót!
biztosan, miért ne sikerült volna?
Mondhatnám azt is, jó vicc :-)
Már most azon jár az agyam, hogy vajon sikerült-e?
akkor már túl vagy a peteérésen. Jól van akkor mostmár nagy drukk ám. Kitartás.
Várakozó álláspont. A legrosszab. Jövő hét kedd a nemvárt, ha időben jön.
hihihihi
ugye?
Te jól vagy?
most próbálkoztok?
Hűűű micsoda számlálója van valakinek?
Szia. Azért nem kell már egy hetet várni a késéstől. Sőőt, már mensi elött is kimutatja sok teszt.
Már csak pár nap van Neked is, aztán megtudod...., reméljük sikerült.
Na végre, aztán gyorsan írd is meg, hogy pozi lett !!!!
érdemes várni szerintem, Nekem még a 10-es teszt full nega volt a 11. napon. majd a 13. napon lett halványka.
Szerintetek ovu után 11. napon lehet már tesztelni? vagy érdemes várni?
Holnap ilyenkor már ki is fog derülni:)
Köszi a drukkot:)
Néha fáj a cickóm, de igazából ennyi. Este rengeteg pisilek, de előtte se volt sokkal kevesebb, tehát ehhez nem tudok viszonyítani. Tegnap nagyon megcsapta az orrom a kávé, de ezt sem akarom a babára fogni.
Zoé, nagyon drukkolok, érzel esetleg valamit?
Csajok, azt hiszem holnap tesztelek reggel, igazatok van, hogy ez már eldőlt, jobb ha előbb megtudom az eredményt!
Akkor már 3man vagyunk egy időben:P
Na akkor szinte egy időben vagyunk :) drukkolok :)
Sziasztok!
Berus, szerintem túl korán csináltad a tesztet. Ilyenkor még annyira kevés HCG hormon termelõdik, hogy a teszt valószínüleg nem mutatja ki. Azért is tanácsolják, hogy csak akkor csináljunk tesztet, ha már egy hete késik a menstruáció, mert addigra már valószínüleg elég HCG van a vizeletben. Szóval türelem :)
Egyébként nekem is ápr. 21-én volt meg utoljára. Csütörtökön kéne megjönnie... Remélhetõleg nem fog :)
6-ra, mert apa is jelen szeretne lenni. Nagyon izgulok, remélem a magánrendelésen lesz ultrahang is. Most a napokban eléggé érzékeny vagyok, szagokra, izekre. A reggel kb 11-ig elviselhetetlen, szédülés, hányinger.De legalább a fejem nem fáj:)Mindenképpen, azonnal írni fogok:)
De jóó, és hányra mész? Utána azonnal tessék ám beszámolni róla, hogy miket mondott az orvos!!
Sziasztok lányok!!Holnap megyünk doktor bácsihoz:)
Nagyon nagyon remélem ugyan nekem már van egy kislányom de nála egyértelmü volt minden és nem is teszteltem csak dokihoz mentem már de az már olyan régen volt :) azt tudom nála nagyon fájt a mellem amit most nem érzek egyáltalán :(
Úgy legyen! Akkor remélem, hogy utánam majd te is pozitívat tesztelsz:)!!!
oké :) hát várok még péntekig és akkor csinálok még egy tesztet remélem pozitiv lesz valamiért ugy érzem és ezt nem tudom megmagyarázni hogy kisbabát várok :)
Nálam dettó, nekem is nagyon megnőtt az étvágyam, plus rohadtul ellustultam, képes vagyok egész nap feküdni:) De nem akarom a babára fogni. Az érzékenységet jelöli ez az érték, és a 10-es kevesebb HCGből is kimutatja a terhességet, mint a 25ös. A szám a mennyiségét jelöli.
én nem is igazán tudom mi ez a 10 es 25 ös teszt... nem vagyok ebben jártas annyit érzek csak hogy folyton farkas éhes vagyok egyik percben nem aztán muszáj ennem amugy semmi más tünet nincs csak még annyi hogy fáj a derekam!
Háát, csináld meg akkor gyorsan, de holnap reggel is kéne csinálni egyet.
Csütörtökön megyek vizeletre, ahol eldől, hogy van baba, vagy nincs.
Lehet próbálok egyet, de ma késő végzem, már nem tudok venni tesztet:) Ha most csinálnék egyet?:)
További ajánlott fórumok: