2012 januári babák (beszélgetés)
Balázsnl már nekem is volt pocim bőven:)
Láthatom a tesztedet???
Nekem meg akkora hasam volt Balázzsal, hogy azt hitték ikerterhes vagyok:P
Össz-vissz 5kg-t híztam a terhesség alatt, de a hasam az aztán nagy volt:D
2 hét múlva beszélek a szülésznőmmel.
Hogy időben mindenre felkészüljek:)
Fogtok járni kismamatornára?
Kis édesszájú vagy:)
Süssél valami finomat:)
:) Végül is már megszoktam. :)
Jöhetne már a drágám a mézes fahéjas croassantommal, mert éhen veszek, de menten... :D
Komolyan? Ennyire pici terhes pocakod volt? :O Az első terhességednél sem volt nagy pocakod a végére?
Miféle élmény? :\
óóóóó
:))))))))))))
adjál neki valami kaparni valót, tűzhelyet:)
Mert unatkozik. :D És olyankor a polcról le emelgeti ezeket és a körmével elkezdi kapargatni a széleit, utána leszedi. :D
Ugyan ezt csinálja a sörnél is, bár csak nagy ritkán iszik meg a haverokkal egy-egy üveggel, akkor is csak citromosat, de ott is leszedegeti a cimkét. :)
Csak tudod mikor rossz, mikor valami beválik és ha nem jegyzem meg a nevét, vagy nem régóta veszem fogalmam sincs mi is volt az. Ilyenkor trükközök, mert szín és forma alapján keresem a terméket. :D
hihihihi
miért szedi le?
Igen, Én is kenem minden nap a ciciket is a hasam a combom az oldalam a fenekem.
Sajnos ilyen helyeken is kijöhet, de a hasi a legfontosabb, ott nyúlik talán a legjobban:)
babaolaj és testápoló
Hát igen. :) Végül is majd kiderül. :)
Ti amúgy vettetek már valami krémet?
Én mióta pozitívat teszteltem rá másnap óta kenem a hasam meg az oldalam, hogy ne legyek annyira csíkos ha nyúlik a bőröm. (Elég vékony vagyok, így nagy mértékben fog nyúlni szerintem...)
szerintem a 12. hetes vizsgálat előtt 1x még visszahívnak téged is. tehát olyan 9-10. hetesen biztos még fogsz menni.
Bár tényleg ahány ház annyi szokás.
Hajaj. :) Lassan telik ilyenkor a idő... :)
Én nem tudom mikor lesz a következő uh majd a mostani után, majd akkor kiderül. :) De remélem viszonylag hamar, mert ha nem, akkor megint számolgathatom a napokat visszafelé... :D
wow, az nem semmi... :)
És akkorra már nőtt a pocakod, vagy éreztél valami mocorgást?
Persze
nem is lesz semmi baj:)
persze az embernek nehéz kivárnia a napot, engem elkényeztetett az orvosom, mert eleinte hetente jártam, most meg 4 hetet kellett várnom és még van 1,5 hét.
hú
az nem semmi:)
Már nem sok van hátra. Nem is voltál még uh-n?
mióta babát vársz?
van olyan doki aki a kezdetektől hasit csinál, de sokkal jobb a hüvelyi, jobban meg lehet mérni a baba méreteit
de ha tud hüvelyit is csinálni akkor minden okés lesz.
Nekem a dokim nem csinált hasit, még a 10. hetesen is nehezen ment bele, mármint a 10. hetes uh-ra hasit kértem. Mert a 12. hét után a legjobb a hasi, akkor már szépen látszik mindene rajta.
Én is alig várom már a július 21-t.
Akkor elméletileg szépen látszik már minden.Doki szerint 8 hetes leszek.
Azt mondta az orvosom, hogy hasival nézzük, mert mivel korán van peteérésem így véleménye szerint majdnem utolsó mensitől számított korú a babám és úgy jósolja, hogy látni fogjuk.
Ha nem, mert kisebb, akkor lesz hüvelyi. :)
Mindenképp kérek. :P
Nem baj
a szíkhólyagot és a petezsákot már látni fogjátok. Ez már biztos. Aztán ha mész legközelebb akkor már lesz szívhang is.
De lehet, hogy már most is lesz.