2012 januári babák (beszélgetés)
szerencsére ismerem... ő az,aki talán segít visszaadni a bizalmam... de sajnos vannak dolgok, amiken nem tud változtatni...
fog adni érzéstelenítőt?mi elvileg gyökérkezelünk...
Jaj Te!
El ne ájulj nekem... Ez a fogdoki a fogdokid? Vagy most mész hozzá először???
Ha utóbbi, akkor mond el neki, hogy rettegsz, hogy kisbabát vársz, és ha lehet ne csak a fogaddal törődjön, hanem veled is.
Én 9hetes terhes voltam mikor begyulladt a rágófogam, sajnos menthetetlen volt, nem ismertem azt a dokit akihez akkor mentem. Mondtam neki, hogy az ájulás környékez, hogy 9 hetes kismama vagyok, és iszonyatosan félek. Tök rendes volt. Elkezdett mesélni a kisfiáról, és olyan szinten elterelte a gondolataimat, hogy nem is éreztem a húzásból semmit:) Mikor közölte hogy kész is vagyunk csak egy "Tesséééék? Komolyan???"-t tudtam kinyögni...
Nálam nem lehetsz pánikolósabb:DDDD
Én rettegek a fogorvosoktól, mindösszesen 10éves voltam amikor egyszerre 8rágófogamat húzták(tejfogak voltak), úgy hogy egyik sem mozgott. Fogszabályozás miatt kellett, hogy a végleges fogaim kibújjanak. Na már most azt mondják a tejfog nem fáj mert nincs gyökere. Én ezt kapásból meg tudom cáfolni...
Azóta meg inkább nem is részletezem miket műveltek velem:(, én már tényleg ott tartok, hogy csak akkor megyek dokihoz ha fáj. Ha nagyon nagyon fáj...:((((
Próbálj megnyugodni, mert tényleg a babának ártasz.
Tudom mondani könnyű, de most a törpid az első.
Próbálj arra gondolni,hogy ha pánikolsz,az árthat a babának.
És végre elmész fogászatra..és nem fog fájni többet a fogad.
ez nem ilyen egyszrű...hiába próbálom magam nyugtatni, hogy után jobb lesz, nem használ...
ezek sajna elég komoly pánikrohamok... nyugtatót meg persze nem vehetek be... :(
szia
Ne félj, hiszem nem csinál semmi olyat ami esetleg nagyon nagyon rossz lenne.
Ha valamit nem akarsz úgy sem csinálja meg.
Mélylevegő és nyugi.
sziasztok!
jönnek a pánikrohamok a fogorvos miatt... hogy küzdjem le? help!!!!!!!
baba expon vettük
biztosan lesz felétek is majd az ősszel valamikor.
sokminden van nagyon olcsón
Merre van ez a bolt? :)
Lehet érdekelne... :D
Ugye?
szerintem is jó ára volt
Mikor utoljára voltál UH-n akkor még nem volt szívhang? Ezért idegeskedsz ennyire?
Hány hetes voltál akkor?
Nyugi, minden rendben lesz. Növekszik a kis manód odabent. :) Wellnesezik. ;)
Zebra, amúgy néztem a naplódat. :)
Nagyon aranyos az a játszószőnyeg. ;) Oltárian cuki és tök jó áron volt. :)
Hívtam az orvosom,de sajnos a héten nem tud fogadni,csak jövő kedden délután.
Mondjuk az is egy héttel előbb van,de reménykedtem,hogy a héten már látom a kis manónkat.
Az én környezetemben most nem nagyon várandós senki, egyik ismerősöm sem. Néha úgy elgondolkodok rajta, hogy jó lenne egy hasonló "állapotú" kismami, vagy idősebb, fiatalabb a terhesség kora szerint, sétálni majd a babákkal, beszélgetni.
De úgy is ismerkedünk majd a nagy séták közepette, szóval majd alakul... :)
Ne aggódj, Én sem hallottam sok jót az enyémről és kellemeset csalódtam benne.
Sajnos csak 2 hónapig lesz Ő a védőnénim, mert megy szülni Ő is.
Igen, az orvosom is mondta, hogy majd a védőnő adja a kiskönyvemet.
Fogalmam sincs mi felénk hogy járnak, nha de majd kiderül. :)
Mázlista vagy ha sikerült egy aranyosat kifognod, sajnos sok nem jót is hallottam már védőnőkről. Remélem nekem is szerencsém lesz. :D
igen, ilyen hamar.
Megnézi milyen körülmények között élnek a kismamik.
Változó egyébként, van aki azt mondta hogy hozzájuk csak szülés előtt megy. Itt így járnak a védőnők.
Nagyon aranyos és szimpatikus a védőnénim.
Már ilyen hamar megy a védőnő?
Nekem még csak most kell majd először mennem hozzá, egyenlőre még kiskönyvem sincs.
Hú de jól hangzik
izgatottan, holnap jön a védőnéni családlátogatóba, aztán meg este megyünk a 10 hetes uh-ra.
Szia. :)
Egész jól, most jöttem a boltból, ma meggyszószt csinálok délután, most meg burgonya krokettet eszek zöldség salival. :)
Veled miújság?