2012 januári babák (beszélgetés)
jó reggelt lányok!
Ma fél1 Uh...visszaffele megy az idő ugy érzem....ma végre látjuk megint pöttömkénket..:)
ugy izgulok.....:)
Sziasztok. :)
Hogy vagytok, miújság? :)
Hogy vagytok kismamik....gyönyörü idő van, mi most értünk haza...:)
Ti merre?
Ja, tenyleg ez elkerulte a figyelmemet hogy mar elorebb jarsz.
Nekem a kovetkezo cel, hogy tullegyunk a 3. honapon:)
Vitti, ilyen szitu volt egy baratnomnel: megjott neki nagyon erosen a mensije a szokasos idoben ezert tesztet sem csinalt ugye mert nem is jutott eszebe hogy terhes. Aztan a kovetkezo mensi nem jott meg es elment dokihoz hogy a teszt pozitiv. Doki megvizsgalta es azt mondta, hogy igen terhes de nem 1 hanem 2 honapos:)))
Szoval letezik igen amit te mondtal, nagyon szoritok, hogy emiatt legyen a verzes!
Sziasztok!
Tegnap esküvőn voltunk! Ma végigaludtam a napot! :)
Legyetek jók! :D
Szerencsére hányingerem nincs, de sajnos étvágyam sem. Eszegetek, de semmit nem jóízűen, pedig eddig annyira jókat tudtam enni. :\
Megpróbálom ezt a szőlőlevet, bár most az édes löttyöket sem kívánom, csak a hideg víz csúszik...
Nah sörgyárnál?....egy köpésre van a szülészeti klinika...ha jön a baba csak átsétálsz..:)
Mi még Uránvárosban, szeptember elején költözünk Kertvárosba.... :)
Merre költöztök? Neked is gratula a bébihez, első baba?
Lányok én ugy tele kajáltam magam cseresznyével hogy ...nagyon...még most is tele vagyok....
Wanda probálj hideg szőlő levet iszogatni, az elmulasztja a hányingert meg jó lesz tőle az étvágyad.....próbát megér..:)
Sziasztok. :)
Haza értünk anyósoméktól is.
Az étvágyam még mindig nem az igazi de már alakulgat a dolog. :)
Szia én hétfőn töltöm a 12.hetet....Dr Banó Lászlóhoz járok SZTK-ba, nagyon jó doki imádom..:)
A Vizernél szült nagynéném, róla is csak jókat hallottam.....:)
gratulálok a babához......merre laktok Pécsen?
Szia Vitti.....én is Pécsi vok. Hova menteteek ügyeletre, kihez jársz? Hány hetes a baba?
Mit mondtak miért véreztél, beágyazódási gond?
Nekem volt egy pici barnazas mikor csinaltak a paptesztet szoval nem volt vilagos hogy attol volt vagy mastol de az uh a 3-4. heten kb azt mutatta ki hogy picit levalt es ez verezhetett. Azota mar eltelt sok ido es oszinten szolva nem is pihenhettem mert pont akkor besurusodtek a dolgok, de valahogy megis beagyazodott rendesen sot most hogy vege a masodik honapnak a doki megnyugtatott hogy mar mindent csinalhatok.
Erdekes hogy 2 doki kozul az egyik pihit javasolt a masik meg azt mondta hogy sokszor hibas a magzat es ezert akar kilokodni szoval ha agyban is fekudnek, elmenne igy is. Viszont amelyik megmarad normalis eletvitel mellett is, az nem volt hibas mert annyira kuzd az eletert hogy beagyazodik es kesz:)
Ma kb 3 terhessegbol 1 nem lenne egeszseges baba, ezert vetel el az ember, szoval ez ilyen termeszetes szelektalo mod is, ne magadat hibaztasd erte ha tortenik valami es szoritok persze, hogy ne tortenjen semmi:)
Ha korai a terhesseg akkor egy pici levalas kesobb mikroszkopikus lesz szoval elnovi a baba es biztonsagban lesz