2012 januári babák (beszélgetés)
Szerintem reka eseteben meg 4-6 kilo is normalis volt mert o eleve nagyobb sullyal kezdte mint en, de mar nagyon hatareset volt. A kepeit elnezve nem vagyok bizti hogy mindossze ennyi volt de ez csak az en velemenyem. A sajto szetszedte emiatt az biztos...
Ami a kisbekajat illeti, 2 szules utan azt mondom hogy szivesebben nyomok ki egy kisbekat mint egy kistinot, de kis babajuk lehet azoknak is akik nagyon sokat hiznak, nincs semmi garancia hogy az enyem pici lesz akkor sem ha kevesebbet hizok mert sokmindentol fugg, mehlepeny oregsege, hogyan hasznositom a szenhidratot stb. Remenykedjunk:)))
Azt mondjak hogy aki alacsony sullyal kezdi a terhesseget annak 12 kg lenne a jo hizas, a normal sulyuaknak 9 kg, a tulsulyosoknak 5 korul mert ok egy reszet a baba sulyanak mar eleve a sajat tulsulyukbol is fedezik (marmint nyugaton
ezt mondjak, otthon nem tudom)
akkor te simán szerencsés vagy! de diétázni, meg ennyire keményen edzeni... és nekem ne akarják bemesélni, "teljesen átlagos méretű" a 2700 gr-os baba...
mondjuk nekem nem tetszik réka... már túl izmos... de hát kinek mi...
engem a hideg ráz mindtől... :)
hát igen, ismerős... ezért voltam évekig sikertelen.....
de talán abban is van valami, hogy ilyesmit ha nem este, hanem minél korábban eszel, akkor nem olyan hízlaló...
köszi :)
igen, tényleg a 33 napos valóban 2-es atkins..
én a 20-ast csináltam és haladtam is vele, de mindig feladtam...
én is azt szeretem Rékában, hogy felvállalja amiben hisz és marha jól néz ki valljuk be...
te milyen sportot ajánlasz, amit később (ha mondjuk már nem fogok ennyire rettegni, hogy valami baj lesz) megerőltetés nélkül lehet csinálni?
Gratula neked is a babadhoz:)
En mindossze ugy oldottam meg hogy ahol lehet, zabpelyhet hasznalok es barnarizst de amugy bar edesszaju vagyok, egyaltalan nem eszem kenyeret es nem is hianyzik ezert nalam nemigazan volt lemondas. Es az atkins nagyon tag, szoval ne rogton a 20 grammozasra gondolj, vagyok ilyen elvetemult de nem most:)))
Egyebkent ha jol megnezed reka 33 napos dietajat na az pl tipikus atkins menu 2-es fazisa. Szoval ha ok updatenek is nevezik immar, azert barhogy is nevezzuk, egy sima ch-szegeny etrend.
norbiztam én is anno... tudom, miről szól, megvan letöltve a könyv is...
lehet, ezt a szénhidrátszámolgatós dolgot próbálom tartani...
csak kéne valami kapaszkodó, hogy miben mennyi van...
9 kiló??? szerintem az nem normális, ha valaki csak 4-6 kilót hízik...
ha nem így néznék ki, akkor le...nám, hogy mennyit hízok... lehet, ez is marhaság, de akkor nem érdekelne!
ha esetleg az update-ben gondolkodsz, szívesen segítek ha van kérdésed, de nem akarlak rábeszélni, mert nem mindenkinél válik be...
mindenesetre mielőtt belefogsz bármibe tényleg tájékozódj, hogy kb. mi az amit be tudsz tartani, ami neked "tetszik" mert ha belekezdesz valami olyanba, amit nem tudsz tartani, csak csalódás ér és rossz esetben több kilóval zársz, mint kezdtél...
köszönöm!
lehet, felkeresek egy dietetikust is...
sajnálom, hogy bántottak és gratula az esészséges babához, no meg a 9 kilóhoz.
valóban a szénhidrát megvonás a lényeg és valóban az atkinson alapul. de én nem tudtam betartani sem azt, sem a régi update-t ezek nélkül a termékek nélkül, hiányzott a kenyér, a péksütemény, minden...
mivel itthon könnyen elérhetőek az ő dolgai, úgy érzem könnyű dolgom van, de tiszta sor, hogy mással is le lehet fogyni, csak talán én nem vagyok elég kitartó hozzá..
Van egy hoxas, anitram a neve azt hiszem, o levezette az egesz terhesseg alatti menujet, kukkants bele, hatha talalsz valami jot. Neki 160 g szenhidratot engedelyeztek es ezt eleg konnyu betartani nem annyira szigoru, te sem szevedsz es a baba sem, es biztos vagyok benne hogy nem fognak felugralni a kilok, ha sikerul tartani a mostani sulyt ami nem kizart akkor szules alatt meg fogysz is ugye 6-7 kilot, szoval konnyebben jossz ki mint elotte:)
Es az egeszseged egyaltalan nem fogja banni, szerintem penztarcakimelobb is.
gratula az elhatározáshoz!!!! meglátod menni fog, de tényleg csak módjával, hisz már ketten vagytok!
választasz valamilyen módszert, vagy "csak" odafigyelsz?
Tevedsz mert en evekig tornaztam norbira majd rekara stb, reka nagyon kemenyen edz es nagyon kemenyen dietazik stb.
Az zavar amikor be akarjak meselni az embereknek hogy ez olcso, ami nem igaz, masreszt, hogy ha valaki nem veszi a termekeiket akkor nem fog ugy kinezni mint reka stb.
Kulfoldon elek es itt hire hamva sincs az update lisztnek, megis vannak jo alaku emberek is. Eleve a szenhidratszegenyseg az fogyaszt. Ennek koszonheted a fogyasodat. Az eredeti norbi menu, a regebbiek, szo szerinti lekoppintasa az atkins dietaknak. Nem azt mondom hogy nem mukodik csak azt hogy nem talaltak ki semmi ujat.
Amit csipek rekaban az az hogy felvallalta hogy igenis lehet sportolni terhesseg alatt es nem lesz hulye a gyerek stb. De ezen en mar atestem pont egy evvel elotte mert mikor terhes voltam akkor meg reka nem volt az, szoval kaptam en hideget meleget mindenhonnan hogy hogy mereszelek tornazni es hogy mereszeltem 9 kilot hizni, meg voltak gyozodve hogy nem lesz egeszseges a babam, stb. 3,3 kilos volt, sima szules ( nagyobb volt mint anyosom 3 gyereke osszesen, ekkor egy kicsit abbahagyta a cseszegetest)
Gondoltam, hogy sokak nem csípik...
Igazatok van sok mindenben, de én csak azt tudom, hogy 12 kiló mínuszt köszönhetek neki és mással nem sikerült az elmúlt 6 évben...
jól hangzik... bár állítólag akkor még nehezebb lesz..
mondjuk mikor már rohanni kell utána akkor talán már nem :)
Majd leadod/leadjuk ha meghlesz a baba:)
Szerintem nincs nagy gáz, ezek nem komoly súlyfeleslegek
ezzel én is tök egyetértek. Valahogy norbi nekem tök nagyképűnek tűnik, és különben is nem ők találták ki a ch-szegény étkezést. De réka, bár a sipákolós hangját le szoktam halkítani a dvd-ken, azért annyira nem idegesít, sőt tudom, hogy keményen edz meg minden, engem az idegesít, hogy megpróbálják beadni az embereknek, hogy csakis akkor fogsz lefogyni, ha az ő sütijüket eszed.
Ez így, ahogy van, nem igaz. Le lehet fogyni a ch-szegény életmóddal, de ch-szegény liszt nélkül is. Sőt, az övékében is van finomliszt, szóval azt hova tesszük. Ha norbi teszi bele, akkor szabad? Akkor nem méreg?:)
Egyébként én is a ch-szegény étkezés híve vagyok, de nem nevezem update-nek
ha már kilókat írunk akkor én sem titkolózok :)
97-ről indultam valaha nagyon régen, 6-ot belőle sikerült leimátkozni, aztán éveken át semmi..
februárban kezdtem a diétát 91-ről, április végén 78 kg voltam, kb tartom, de rajtam 1 1,5 kg nagyon sorsan mozognak föl le, de semmi több...
szóval nekem is lenne miből leadni, de hát nem sikerül mióta van babó...
Engem is sokszor piszkálnak mostanság az orvosok a súlyom miatt, hogy vigyázzak nehogy elhízzak, közbe 71 vagyok.
Jó tudom, hogy nem egy pehelysúly de hát most mit tegyek?:(
Szerencsére a nőgyógyászom meg a védőnő nem bánt miatta.
évek óta küzdök én is, nekem még anno annyit mondott a doki, hogy "pici súlyfelesleg maradt", szóval rendes volt..
hú a védőnőtől én is rettegek, azok rosszabbak mint a dokik állítólag ilyen téren...
szeretnék segíteni nagyon neked valahogyan...
Köszi nagyon szépen,javítottam.
Én is láttam,hogy nekem nem írja ki hány hetes vagyok,de azt hittem valami mást rontottam el.:)