2012 januári babák (beszélgetés)
Most már minden rendben lesz!!! :)
Mondanám hogy jövő péntek itt van, ilyenkor nem telik az idő :(
még a fél 1-et is nehéz kivárni :)
jajj nagyon izgatott vagyok!!!!
Húú jó magas a párod.. de te sem vagy alacsony :)
a párom is pécsi :) (vagyis szeptember 3-tól már a férjem :D )
én gyógyászati segédeszköz boltban dolgozom.
Igen növöget :) de lehet hogy csak azért lehet látni, mert 158 cm magas vagyok, és 50 kg-osan lettem terhes :) nem nőttem nagyra
neked látszik???
mitől voltak vérömlenyeid???
Persze, utána megírom mi volt :) jó lenne ha már fél 1 lenne...
Hát remélem gyorsan eltelik az idő...
minden reggel ebben reménykedem :)
igen beszéltem vele, 1 körül megyek :) szuper boldog vagyok!!!!
néha olyan mintha valaki nyomná az ujjával a hasam belülről a köldökömtől balra.de csak néha.majd megkérdezem a dokit hogy arrafele van-e a baba?!?!?! :)
rosszullétek voltak, csak egyszer hánytam egy reggel, de rászoktam a reggelire otthon, azóta semmi bajom!!
Én esténként voltam iszonyat rosszul. csak feküdtem és néztem :( vagy aludtam.most már csak ritkán van hányingerem nekem is :) jó hogy vége ennek az időszaknak :)
múlthét hétfőn voltam a genetikai uh-n, akkor volt a baba 12+5 napos.ha tartja a méreteit akkor ma vagyok 13 hét 6 napos.de délután okosabb leszek :)
merrefele dolgozol?
Szerintm ez egyeni. Ha foltosodsz a naptol akkor egyaltalan ne menj! En a melegrol annyit hallottam, hogy elvileg a mehben allando a 37 fok, barmilyen is a kinti homerseklet, van egy "rendszerunk" ami fut es hut amikor kell:))))
Szoval lehet pl hidegben is pulcsiban jarni kabat helyett, a baba nem fog fazni es a melegben sem lesz melege. Csak nagyon extrem homersekleteket nem tud a meh kompenzalni, pl gozfurdo es szauna, tehat 50 fok folott. Viszont a nyari 35 fokos meleg nem tud artani.
De mondom, a foltosodas maradando ha erre hajlamos vagy, ezert minel kevesebb napfeny annal jobb
Sziasztok Csajok!
Tegnap elég tartalmas napom volt, reggel elmentünk úszni, aztán délután EFOTT-oztunk Babóval :) Egész jól bírtam (hajnali fél 2ig), tetszett neki biztos a Quimbi koncert :)
A napoztatás témához még annyit kérdeznék, hogy szerintetek reggel mondjuk 8-10ig sem lehet, amikor még nem olyan erős a nap és az UV sugárzás?
Na puszi Nektek!
Igen, így már ismerős a dolog :)
volt nekem is
de akkor mikor csinálta nem volt még kiskönyvem, és nem mondta miért csinálja, ezért nem tudtam :)
de ezek szerint minden rendben nálam etéren, ha nem szólt :)
Nem, nem fáj
biztos volt, csak nem vetted észre
amikor a doki felnyúl(bocsi) akkor azt matatja:)
sziasztok én is ide értem a fiúk alszanak uh van egy kis időm szerencsére ma nincs olyan nagyon meleg így nagyon fitt vagyok már összetakarítottam és az ebéd is majdnem kész csak a sütit kell megsütnöm
Klauka üdv köztünk :)
Nekem sajna nem tudta megmondani a doki a nemét mert nagyon elbújt drágám melege volt :)
Csajok kép van csak fel kell raknom a gépre apa azt mondta majd lefényképezi ne szenvedjek a scenerrel mert nagyon vacak ősrégi:) és pocifotó is lesz a napokban ígérem:)
ja és valakinek írtak olyat hogy NL: az uhra ?? nekem az 3 nál kisebb de vajon az jó ??
Sziasztok, Szia Klauka!
Nekünk szerencsénk volt (bár én nem akartam tudni, de a férjem hajthatatlan volt), a 12. heti UH-on (12+6 naposan) az orvos egyértelműen állította, hogy kisfiú...
Sziasztok kismamák,
megjöttünk a nyaralásból.
Próbáltalak visszaolvasni,de még nem sikerült teljesen.
Múlt csütörtökön voltam a 12 hetes vizsgálaton,csak UH volt,minden rendbe van.Sajnos nem volt valami aranyos a doki aki csinálta,így nem sokat láthattam a kis manóból.De majd megyek az én dokimhoz..alig várom.
A nyaralás jól telt,nem fürödtem,nem napoztam.
Én mintha fiút éreznék...remélem hamarosan kiderül.
De végül is mindegy..csak egészséges legyen.
Sziasztok jó reggelt Kismamik!!
Nekem 29-én lesz a 3. méhszájvizsgálatom, és egyáltalán nem fáj, simán felnyul az ujjával megnézi hol van a méhed teteje, és közben megnézi zárt e a méhszájad. Kiskönyvedbe azt irja a majd hogy C3000. De nem érzel semmit, még csak nem is kellemetlen....
Nekem most lesz a 2. méhszájvizsgálatom, azt hiszem 18 hetes leszek
az első az 10 hetesen volt
azt a kiskönyvembe is beírta az orvos, csak úgy mellékesként.)
Szia Klauka! Üdv itt!:-)
Nekünk sem lehet még tudni, hogy mi van a Minike lába között. nekünk van már egy kislányunk, jó lenne egy töki, de majd kiderül.:-))
Látom mindenkinek dolga akadt. Majd holnap folyt.köv.
Joccakát!
Majd augusztus 2-án. Ma voltam, de nem volt semmi vizsgálatom, csak megkérdezték, hogy minden oké-e, meg hallgattunk szívhangot.
Erről jut eszembe... akkor, aug-ban leszek asszem 19 hetes, és akkor lesz először méhszáj vizsgálatom. Nálatok ez hogy van? Volt már?
Már vagy 2 hete bejelentkeztem és csak 23.ára kaptam időpontot legközelebbre:(
Előtte héten akartam menni, ugye 20 hetesen.
Én fiút érzek, de aztán majd meglátjuk:)
Pucim most valamiért nagyon kemény.(
Holnap védőnő és megemlítem neki.
Nő a pocim.
Te mikor mész védőnőhöz?
Akkor izgalmas napok lesznek 26-27-én :) nagyon várom már. És nem is érzel semmit a baba nemével kapcsolatban? Én 4D-t még nem intéztem... ennyire előre be kell jelentkezni? Én is valamikor a 20-25 között gondoltam.
Pocid? Jól viselted az eddig eltelt időt?
Én már érzem a babát, összekeverhetetlen, meg nap közben többször is iyen remegés féfét, szerintem akkor forgolodik...:D
Akkor ne legyál irigy és töltsd fel azt az uh képet...:D
164cm vok és most 57kg, nem hiztam még, de mondjuk nem figyelek rá, most ez nem fontos
Üdv itt Klauka
Még mi sem tudjuk a baba nemét, Én holnap megyek afp-re és 26.án uh-ra.
augusztusba pedig 4D-re, 21 hetesen