2012 januári babák (beszélgetés)
emberileg is egy határ szerencsétlenség olyan mintha meg akarnánk enni kb 1 éve van ő de semmit nem tud hülyeségeket beszél és ha nekem nem lenne már egy gyerekem akkor tök hülyeségekre rá tudna dumálni sokan mesélik és én is tapasztaltam hogy eljön látogatni és nem tudja mikor kell távozni:(
feleslegesen hülyíti az embert butaságokkal hogy mit mikor kell csinálni szóval nem erre a pályára való
Miért? Mi a baj a védőnőddel?
Az enyém szerencsére aranyos és segítőkész is, csak talán egy kicsit aggodalmas. Én is tudok parázni, na de amikor megtudta, hogy van két cisztám (mostanra az egyik felszívódott, a másik pedig kisebb lett), elkezdett "csoda"-ként kezelni.
sziasztok ma igen termékenyek voltatok alig tudtam visszaolvasni
hason alvás még megy de már kicsit nehézkesebb
az antibiotikumról csak annyit hogy én is szedtem mikor a Benivel terhes voltam mert kellet szóval olyant nem írnak fel ami árt és ha nem kaptam volna akkor az többet árthatott volna én jövő héten megyek aftp-re
ja és ma voltam védőnőnél minden kismama aki hozzá várt csak szidni tudta velem együtt sajnálom hogy ilyen szerencsétlenke
Lehet szedni csak a babanak a fogai szurkesek lesznek, de ez nem mindenkinel van igy, hat azert legyel elovigyazatos. Lehet hogy az uj generacios antibiotikumok nem ilyenek de a regiekkel ez volt, hogy egy kicsit sotetebb lesz a foga nagykoraban is sajnos, ferjem igy jart es vannak ismeroseim. Es nem reagal a feheritesre sem.
Mas mellekhatasuk nagyon nincs, de speciel esztetikailag ez sem valami szep. Ettol fuggetlenul ha muszaj szedned akkor muszaj
Szia Betty!
Üdv itt a fórumon :)
Antibiotikumhoz nem tudok hozzászólni, de amikor én bizonytalan voltam (mert voltak cisztáim, elég nagyok), akkor én írtam egy netes dokinak. Engem ő nagyon megnyugtatott. Dr. Hamvas Ferenc (ha beírod a Google-ba, elsőnek kidobja) Nagyon hamar válaszol, 1-2 órán belül.
Sziasztok!!!!
Nagyon meleg van!!!!!A munkahelyen nem is beszélve:(
Szia Betty!!Én két napra rá vagyok kiírva jan.17-re az uh után pedig jan. 14 lett.Majd a Manó "eldönti":)
Sziasztok! Kb 1hónapja olvasom a fórumot. Pénteken töltjük a 15 hetet. Január. 15-re vagyok kiírva, a 12hetes uh után már jan. 13-ra :) Antibiotikumról hallottatok valamit, vagy szedett valaki a terhesség alatt?
Nekem Curam Duo-t írt fel a dokim tegnap....
Mostanában nekem egy kicsit javult a helyzet... Nekem azt tanácsolták, amikor éjjel is fel kellett kelnem legalább 2-3-szor, hogy lefekvés előtt 2 órával már ne igyak sokat. Mondjuk elég nehéz volt, mert mintha este sokkal szomjasabb lettem volna.
Hogy ez segített-e vagy magától javult a helyzet, nem tudom...
Akkor ok, megnyugodtam. Az én babám is nagyobb, akkor valószínű a babához nézik.
Köszi szépen! :)
És megvan már az eredményed?
Én a betöltött 15. hét után, tehát a 16. hét elején voltam AFP vizsgálaton. Bár a 12 hetes UH szerint 5 nappal nagyobb a baba, vagyis a doki lehet, hogy betöltött 16 hetesnek gondolt.
De utána olvastam és azt találtam, hogy a 15-től a 18. hétig elvégezhető, ha minden rendben van, akkor a 15. héten is határértékek között lesz az eredményetek, talán egy kicsit inkább az alsó értékhez közelít.