2012 decemberi Babák (beszélgetés)
tegnap voltam dokinál, még egy utolsó u.h.-ra, és NST-re:)
BPD: 98 mm
HC: 345 mm
AC: 315 mm
FL: 79 mm
becsült súly: 3560 gramm
becsült hosszúság: 51 cm
sziasztok! szeretnék csatlakozni hozzátok .
lehet, hogy kicsit megkésve, ugyanis 39+5 hetes kismama vagyok:D
Sziasztok!
Én is tegnap voltam dokinál.Végre volt u.h is :)
Azt hittem,h.néz méhszájat,de nem.Gondolom ha ki húzzuk addig,akkor a terminus napján.
Reginával minden oké,fejvégű :) Becsült súly 3062g.
Súlyommal jól állok.Eddig 5 kilót híztam,de most fogytam....4.5-nél tartok.Fura,mert a Fiaimmal 15-15 jött fel.
Apás szülést terveztek??
Mi igen,holnap hazaér a Férjem fuvarból és már szabin lesz az idén :)
Szegényem már 2 hete úgy megy el itthonról,h.beszél a Pocaklakóhoz:"igaz meg vársz amíg hazaérek?"
Szia!Van rá eset,h.hamarabb be indítják.Vagy közüllünk kérdezed?
Én szerdán megyek NST-re meg u.h-ra.Már nagyon várom.
Én is ma voltam megint NST-n.Kb.10 perc után szóltam,h.még nem mozgott a Baba!Akkor fel ültettek,akkor párszor meg mozdult azért.De ugye mi alig mozgunk.
Este 11 környékén a leg aktívabb.Most is "dolgozik" ezerrel :)
Egyik nap már a Fiúkat el vittem oviba,9-re szoktunk be esni és már jöttem el,még nem éreztem mozogni aznap.Mentem is a Védőnőhöz,h.nézzen szív hangot,de zárva volt a Tanácsadó.Le értem Anyáékhoz,le ültem,vagy kétszer belém bökött Regina egy picit,akkor meg nyugodtam.
Nyugi,én is félek a szüléstől,de akkor is inkább azt szeretnék,nem császárt.Ott abban a pillanatban,biztos mondom majd,h.császározzanak meg :)
Én a 3.gyereket szülöm majd.Dec.26-ra vagyok ki írva.
A Férjem kamion sofőr a héten és a jövőhéten még dolgozik,utána szabin lesz.Tehát jövő pénteken be fejezi az idénre,mivel nem tudni,h.mikor bújik ki a Regina :) Apás szülést tervezünk.
Sziasztok!hogy vagytok?nekem van fogadott dokim ,de nem akarja a császárt,pedig én nagyon félek a szüléstől.Lillával nagyon szenvedtem.No meg találtak valami bacit,streptococcus agalac...
Szerintem ezért is jobb lenne a császár.Mit tudtok erről?Nekem dec 18 ,nektek mikor van kiírva a szülés?
:)
Hamarosan babázhatunk :)