2012, azt mondták még szegényebb év lesz mint a tavalyi!! (beszélgetés)
Egyetértek veled. Biztosan ezért kellenek a lakásaink, a házaink és földjeink.
Az a baj, hgoy sokan belementek fölösleges hitelekbe.
Szerencsére van ahol szeretik a magyarokat. NÉmetországban ezerszer jobban örülnek egy magyar vendégmunkásnak mint egy töröknek vagy egy románnak. Nem muszály, hogy németül tudj, nagyon jól el lehet boldogulni egy alap angollal is.
A családtagjaim akik kint vannak egyik sem tud németül, csak angolul alap szinten, és jól boldogulnak.
Pontosan! De szerintem okkal. Globális felmelegedés, csökkenő ívóvíz készlet, növekvő tengervíz szint...
Mi hol vagyunk?
- nincs hurrikán, tájfun
- nincs szökőár
- nincs földrengés
- ivóvíz dögivel!
- termál rengeteg, hülyék vagyunk vele fűteni!
Nemsokára 1 liter víz is 1000 Ft lesz, nem csak a benzin!
Barátok ismeretség nélkül, alap angollal mentek ki, takarítással kezdték. Mára már jól beszélnek, jól keresnek, bánják hogy nem léptek korábban.
Ki csukja be a fülét? Melyik országra gondolsz?
Én úgy hallottam h most vegetálunk csak elleszünk,és 2013ra fog nagyon kiérződni minden.Nem tudom ennél hova lesz még rosszabb.Azt is hallottam h Amerika addig nem nyugszik míg 1000forint nem lesz a benzinünk,én már 440en is ki vagyok akadva.
Elüldöznek minket a hazánkból,mert ellehetetlenítik az országot.
Ha lemondatjuk a politikusokat jobb lesz?Kit tudsz jobbat?
Itt gyökeres változás kellett volna már sok évvel ezelőtt.Most isszuk a levét a 8 év előző kormánynak.Meg az azt megelőzőnek.
Kimész külföldre!Hova?Ismeretség,nyelvtudás nélkül.Minden ország,ha meghallja,hogy magyar vagy,becsukja a fülét.
Igen, külföldön már rég lemondatták volna a politikusokat. Mondjuk mi egyszer próbálkoztunk ezzel (Gyurcsány) nem sok sikerrel....
Az a jobbik eset, ha valaki külföldre megy, és nem a négy fal között sopánkodik, hogy kevés a pénz.
Pont múlt héten beszélgettem idősebb (50 körüli) hölggyel. Férjét elbocsátották, ő évek óta otthon, 23, és 17 éves lányai, továbbtanulnak.... És nem hagyja a házát, amit ő a kéz kezével épített fel! Pedig eladhatná, külföldre mehetnének, stb... vagy ha van kertes ház, gazdálkodjon! A bio élelmiszerek sokunknak megfizethetetlenek, volna piaca!
Sajnos igaz. Egyre több állás szűnik meg, a GYED, TEGYÁS, és a fizetések jó része csökkent. A családi pótlék évek óta befagyasztva.
Nekem a baráti köröm és a nagyobb családom legtöbb tagja külföldre kényszerült menni munka miatt.
:(
És még csak most kezdődött az év! :(
További ajánlott fórumok:
- Minden gazdag ember lenézi a szegényebbeket. Milyen autó, stb.
- Jobb egyedül, szegényebben de nyugalomban, mint házasságban de boldogtalanul, idegeskedve?
- Miért nézik le a szegényebb embert még a rokonai is?
- Miért éri meg egy ilyen szegényebb környékre költözni?
- Te hogy segitesz szegényebb ember társaídon?
- Szerintetek, mennyire látszik ránézésre az embereken, hogy szegényebb vagy gazdagabb családból származnak?