Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » 2012, azt mondták még szegényebb év lesz mint a tavalyi!! fórum

2012, azt mondták még szegényebb év lesz mint a tavalyi!! (beszélgetős fórum)

1 2 3 4 5
149. 39694c0c70 (válaszként erre: 148. - Mosoly30)
2012. febr. 17. 09:48
A kérdésedre /felvetésedre nem tudom én se a választ. :(
148. Mosoly30 (válaszként erre: 147. - 39694c0c70)
2012. febr. 16. 13:14

Nem csak ennyi.

Sok igazság volt benne, de ez a város abszurd. Ami igazán elgondolkodtató, hogy jutott idáig ez a világ, és van még egyáltalán vissza út. Vagy teljesen kimerítjük a Földet és utána jön a halál. Mert, ha nem teszünk valamit hamarosan akkor sajnos ez következik be.

Miért vannak ilyen embertelen "ember" vezetői a világnak. Csak a pénz számít semmi más. Adóság adóság hátán és lesz itt olyan válság .....

147. 39694c0c70 (válaszként erre: 146. - Mosoly30)
2012. febr. 16. 13:03

Csupán annyi maradt meg belőle, hogy van egy álom, ami szerinted kivitelezhetetlen?

Sajnálnám.

146. Mosoly30 (válaszként erre: 138. - 39694c0c70)
2012. febr. 16. 12:45

Tegnap éjszaka még megnéztem a Zetgeist moving forward. Hát egyre jobban azt gondolom, hogy amit Jacque Fresco megálmodott az egyszerűen kivitelezhetetlen. Több dolog miatt is. Még ha mindenki a világon egyszerre fellázadna a bankrendszer, ellen akkor is utána mi lenne amíg ezek a csoda városok felépülnének. Mert ezek felépítéséhez legalább 10 év szükséges.

Ha már ott élnénk akkor is lenne veszekedés, elégedetlenség stb.. (ja és nem csak pénzért ölnek az emberek legalább annyi gyilkosság van szerelem féltés miatt is) Szóval az a teóriája is meg dőlne, hogy teljesen szabadon élnénk nincs főnök, vezető mert valakiknek csak irányítani kellene ezt az egészet.

Végül is egy modern szocializmust szeretne ahol mindenki egyenlő. A szocializmus már megbukott. Ez sose valósulhat meg ha csak az emberek agyát nem mossák ki, de akkor meg hol a szabd akarat.


Valahol a kettő közt van az igazság át kellene térni a megújuló erőforrásokra, mert különben nagy bajok lesznek.

145. a0c1361e44 (válaszként erre: 143. - Yanett86)
2012. febr. 16. 12:21

Nem értesz te semmit, csak fújod a magadét, de feleslegesen.

Gratulálok, ahhoz, amit elértél! Erre csak te vagy képes! A világon ez másnak soha nem sikerülne, mert rajtad kívül mindenki kerüli a munkát, bezzeg te már dolgoztál nem tudom mióta.

Ügyes vagy! Szép az életed és tényleg ne hagyd, hogy lecsússz a venishről, mert az borzasztó lenne! Borzasztóbb, mint az, hogy sokan megfagynak, bár annyiból nem borzasztó, hogy csak ők tehetnek róla, mert ők nem dolgoznak úgy, mint te, ők nem tudják olyan szépen megtervezni az életüket mint te!

Le a kalappal a szüleid előtt, mert csak ők tudtak ilyen talpra esett lányt összehozni, hiszen, ahhoz, hogy valaki oly tökéletes legyen mint te, ahhoz tökéletes genetikára van szükség.

Fantasztikus vagy te is és a családod is:) És még nincs vége, mert fantasztikus férjeddel, aki szintén éjt-nappallá téve dolgozik, összehoztatok egy csodát, aki tökéletes genetikai adottságaitokat továbbviszi az általatok kialakított tökéletes életet:)))

2012. febr. 16. 11:29
Ha továbbra is a "háztartás-vegyipari termékek" és a rákgyógyítás terén elért tudományos és el nem ismert kutatási eredményei lesznek napirenden, akkor itt sajnos nincs helyem.
2012. febr. 16. 11:28

Kedves kék írisz : ezt te írtad, igaz máshová...


Persze ez is csak már erre a korra vonatkozik. fiatal koromban nem zavart, hogy nincs semmije a férjemnek sem, azaz mindkettőnknek csak állása volt, a szülők lakása és a férjemnek autója.


....ennyit a valóságalapról és itt be is fejeztem a témát, nem én vagyok akinél nem stimmel a valóságalap?????


Ez a fórum sajna nem tükrözi a címét!

142. yanett86 (válaszként erre: 141. - A0c1361e44)
2012. febr. 16. 11:22
bio???? hogy jön ez ide? A te hypod bio? Engem nem a bio érint, hanem a folt, szerintem te már összeolvasztottál itt bejegyzéseket! Vannak barátaim és nem adom elő magam, ha jól emlékszem te kezdted a dolgot, de mint írtam, mindenki úgy él ahogy akar és tud, nem írtam, hogy szuper vagyok, de örülök ha neked ez jött le, bár sajnálom, hogy bénának látod magad! Én nem ezt mondtam, csak azt hogy régebben könnyebb volt az élet! Még mindig nem nyavalygok csak elmondtam, hogy 2 évvel ezelőtt nekem is könnyebb volt és akkor több akár extra dolgot is meg tudtam venni! Ennyi! DE azt hiszem nincs értelme ennek a fórumnak, itt a vélemény nem számít, csak jön a sok rosszindulat meg kétely és sárgulás! Tisztelet a kivételnek, milyen érdekes van akivel privátban kultúráltan el lehet beszélgetni....óóó hoppá már itt is van barátom...
141. a0c1361e44 (válaszként erre: 137. - Yanett86)
2012. febr. 15. 21:02

Szerinted, hogy állok?

Gondolom nincs barátod egy sem, mert nekik is előadod, hogy te milyen szuper vagy más meg milyen béna. Röhejes vagy!

Persze vedd a venisht és a többit, mert az biztos egészséges, ellenben a kemoterápiával. És biztos biotermék a mosogatógép tabletta is...


Lehet tovább nyavajogni.

140. a0c1361e44 (válaszként erre: 132. - Vberni01)
2012. febr. 15. 20:56

A férjem 22 évvel ezelőtt rákos volt. 2 műtétet követet a kemoterápia. Azóta is egészséges. És nem csak ezt az 1 példát tudom mondani. Egy nagyon jó barátom szintén akkor, szintén 2 műtét után, szintén kemoterápia után, szintén egészséges azóta is, és még sorolhatnám.

Nem kampányolok a kemoterápia mellett, mert ne legyen senkinek szüksége rá, de ellene sem kell, hiszen lehet ez az egy terápia segít a betegen, de ha olvassa a te hozzászólásodat, és elhiszi, akkor esetleg nem vesz részt a kemoterápián és meghal.

Nem vagy orvos, ugye? Akkor ne terjeszd ezt! Légy szíves!


Ha hiszed ha nem tisztában vagyok sok dologgal. Elég tanult vagyok (megkockáztatom: lehet nálad is magasabb a végzettségem), a munkámat is az agyammal végzem, van nyelvvizsgám is, és a körülöttem jelenlévő betegségek miatt tájékozott vagyok a kezelésekben is, és személyesen tapasztaltam már pár dolgot. Amíg nincs bizonyíték arra, hogy van bizonyos betegségekre egészségesebb alternatív gyógymód, addig az nem létezik! Lehet azt hiszed nagyon sokat tudsz erről, és én el is hiszem neked, de ne engem akarj meggyőzni, ne engem akarj kioktatni, és szerintem idegeneket se, hanem próbálkozz a családodon. Én meg csak reménykedek benne, hogy valamelyik híradóban nem fogom azt hallani, hogy azért halt meg valaki, mert elutasította a bevett kezeléseket és alternatív gyógymódokkal próbálkozott, ahogy ugye nem rég történt a cukros gyerekekkel, akinek az anyukája, ugyanígy neten találta a szuper gyógymódot.


Igen, könnyű munkát találni? Milyen szakmában? Kereskedelem? Vendéglátás? Vagy hol? És mit tegyen az, aki nem ebben a szakmában van otthon? Miért vállaljak én közgazdász, informatikusként ilyen munkákat? Vegyem el azoktól ezeket a munkákat, akik ezt tanulták? És miért cserélném le a fizetésemet arra a kevésre?

Nem tudom mit csinálsz, de roppant kíváncsi lennék, hogy mennyi idő alatt találnál egy végzettségednek megfelelő munkát.

Nekem 2 évbe tellett, persze közben elvettem néhány pincér munkáját, ami persze harmadannyit fizetett, mint a szakmám.


Az ui. elég értelmetlenre sikerült. Biztos nem vagyok túlképzett? Lehet. De abban biztos vagyok, hogy te nagyon alulképzett vagy. Ha már te személyeskedhettél.


Nem szeretnék veled a továbbiakban erről a témáról beszélgetni, tehát erre se reagálj!

köszi

2012. febr. 15. 15:42
Amúgy nem kiakartam oktatni, csak itthon én ezt a példát láttam és ezért gondolom úgy hogy meg lehetett ezt csinálni és régen könnyebb volt megélni és előteremteni a dolgokat, mint ma! Ezzel szemben inkább én kaptam meg a dolgokat, de mindegy! Engem az én és a családom jólléte foglalkoztat mindenki úgy él ahogy ő jónak látja!
138. 39694c0c70 (válaszként erre: 135. - Zsoka1984)
2012. febr. 15. 15:37

A bankrendszer nem fog összeomlani!

Olyan erős érdekek állnak mögötte, amik soha nem hagynák ezt.

Az elképzelhető, hogy egy csomó bank csődbe megy és még költségvetési pénzek se konszolidálják valamennyit.

Ha kíváncsi vagy az igazi bankrendszerre, és annak működésére, akkor neked is azt tanácsolom, hogy nézzed végig azt a filmet, amit egy pár hozzászólással korábban javasoltam.

Azonnal világossá fog válni számodra is minden. :)

137. yanett86 (válaszként erre: 124. - Zsoka1984)
2012. febr. 15. 15:31
Igen írt véleményt, de te nem írhatod le a tiedet, mert az nyafogás, inkább legyegek tisztességtelen, de teljen vanisre! Én felfelé akarok menni, nem lefelé! Valóságalapot ír nekem, hát szerintem ha személyesen szétnézne nálam meglepődne, mert kb a szüleimmel egyidős korosztály lehet a leírtak alapján és elég rossz helyzetben van, anyukámék a semmiből építettek fel két házat, úgy hogy nem károsítottak meg senkit, ők még az államot sem, mint ahogy azt én teszem a minnel bejelentett munkámmal... szóval van házuk autóik és mindenük mégis csirkét tartanak mert szeretik a nem világítócsontú csirkét, kacsát, nyulat és mind anyukám látja el, munka mellett! Ja és a vállalkozásukat ami nagyon piciben indult most már ismeri az egész város és most bővitik, ők egy olyan helyről indultak ahol még fürdőszoba sem volt, meg vezetékes víz és jéé hová jutottak! Szóval csak valamit jól csinálnak!
136. 1c92396beb (válaszként erre: 132. - Vberni01)
2012. febr. 15. 14:14

Igazad van a kemoval kapcsolatban. 15 évvel ezelőtt anyunak is rosszindultatú daganatot találtak. Megműtötték, majd kemo következett volna.

Anyu azt mondta, hogy ő az életet választja és nem ment el kemmora, helyette életmódot változtatott, és az immunrendeszerét erősítette.

Igyekezett nem stresszelni magát, mert a gyerekeket minket fel kellett nevelni.

Neki sikerült a rákot legyőzni kemo nélkül.

135. zsoka1984 (válaszként erre: 134. - 39694c0c70)
2012. febr. 15. 12:54

Soros Gyuri bejelntette pár hete, hogy mivel a bank rendzser összeomlik, ezért kénytelenek lesznek rendőrállamokat létrehozni.

Azért ők kezdenek felkészülni a csődre.

Én is régóta olvasok ilyen oldalakat, de én kicsit derüsebben látom a jövőt.

134. 39694c0c70 (válaszként erre: 133. - Mosoly30)
2012. febr. 15. 12:43

Ha megnézted, ott jobb oldalon az ajánlatok között sok érdekes filmet találhatsz még a témában, ha kíváncsi vagy még valamire.

Azért meglepő, hogy mik vannak a világban, nem?

Persze ezeket senki nem terjesztette korábban.

Csak legalább 4 évvel ezelőtt tudtam volna a témáról, akkor nem itt tartanék!

De mások se, azt garantálom!

Most már sajnos veszett fejsze nyele.

Ha érdekel, egy-két dolog még, olvasd el Frei Tamás kétrészes könyvét (A megmentő és A bankár)

De kedvcsinálóként az alábbi cikk is tanulságos lehet: [link]


Ha olvasol újságot, valószínű felfedezed a párhuzamot a nálunk is terjedőben lévő megoldások - soproni kékfrank, rábaközi tallér, stb. - kapcsán.

Persze a jegybank azonnal reagált is erre: [link]

133. Mosoly30 (válaszként erre: 126. - 39694c0c70)
2012. febr. 15. 11:52

Megnéztem a filmet. Hát.... Igen csak elgondolkodtatót. Az a legnagyobb baj, hogy valószínűleg nem kevés igazság van benne.

Bár a Vénus projet-et nem tudom, hogy lehet emberi munkások nélkül véghez vinni.

132. vberni01 (válaszként erre: 113. - A0c1361e44)
2012. febr. 15. 10:21

egy kis logika, csak neked! :)


Kevesen tudják, hogy szervezetünkben folyamatosan keletkezhetnek rendellenes sejtek. A jól működő immunrendszer azonban hatékonyan pusztítja ezeket, így megőrizzük egészségünket.


Sugárterápia

A sugárzás ismételt daganatkeltő hatása évekkel később jelentkezhet.

Kemoterápia

A kemoterápiás kezelés káros mellékhatása abból következik, hogy a kemoterápiás szerek nem csak a rákos sejteket károsítják. Ezek a szerek ugyanúgy pusztító hatást fejtenek ki szervezetünk egészséges sejtjeire is, mint a deformálódott sejtekre.


Ebből következik hogy a kemó káros, viszont immunerősítő élelmiszerek, vitaminok, életmód hasznos.


Vagy még


www.celladam.hu

ami a sejtek közötti kommunikációt gátolja.


De az egyszerű parasztnak - már bocs, hogy ilyen nyersen fogalmazok- a doki szava szent, nem von kétségbe semmit, nem kutat alternatív, kevésbé ártalmas gyógymódok után.


És igen, munkát találni könnyű!!!!! Munkahely van!!!


ui: csak nem biztos, hogy nem vagy túlképezve, vagy épp 20-50 km-es körzetben. Vagyis csak odébb kellene menni.


De nem, jobb otthon ülni, nyavalyogni, vagy fele annyiért a közelben dolgozni! :D

131. vberni01 (válaszként erre: 102. - Kira88)
2012. febr. 15. 10:11
ott a pont! :D
130. 1c92396beb (válaszként erre: 126. - 39694c0c70)
2012. febr. 15. 09:47
Nézem amit ajánlottál. Hát nem semmi film. Az a baj, hogy ez alapján nem sok jóra lehet számítani.
129. a0c1361e44 (válaszként erre: 128. - Zsoka1984)
2012. febr. 15. 09:32

Én csak azért, mert ki lettem oktatva, hogy nem teszek meg mindent, bezzeg ő!

Egyébként nem érdekel, ki mit csinál.

128. zsoka1984 (válaszként erre: 125. - A0c1361e44)
2012. febr. 15. 09:22

Jó a fekete munka egyre részében igazad van csak hát nem mindig van választása az embernek. Ismerek olyat akinek nincs más lehetősége vagy éhen hal, de férjem helyzete pedig olyan, hogy h*lye lenne ha maszekhoz menne a cég helyett.

Szóval én azt nem értem hogy mért sarkosítsátok így le.

127. 1c92396beb (válaszként erre: 126. - 39694c0c70)
2012. febr. 15. 09:12
Köszi megnézem.
126. 39694c0c70 (válaszként erre: 87. - 1c92396beb)
2012. febr. 15. 09:10

Ha azt a könyvet elolvastad, akkor már közelebb kerülsz a "megfejtéshez"

Aztán, ha van 2 szabad órád, javaslom nézzed végig figyelmesen (ha jónak látod többször is) az alábbi filmet: [link]

125. a0c1361e44 (válaszként erre: 124. - Zsoka1984)
2012. febr. 15. 09:04

Nem, én teljesen normális anyuka vagyok, bár már nem 3 éves gyerekkel. Az én gyerekem kiegyensúlyozott most is, de ez az én dolgom. Én sem az anyaságotokat kifogásolom, hiszen mindenki úgy csinálja ahogy akarja.


Írtam egy véleményt, ami szerint (olvasd el az első e témához tarozó véleményemet) a mosogatógép tabletta árának emelkedése, valamint a venish és graham kenyér 400 Ft, szerintem luxus cikk, bár nem így írtam, hanem úgy, hogy én csak sima fehér kenyeret tudok venni, stb.

Erre ki lettem oktatva, hogy én nyavajgok, mert középkorú létemre biztos nincs semmim, mert csak kedves nem tudom a nick nevét ki tett meg mindent azért, hogy ezt megengedhesse magának, hiszen ő 18 éves kora óta dolgozik. Többen egyetértettek velem, hogy ezek luxus cikkek, de csak én lettem kioktatva, ami után kiderül, hogy adót sem fizet.

Te csak azt hiszed, hogy helyetted és az adót nem fizetők helyett nem fizetem az adót. Ugyanis, azért annyi az adó %-a, mert sokan nem fizetnek, így valakivel meg kell fizettetni, és azok fizetik meg, akik mindig a teljes fizetésük után fizetik az adót és nem csak egy része után vagy semmi után.

124. zsoka1984 (válaszként erre: 114. - A0c1361e44)
2012. febr. 15. 08:37

Szerintem te érzed okosabbnak magad a többieknél.

Ha van gyereked akkor tudhatnád, hogy ők nem vigyáznak a ruhájukra, vagy te is az a szülő vagy aki veszekszik a 3 éves gyerekkel fagyizás közben.

Amúgy például én nem használhatok mosószereket allergia miatt.

Az adózásról meg annyit, hogy minta polgár vagy, de viszont helyettem nem fizetsz egy deka adót sem és más helyett sem.

Azt hogy az emberek megosztják itt a véleményük és azt, hogy ők, hogy probálják megoldani az nem nyavajgás. Vagy itt ezt nem szabad?

Szerencsére egyre kevesebb rosszindulatú ember van főleg falukban és kisebb városokban. Egyre több ember segít annak aki bajba jutott akár saját hibájából vagy azon kivül.

123. a0c1361e44 (válaszként erre: 118. - Yanett86)
2012. febr. 14. 21:16

Már végig csináltam:)

Textil pelussal és úgy, hogy bedolgoztam gyes alatt. Én tudok mosni, gondolom ezért nem dőlök be a venishnek, mert ugye az csak arra jó, hogy a ne valódi dolgokra költsük a pénzt.

1 éves a gyereked? És már ennyit kínlódsz? Hülyén éreztem volna magam (igaz én csak 23 éves voltam, amikor a gyerekem 1 éves volt), ha azon nyafogok, lassan nem telik mosogatógép tablettára és venishre.:)

Miért nem tanulsz meg varrni? és akkor a partedli eldobhatós lehetne:) Már nem is hiányozna a venish.

Sosem vettem a gyerekemnek turiban ruhát, pedig én biztos nem álltam annyira jól mint te (mert ugye én nem tettem meg érte mindent csak te), bár biztos többet kerestem akkor is, de sajnos tőlem levonták az adót:(

122. a0c1361e44 (válaszként erre: 117. - Yanett86)
2012. febr. 14. 21:11

8 éved? És mennyi van még a nyugdíjig? Fogsz tudni addig dolgozni?

Remélem nem hiszed azt, hogy te vagy az egyetlen, aki mindent elvállal, hogy megéljen. Nem vagy te fehér holló! Sokan teszik ezt, ha hiszed, ha nem. Csak te kicsit nagyobb levegőt vettél és ezért hangoztatod. És kíváncsi lennék a valóság alapjára is, na de ez nem az én dolgom. Ha te úgy érzed jól magad, hogy azt hiszed te körülötted forog a föld, ám legyen. Attól én még tudom, hogy ez nem így van:)))))

121. a0c1361e44 (válaszként erre: 116. - Yanett86)
2012. febr. 14. 21:07

Ha olyan tisztességes állampolgár lennél, akkor nem vállalnál el fekete melót és jelentenéd az adóhivatalnál, hogy így alkalmaznak, nem?

Én meg fizetem az ilyenek helyett az adót. Röhej!

120. yanett86 (válaszként erre: 119. - Timycat)
2012. febr. 14. 21:04
na ja!!! De szerencsére nálunk csak az előke, de még nem eszik egyedül kiskanállal ott indul majd az igazi buli! Mondjuk egy jó kis híg kakis kifolyás után megnézném hogy marad tiszta a ruha, persze vigyázunk rá, na de mégis.... :-))))
1 2 3 4 5

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook