2011 tavaszán jöhet a gólya :) (beszélgetés)
Gondolom,hogy szép hely. Kb.nalunk is ez a helyzet. CSak talán nincs annyira rohadt meszze,csak marha messze:-DD!
Férjem is magyar,lánykám még otthon született.5hós volt,amikor kijöttünk,stóval 19hónapja vagyunk kint:-)
következőre bizti rendben lesz minden!!
Mióta vagy kint? Párod német vagy amgyar? Kislánykád már ott született?
Igazabol semmi gond,m nem kellett se mütet,se gyogyszer,semmi.Es ha nem volt egeszseges..na!Erted.
Skocia?WOw,en csak snassz Németország:-)!Kivancs vok milyen arrafele az elet.MEselsz majd remelem.
Ó szegény, nagyon sajnálom. Én clearblue tesztet vettem anno, 1 nappal azelőtt, hogy megjött volna, már tisztán pozitívat mutatott.
Ovu tesztet vettem pár napja, szintén clearblue, itt skóciában 15 font volt, kb 4500ft.
Most éppen itt a mikulás, úgyhogy majd pár nap múlva kezdem használni. Reggeli pisivel kell ezt is, ha tudod, hány naposak a ciklusaid, elég egyszerűen lehet használni elvileg. Nekem volt 25-30 nap között Eliot foganása előtt, úgyhogy jó hamar el fogom kezdeni használni, hogy mindenképp lássam, mikor van peteérés
Szerintem nem gáz.
Az egyik kolleganőm jövő héten fog szülni, 1 hét különbséggel voltunk várandósak(csak sajnos nekem okt.-ben meghalt a babóm).A Karácsonyi ünnepségünkön is nagyon fájt látnom, és félek attól is, mikor majd hozza megmutatni a picijét.
Én is sóvárogva nézem a kismamákat, de bízom benne, hogy az égiek nekem is szántak egy kis angyalkát fentről.
Igazából nem bánnánk, de most nem erre fogunk koncentrálni. Több barátnőmnek is így jött össze, hogy már pont elhatározták, hogy na majd pl. 1 év múlva próbálkoznak újra és akkor lettek terhesek.
Mi most nem ezért függesztjük fel, de ha jönni akar akkor jöhet, szeretettel várjuk :)
mintha a saját gondolataimat olvastam volna...
:))
:-)
Köszönöm!
Hasonlóan vagyunk mi is!
De próbálok csak pozitívan hozzáállni a dolgokhoz(nem mindig sikerül), hisz a babák választanak minket fentről. Ha látják a derűt, boldogságot,szeretetet talán előbb megérkeznek!
Legalábbis én ebben reménykedem.
Sajnálom!
Nem feladni!Csak pozitívan előretekinteni!
már megint megjött :(
az a furcsa, hogy most 3 nappal korábban (ilyen még nem volt sosem), mint szokott és minden előjel nélkül. Semmi mellfeszülés, semmi fejfájás...