2011. szeptemberi babavárók!! (beszélgetés)
Én is így vagyok vele, hiába rossz, néha nagyon-nagyon rossz, bánomisén, csak Ő legyen jól :)
Ilyenkor szokott eszembe jutni: hogy lesz kistestvére?? :D :D
A héten én is igy voltma, egyedül ma ébredtem teljesen fitten, és érdekes, azon kezdtem el gondolkodni, hogy jaj remnélem semmi baj nincs, miért érzem magam jól???? Borzasztóak a rosszullétek, de legalább tudom, hogy velem van:)
Nekem is a folyadékkal van bajom, rengeteget kéne inni, de nem megy. Reggel meg, ahogy felébredek, első gondolatom: de jó volt aludni, addig se volt hányingerem. Nekem szinte egész nap borzasztó a közérzetem, nincs különbség a reggel vagy délután között.
Nekem reggel szokott úgy indulni a napom, hogy ahogy megkorran a pocakom, úgy jün a hányinger is, ugyhogy nincs mese enni kell. Most meg azt figyletem meg, hogy amint iszok egy kis ásványvizet, rögtön émelygek tőle, pedig elvileg sokat kellene inni.
Mindenki mondja, hogy majd 3 hónap után elmúlik, na most a nővérem később is, bármikor képes volt hányni...szuper :(
Hú azt már én is nagyon várom! Délelőtt tojást sütöttek a konyhán és borzasztó szaga volt! Nem nagyon volt még hányingerem, na de most :(
én is így vagyok, nagyon éhes vagyok, semmit sem kívánok és hányingerem van :((((
ez egy ördögi kör, szerintem már attól van hányingerünk hogy éhesek vagyunk...
Gratulálok a Kismaszatkához :) :)
Alig várom hogy leteljen a munkaidő és hazaérjek, olyan hányingerem van, ugyanakkor éhes is vagyok, de fogalmam sincs, mit ehetnék :(
Gratulálok Tinell! Igazán nagyon jó hír!!!
reggel én is ezt hittem, hogy ma jobb lesz, de az előbb 5 percet öklendeztem a wc-n. (már bocsánat)
amikor voltam a dokinál, már volt szívverése, de még nagyon pindurka volt. CRL: 0,4 mm
lehet ha majd megyek 1,5 hét múlva, utána küld tovább.
tinell nagyon gratulálok, ő már tényleg szép nagy Baba :))))
Egyébként hogy vagytok ma?????
Remélem nincsenek nagy rosszullétek.:)
Nekem ma kicsit szerencséebb napon van:)
Nekem az uhos nő mondta a telefonban, hogy miután kész az uh, kereseem meg a dokit, aztán majd persze a védőnőt. Aztán a háziorvosomnál pedig azt mondta az asszisztens, hogy ráérek megkeresni a védőnőt, mert ugyis csak 5 hét mulva, majd 12 hetesen küld el vérvételre:) De holnap ha megyek uhra, többet fogok én is tudni. Majd remélem meg fogja kérdezni, hogy mikor foganhatott, mert középidőben semmiképp, minimum 3-4 nappal később, hisz párom nem is volt itthon, és akkro máris elszámolja kicsit. Jo nem mintha nagy jelentősége lenne, mert gondolom méretek után fognak korrigálni.
Meg nem hiszem hogy egy sztk-s rendelés komolyabb lenne mint egy magándoki, de biztos ez is dokifüggő
Hát én kikeresném a helyedben a védőnő számát a neten, és megkérdezném tőle. Nekem sincs tapasztalatom Szerintem egyébként lehet csak akkor küldenek, ha már látták a szívhangját? + lehet, hogy ráér a védőnő két héttel később is?
Sziasztok Lányok! megjöttem a dokitól és minden a legnagyobb rendben!!! :))))) Kisnyuszkóm már komoly méretekkel rendelkezik, CRL: 22,3 mm!!!!!!
Úgy örülök, hogy minden rendben, megnyugtató volt látni, a kis dobogó szívű maszatkámat! :)
Nem tudom, eddig úgy gondoltam, hogy először mindenképp doki, és onnan a kis papírokkal, leletekkel kell menni a védőnőhöz.Aztán majd a védőnő küldözget majd vizsgálatokra...nem?
és te hányadik hétben vagy? szerintetek akkor el kéne mennem sztk-s rendelésre is, hogy mehessek védőnőhöz?
Hivatalosan ma voltam az első vizsgálaton, csak UH-t csináltak. (Múlt pénteken magán dokinál voltam.) Az aszisztensnő nekem azt mondta, irány a védőnő, ő majd mindent elmond milyen vizsgálatok következnek. Nálunk a védőnő heti 1x rendel, jövő kedden.
Nem voltam még védőnőnél, előbb majd orvoshoz megyek 10-én. Most vagyok a 6. hétben.
hát ilyen van, ezt csak kb-ra mondják...
szerintem emiatt ne izgulj, a lényeg hogy növekedjen :))
akkor lehet engem azért nem küldte, mert magándoki?
nem tudom, még nincs tapasztalatom ilyenben.
Az hogy van, hogy múlt pénteken UH-n azt mondták 7 hetes és 1 napos vagyok, ma csütörtökön, 6 nappal később meg, azt hogy 7 hetes és 3 napos? Nem ugyanaz a doko, nem ugyanazon a gépen.
A CRL-re 10,5-öt írtak.
Nekünk egy ismerősünk az orvosunk (egyébként az "sztk" rendelésére szoktunk menni)
és ti magándokihoz jártok? vagy "sztk"-ba?
Akkor én is elmegyek jövő héten. Azt tudom, hogy ott kapok terheskönyvet, amit vinni kell legközelebb. Labor nekem volt egy része tegnap, a "kétszeres vérvétel" + vizelet, mennem kell majd még EKG-ra meg fogászatra. Csak azt nem tudtam, h előbb védőnő aztán a többi labor, vagy fordítva.
További ajánlott fórumok: